8 модела електрически самобръсначки Philips

Проверете избора на електрически самобръсначки Philips по-долу. Нашите страхотни експерти прегледаха най-добрите самобръсначки Philips, предлагани на пазара. Те са представени по-долу, така че можете да намерите тази, която най-добре отговаря на това, което търсите. Ако искате да намерите самобръсначка с добро качество, ние ви представяме най-добрите модели.

Най-продавани електрически самобръсначки на Philips

1. Електрическа самобръсначка Philips OneBlade Pro

Електрическа самобръсначка Philips OneBlade Pro
Електрическа самобръсначка Philips OneBlade Pro
Към Офертата

На първо място сме избрали за вас Електрическа самобръсначка Philips OneBlade Pro, това е идеалното устройство, което да използвате под душа. С тази самобръсначка ще можете да подстрижете, оформите и обръснете всички видове косми. Също така, можете да я използвате както суха, така и мокра, а също и под душа. Това е електрическа самобръсначка, която се предлага с практичен прецизен нож и дълготрайна батерия. Има остриета, които издържат до четири месеца, без да се налага да ги сменяте.

2. Електрическа самобръсначка Philips S7970/26 серия 7000

Електрическа самобръсначка Philips серия 7000
Самобръсначка Philips серия 7000
Към Офертата

Тогава нашите експерти представят самобръсначка Philips, която има три ефективни глави, които се движат в различни посоки, за да ви предложат много по-ефективни резултати. Това е премиум самобръсначка Philips, която е покрита с различни микрочастици. С това, което несъмнено е по-лесно да се избегне триенето и да се получи много гладко плъзгане. Също така с тази самобръсначка ще се насладите на петдесет минути оптимално бръснене без кабел.

3. Хибридна самобръсначка Philips OneBlade

Хибридна самобръсначка Philips OneBlade
Хибридна самобръсначка Philips OneBlade
Към Офертата

На трето място подбрахме модел съмобръсначка Philips, идеален за подстригване, оформяне и бръснене на всички видове коса. Това е качествено устройство, което можете да използвате и мокро и сухо, като е чудесен вариант да го използвате под душа. Тази самобръсначка има три водещи гребена, с които можете да подстрижете брадата си на едно, три и пет, а също така включва резервно острие от първо качество.

4. Самобръсначка AquaTouch Philips AT750/16

Самобръсначка AquaTouch Philips
Самобръсначка AquaTouch Philips
Към Офертата

Ако търсите самобръсначка Philips, която защитава кожата ви и предлага много гладко бръснене без съмнение, това устройство е точно това, от което се нуждаете. Това е самобръсначка, която включва ефективна глава Super Lift & Cut.  Можете да използвате както с пяна, така и с гел за бръснене и ще ви предложи най-добрите резултати за бръснене бързо и ефективно.

5. Самобръсначка Philips PowerTouch Plus

Самобръсначка Philips PowerTouch Plus
Самобръсначка Philips PowerTouch Plus
Към Офертата

Представяме ви самобръсначка Philips с динамични контури, която ще се адаптира перфектно към всички видове бради и лица. Тази самобръсначка има ефективната система за рязане DualPrecision, която бръсне всички видове бради, дори и най-късите. В допълнение, тази самобръсначка има и петдесет минути за употреба, за да я използвате без кабел и ще ви позволи да се бръснете както сухи, така и мокри. Трябва също така да се отбележи, че това е самобръсначка, която може да се мие и включва системата QuickRinse, което го прави много лесно под чешмата.

6. Самобръсначка Philips S5672/41

Philips S5672/41
Philips S5672/41
Към Офертата

Прочетете, за да намерите много ефикасен и точен модел самобръсначка Philips за мокра употреба под душа, както и сухa. Той е идеално устройство за бръснене с най-добрата възможна защита в сравнение с традиционните остриета. Благодарение на тази самобръсначка Philips ще можете да се насладите на наистина гладко бръснене, без да повредите кожата си или да получите никакъв вид драскотина. Ще можете да използвате тази самобръсначка ефективно най-малко 45 минути, без да се налага да зареждате батерията си.

7. Тример Philips TT2040/32

Тример за тяло Philips
Тример Philips
Към Офертата

Нашите страхотни професионалисти са избрали за вас самобръсначка Philips, чиято батерия издържа до петдесет минути, така че можете да обръснете цялото си тяло бързо и ефективно. В допълнение, тази самобръсначка включва практичен водач гребен, идеален за бръснене на брадата или мустаците. Трябва да се отбележи, че тази самобръсначка включва и гребен за тример.

8. Philips S7530 / 50

Самобръсначка Philips S7510/41
Самобръсначка Philips S7510/41
Към Офертата

И накрая, нашите експерти са избрали самобръсначка Philips, която включва гъвкави глави, които могат да се движат в различни посоки за постигане на много бързо и гладко бръснене. Това е висококачествено устройство, което можете да почиствате под чешмата и чиято батерия ще издържи час, без да използвате кабели. Освен това е много лесна за сглобяване самобръсначка, която можете да използвате и като тример за бактериите и мустаците.

Съвети за избиране на най-добрата самобръсначка Philips

Вижте нашите съвети, за да изберете най-добрата самобръсначка Philips. Предлагането на машинки за бръснене на пазара е наистина широко. Ето защо вероятно искате да следвате нашите съвети. Намерете най-добрата самобръсначка Philips, за да отговори на вашите нужди и да постигнете оптимални резултати за красота и хигиена.

Първото нещо, което препоръчваме при избора на самобръсначки на Philips, е типа на рязане, който ще ви позволи да направите. Безспорно най-добрите са тези, които работят с двойни ножчета. Самобръсначките имат V-образна форма, защото ще предложат най-добрите резултати и най-високата възможна безопасност.

Второ, трябва да вземете предвид силата на самобръсначката Philips, която сте избрали. Мислете, че колкото по-висока е мощността, толкова по-бързо ще приключите използването на устройството. Ще спестите време и енергия и няма да повредите кожата си.

Трето, също проверете батерията. Помислете, че колкото по-независимо е устройството и толкова по-дълго трае батерията. По-добре и по-удобно ще можете да го използвате при много различни обстоятелства. Например, когато отидете на екскурзия или когато сте на почивка.

По същия начин главата трябва да е възможно най-универсална и да бъдете сигурни, че можете да я конфигурирате оптимално. Винаги  имайте предвид, че е много важно да можете да я адаптирате към всички видове лица и тела, за да постигнете възможно най-доброто използване на самобръсначката.

Също така трябва да знаете при избора на самобръсначки Philips, че те са изработени от висококачествени материали. Това е система за защита, която гарантира най-добри резултати и липса на дразнене на кожата ви.

Също така, винаги избирайте самобръсначки, които се пасват добре на вашите нужди по отношение на размера и формата. Помислете, че ако изберете самобръсначка на Philips, която е твърде голяма, ще ви е неудобно, докато ако е лека, можете да я използвате удобно, за да получите най-добрите възможни резултати.