Най-добри хидравлични крикове тип крокодил за лесен ремонт на вашия автомобил

Не искаме вече да се сблъскваме с некачествен хидравличен крик тип крокодил и знаем, че и вие със сигурност не искате. Като започнем с моделите с малки колела, които дори не се въртят добре и се забиват в настилката. След това са късите и ергономични дръжки, които изобщо не се препоръчват, тъй като правят много трудно работата с устройството. Достатъчно ни е повредената кола, затова крика, който използваме трябва да няма никакви проблеми и да бъде леснен за използване.

Освен това има модели, които са твърде евтини за да поддържат тонове тегло, те в действителност изтичат след известно време и не издържат теглото на леките превозни средства. Достатъчно ни е повредената кола, затова крика, който използваме трябва да няма никакви проблеми и да бъде леснен за използване. Ако не искате да имате лоши преживявания ви каним да се запознаете с това ръководство за покупка и да научите как да купите евтин и полезен хидравличен крик тип крокодил.

Какво е хидравличен крик?

Първо, важно е да помислите за материала на хидравличния крик, който трябва да е със стоманена основа, тъй като така ще издържа на по-голяма тежест. Въпреки това, алуминият работи най-добре, aко имате нужда от модел, който е по-лек. След това трябва да проверите максималното поддържано тегло, което обикновено се измерва в тонове и често е 1 или 2. Въпреки че някои различни модели вдигат до 3 тона.

Трябва да се вземе предвид скоростта на повдигане. Измерва се колко пъти трябва да работите с устройството, за да достигнете максимума на повдигане, това обикновено е десет пъти. Накрая се проверява минимална и максималната височина на повдигане и дизайнът. В случай, че ви трябва крик за високи превозни средства имате нужда от модел, който достига достатъчно високо. За автомобили с нисък профил се препоръчват ниски крикове.

Как работят хидравличните крикове?

Създаването на хидравлично налягане движи масло между два цилиндъра. Когато дърпате буталото назад, помпата отваря клапан, който подава масло в помпата, при натискане маслото преминава в камерата на цилиндъра така всмукателният клапан се затваря и предизвиква налягане в камерата. Със създаденото напрежение буталото намиращо се в камерата се измества нагоре и по този начин повдига автомобила.

Сега ви каним да изберете един от нашия сравнителен списък с най-добрите хидравлични крикове тип крокодил.

1. Хидравличен крик крокодил Raider RD-TJ02 ( 2 тона 125-390 мм)

Добър капацитет

Хидравличен крик Raider RD-TJ02
Хидравличен крик Raider RD-TJ02
Към Офертата

Повдигнете всеки лек автомобил с този хидравличен крик тип крокодил, капацитета му е 2 тона и повдигане между 125 и 390 мм. Това е много устойчив и здрав модел, който издържа на много приложения, без да изтърва или губи позиция, така че този модел ще ви накара да се чувствате спокойни под колата. Има въртящи се колела в задната част под лоста за повдигане, за да се улесни настройването му.

2. Хидравличен крик тип гущер Güde GRH

Здрав и удобен

Хидравличен крик тип гущер Güde GRH
Хидравличен крик тип гущер Güde GRH
Към Офертата

Хидравличен крик гущер с капацитет от два тона, който добър както за гаража ви, така и за използване в сервиз. Той е направен със здрава основа и висококачествена повдигаща плоча Ø 55 мм. Предлага с дълга и лесна за употреба ергономична дръжка, така че не е трудно да го управлявате.

3. Хидравличен крик Raider RD-TJ06

Способен и устойчив

Хидравличен крик Raider RD-TJ06
Хидравличен крик Raider RD-TJ06
Към Офертата

Това не е водеща марка в гумите и механиката, но този хидравличен крик крокодил на Raider е изненадващо добър. Този модел има товароносимост от 2 тона и диапазон на повдигане от 85 до 380 мм. Колелата и тялото му са изработени от висококачествени материали.

4. Нископрофилен хидравличен крик Vertex 01-2

Мощен и надежден

Нископрофилен хидравличен крик Vertex 01-2
Нископрофилен хидравличен крик Vertex 01-2
Към Офертата

Този хидравличен крик тип крокодил с нисък профил позволява вдигане между 85 мм до 330 мм. Освен това има възможност да повдигне до 2 тона тегло и е изработен от висококачествена стомана, така че трябва да знаете, че има необходимата устойчивост за да ви осигури спокойствие при ремонта на вашия автомобил и дори, ако го използвате за някакви други цели. Тежи само 10 кг, а лостът е с размери 60 см.

5. Крик тип крокодил EGA

С достатъчно сила

Крик тип крокодил EGA
Крик тип крокодил EGA
Към Офертата

Това не е модел тип бутилка, а крик тип крокодил, който има капацитет 3 тона, колелцата и корпусът му са направени от стомана за по-голяма издръжливост. Има нисък профил за да е подходящ за ниски автомобили, което му позволява да достигне до 540 мм височина. Колелата в задната част до дръжката се въртят.

На пазара има много хидравлични крикове, които можете да закупите. Представихме ви пет модела, които заслужават внимание. Винаги помнете, преди да вдигнете превозно средство, трябва да се уверете, че използвате правилното оборудване за целта.