Най-добрия мултикукър за вкусно готвене

По време на покупка на нов мултикукър е важно да знаем всички възможности, които пазарът ни предлага. Намирането на максимална информация за характеристиките на най-добрия модел ще бъде в голяма полза при вземамето на правилното решение.

Ето защо е много важно да разполагате със списък с актуалните модели мултикукър, за да можете да насочите избора си в правилна посока, като по този начин ще гарантирате спокойствието си при покупката.

Продължете да четете и да видите списъка с най-продаваните мултикукъри, така че да изберете този, който е най-подходящ за вас и вашите нужди.

Кой е най-добрия мултикукър?

Винаги, когато решим да купим нещо ново се вълнуваме от идеята за новата придобивка, осезаемата възможност да имаме това, което ни трябва или искаме. 

Изборът на даден продукт трябва да бъде нещо много приятно, въпреки че често се превъръща в много сложна задача поради наличието на много оферти, които намираме на пазара, което ни кара да губим много време и енергия, докато направим своя избор. 

Появяват се въпроси като: Кой ще бъде най-добрия мултикукър сред всички възножности на пазара? Кой от тях ще отговаря най-добре на нуждите ни и дали съотношението цена / качество е справедливо?

За да ви спестим всички тези неудобства, ние избрахме за вас мултикукъри, които триумфират на настоящия пазар заради изгодната им цена, брой функции и положителни коментари, които получават от потребителите ежедневно.

Мултикукър Philips HD3037/70

 Мултикукър Philips HD3037/70
Мултикукър Philips HD3037/70
Към Офертата

Ако искате да закупите мултикукър, който отговаря на вашите нужди, кухненският робот Philips HD3037/70 може да е това, което търсите.

Създаден с микропроцесор за да подсигури доброто готвене на храната и приготвянето на вашите изящни рецепти.
Скоростта, температурата и времето за готвене се регулират с помощта на лесния за употреба контролен панел, за да ги настроите напълно към ястието, което приготвяте.

Дванадесет автоматични програми за по-наситен вкус на всяко ястие. 3D функцията е способна да запази храната топла до 24 часа.

Включва книга, източник на ежедневно вдъхновение за успех в кухнята, която има рецепти за предястия, основни ястия и десерти, за да се насладите на голямо разнообразие от менюта за всеки повод.

Вътрешния съд за готвене, освен че е с незалепващо покритие, но и може да се мие и в съдомиялна машина. Полезният му капацитет от 5 л е идеален за готвене на вкусни и изобилни ястия за 7-8 души благодарение на широкия температурен диапазон от 30 до 190 градуса подходящ за приготвяне на голямо разнообразие от рецепти.

Redmond RMC-M90E 860 W 5 литра

Мултикукър Redmond RMC-M90E
Мултикукър Redmond RMC-M90E
Към Офертата

Ще започнем с красивия дизайн, с който е създаден Redmond RMC-M90E, за да постигне високи постижения по отношение на производителността и перфектното приготвяне на всяко ястие. Отпред този модел има освенен сензорен панел за да гарантира, че всеки потребител може лесно и удобно да има контрол.

Вътре има съд с вместимост 5 литра, който е изцяло покрит от система за незалепващо покритие. Дръжките са напълно студени на допир, за да ви осигурят спокойна и отлична работа. Това бижу ви предлага и 45 различни програми за приготвяне на любимите ви рецепти, 28 от които са 28 с ръчно управление и 17 са напълно автоматизирани.

Много е компактен и е снабден с 3D система на нагряване, която обгръща продуктите с топлина от 35 до 170 градуса. По този начин вашаите възможности за приготвяне на различни ястия са много повече, включително сладкиши.

Отличната цена, уникалният дизайн и изключителната ефективност са плюсовете на този мултикукър, един от най-продаваните модели в интернет магазините. Включва и книга с рецепти*, мерителна чаша, кошница за задушаване и плоска лъжица.

Philips HD4749/70 – 22 Автоматични програми

мултикукър Philips HD4749/70
Мултикукър Philips HD4749/70
Към Офертата

Ако сте любител на на новите технологии в кухнята, трябва да знаете, че няма по-добър от този модел, който да ви помогне във вашата кухня, представям на Philips HD4749/70, който ви предлага авангардна технология 3D отопление, напълно осветен сензорен контролен панел.

Вътрешен капацитет от 5 литра, невероятни 22 програми, от които да избирате с лекота, подвижен вътрешен капак и клапан за налягане.

Този мултикукър има вграден микропроцесор, който да гарантира безопасното готвене, без да се налага да гледате устройството и да успявате да приготвяте много разнообразни храни като супи, десерти, яхнии, ориз, на пара и много други. 

Забележително е, че вътрешното му отделение е оборудвано с тенджера с  обработена със система за незалепващо покритие  и капацитет 5 литра, достатъчно голяма за задоволяване на 7-8 души. Невероятните 22 програми, които се избират с лекота ще ви помогнат в забързаното ежедневие. А с наличния таймер можете да настройвате уреда до 24 часа.

Перфектно оборудване, което ще ви помогне да се отървете от обичайните си дълги кулинарни дни, с този мултикукър можете просто да изберете рецептата или автоматичната програма, да въведете необходимите продукти и да оставите всичко в неговите ръцете, това може да стане от контролния панел.

Мултикукър Crock-Pot Express CSC051X

Мултикукър Crock-Pot Express CSC051X
Crock-Pot Express CSC051X
Към Офертата

Crock-Pot’s Express предлага осем програми за готвене, от които можете да избирате, варианти като: супа, на пара, яхния, супа, десерти и дори кисело мляко. Този иновативен мултикукър е в състояние да приготвя толкова много ястия, което означава най-малко, че спестява пространство на плота в кухнята!

Открихме, че е едновременно интуитивен и удобен за използване модел. Настройките са лесни за работа и предоставените рецепти са лесни за следване. По отношение на резултатите бяхме доволни от общите резултати; всеки вид готвене беше тестван и доставен бързо, както и вкусни ястия!

Има компактни размери 30.8 x 34 x 34.4 см , за да можете да го съхранявате във вашата кухня без да го прибирате.

Включена е решетка за пара и лажица за разбъркване, лесна за отваряне с едно щракване можете да готвите с отворен капак и да добавяте съставки или сосове, когато имате нужда.

С планиран старт, контрол на температурата и готвене под налягане ястията са готови лесно и удобно за нула време.

Можете да избирате 8 програми от LED контролния панел.

Капацитет 5.6 литра, напълно достатъчен за приготвяне на храна за 7-8 души благодарение на сферичния съд с устойчиво незалепващо покритие.

Мултикукър Tefal Fuzzy Logic RK705

Мултикукър Tefal Fuzzy Logic RK705
Мултикукър Tefal Fuzzy Logic RK705
Към Офертата

Това е за хора, които харесват свободния кухненски стил и обичат автоматизираното приготвяне на храната.

За да можете да спестите личното си време, може да изберете да купите Tefal Fuzzy Logic RK705, мултикукър, който е в състояние да ви предложи 5 литра вътрешен капацитет, с който да приготвяте обилни ястия, доста ефективно благодарение на своите 600 вата мощност, които поради доброто качество на това оборудване са повече от достатъчни, за да постигне много добри резултати при готвенето.

Този мултикукър е в състояние да готви на пара, да пържи, да пече, супи, кисело мляко, сладкиши и други благодарение на 12 си различни програми. В допълнение, това оборудване не идва самостоятелно, то е придружено от много аксесоари, каято пълна книга с рецепти, 2 лъжици, коледна декорация, мерителна купа и кошница за пара.

С програмируемо включване и изключване, запазване на топлината и многофункционални програми това устройство е в състояние да отговори на нуждите на всеки дом, а също така се продава на много добра цена и с достатъчно аксесоари, за да можете да го използвате за безброй ястия. 

Потребителите закупили този мултикукър подчертават отличните му материали, използвани при производството му, по този начин оборудването е с по-висока издражливост.

Този модел има две години гаранция, с която е покрита всяка повреда на този уред.

5 Литра Мултикукър Heinner HMCK-5BK

Мултикукър Heinner HMCK-5BK
Мултикукър Heinner HMCK-5BK
Към Офертата

Heinner също така представя модел, който има изключително поразителен външнен вид благодарение на ефектия си дизайн и разполага с мощни 770 вата, които помагат за бързото приготвяне на храната с максимална ефективност.

Капацитетът му от 5 литра също е отличен, което ще ви позволи приготвянето на голямо количество храна в едно готвене. Мултикукъра е с дигитално упраление и LED дисплей, от където можете да избирате повече от 18 различни автоматични програми, така че да имате много възможности на ваше разположение по време на вашите кулинарни приготовления.

Това оборудване включва съд с незалепващо покритие, за да се гарантира, че никоя храна не може да се залепи и да бъде много лесен за почистване. По този начин Heinner HMCK-5BK се превръща в уред, който можете да използвате за всяко ястие, което искате да сготвите.

Устройство, ви предлага отлични 100% програмируеми възможности за готвене, включва няколко аксесоара, включително съда с незалепващо покритие.

ZEPHYR ZP 1985 C5 с 18 програми

Мултикукър ZEPHYR ZP 1985 C5
Мултикукър ZEPHYR ZP 1985 C5
Към Офертата

Завършвам този списък с мултикукър ZEPHYR ZP 1985 C5, модел който има 18 автоматични програми, а отличните му 5 литра вътрешен капацитет го правят идеалният заместник в кухнята.

Възможна е настройката за отлагане на готвенето до 24 часа, а нейната система за нагряване дава възможност продуктите да получават топлина от всички възможни ъгли, като така се избягват зони с разлика в температурата. 

Устойчивостта му е гарантирана, тъй като е призведен с незалепващи материали, неръждаема стомана и термично обработени пластмаси. Дръжката му е хладна на допир, както и цялата му външна конструкция, това позволява лесното местене на устройството.  включва няколко аксесоара, когато правите покупката между тях: имате пинсети, съд с незалепваща система, плоска лъжица, мерителна чаша, контейнер за задушаване и книга с рецепти.

Какво е мултикукър?

След прибирането у дома след дълъг работен ден се сбълскваме с ежедневните проблеми с готвенето. С притежанието на мултикукър най-накрая можем да забравим тази ситуация. Толкова е просто, програмираме преди да отиде на работа и когато се приберем вкъщи нашето горещо ястие е готово за ядене.

Мултикукър е кухненски робот, който може да приготви за вас голямо разнообразие от вкусни ястия, без да е неогходимо да прекарвате часове наред в кухнята. Сред неговите функции са пържене, варене, готвене на пара или печене.

Програмирането на мултикукъра е много просто, трябва само да добавите всички необходими продукти за рецептата и да въведете времето, в което искате храната да бъде готова. Като имате предвид, повечето модели мултикукъри може да се настроят един ден предварително.

Контролният панел на повечето модели е прост за използване. Програмирането на ястията ще отнеме малко време и няма да е необходимо да натискате бутон след бутон, за да изберете желаната програма.

Имат екран, в който можем да виждаме избраната програма, времето, което ще отнеме за приготвяне на ястието или времето, в което е планирано да започне готвенето.

С мултикукър можем да приготвим всякакви рецепти, независимо от начина, по който се готвят. С този кухненски робот имаме възможност да приготвим различни супи, яхнии, торти и много други вкусотии.

Той предлага хомогенно готвене, подсилвайки вкусовите качества и поддържайки хранителните стойности на храната, и след като е готова, ще я държи топла вътре, докато я сервирате.

Защо трябва да купите мултикукър?

В момента със забързания начин на живот не ви остава време за почивка. Защо да се приберете вкъщи и да прекарате малкото време, което ви е останало заключени в кухнята?

От такава гледна точка кухненските роботи са чудесни помощници. Някои просто накълцват, мелят, месят или разбиват. Други, като мултикукъра, ви готвят вкусни ястия.

Предимства от използването на мултикукър

Като за начало е важно да ви кажем, че са произведени от висококачествени материали, които гарантират добрия резултат на готвенето.

Друго важно нещо е, че температурата варира автоматично в зависимост от вида на готвенето, така че храната ще бъде перфектно сготвена, нито сурова, нито препечена.

Това специално готвене с такъв уред ни позволява да се наслаждаваме на ястия, пълни с вкус, без да губим основните хранителни вещества в храната.

Когато искаме да сготвим нещо по-сложно, кухнята се изпълва с тенджери, тигани и всякакви други кухненски съдове. С използването на мултикукър избягваме почистването на толкова много неща. Ще трябва само да измием съда на нашия кухненски робот, така че всичко да бъде чисто както преди.

Какаво да вземете предвид преди да купите Милтикукър?

Преди да купите мултикукър, трябва да изясните много важни въпроси: Има ли други неща, които трябва да се вземат предвид освен отбелязаното описание за продукта? Харесва ли ви цветът, който можете да видите на малкото изображение в онлайн магазина? Как може да се почиства уреда?

Това са няколко от въпросите, които като потребител със сигурност ще си зададете. Естествено, известните марки производители на мултикукъри също искат да получат висок оборот от своите продукти. Колкото по-известна е марката, толкова по-добри са продуктите. Но, разбира се, има и много по-малко известни и непознати марки, които предлагат доста добро качество.

Тук трябва да обърнете внимание на допълнителните характеристики на продукта. И накрая, разбира се, че мултикукър на добра цена винаги има предимство. Трябва да отбележим, че ако цената не е пропорционална на качеството, препоръчително е да закупите друг продукт.

За вас сме съставили списък с критерии, които да вземете предвид при покупката на мултикукър. Той ще ви предпази от лош избор и евентуални проблеми. Преди да купите продукта, можете да бъдете по-информирани и да познавате всички най-добри марки.

Мнения за мултикукър

Трябва да се каже, че мултикукърът може да бъде много добре или много зле оценен в онлайн магазините, но винаги трябва да проверявате броя на различните оценки. Колкото повече са положителните мнения от потребителите, толкова по-сигурно е, че това е качествен мултикукър.

 Всеки добър онлайн магазин ще ви представи поле, където да погледнете и проверите мненията на потрбителите закупили мултикукър. Възможно е също да проверите и за налични видео клипове, което несъмнено ще ви помогне в избора.

На каква цена можете да намерите мултикукър?

Всеки иска да има възможността да закупи най-добрия продукт на възможно най-ниска цена. Разбира се, това се отнася и за закупуването на мултикукър. Винаги е важно да има добра цена и да не причинява допълнителни разходи. Това е което искате нали?

Но качеството винаги си има своята цена. Купувайки евтино, често се оказва, че покупката излиза двойно или тройно. Ето защо е важно да разгледате различните цени за всеки артикул. С всеки продукт, който ви показахме по-горе, винаги ще намерите актуалната цена, но трябва да знаете, че цените се промянят често, и ако цената в момента ви устройва не му мислете много.

При по-голяма инвестиция, ще имате по-голяма наслада от продукта. Закупуването на качествен продукт ще ви зарадва повече в дългосрочен план, което не винаги се случва с евтините модели.

Как беше направено сравнението?

Потребителските преживявания ни предлагат различни мнения. Често потребителите погрешно преценят продукта, това означава, че нещо не им харесало. Размерът, външния вид или дори цветът не са подходящи за тях. Това ги е накарало да оценят продукта с 1 звезда. Но да бъдем честни, някои от мненията на хората закупили мултикукър съдържат само безсилието, което потребителят е имал.

Може би току-що сте направили лоша покупка и просто не е подходяща за вашите нужди. За да избегнете това, ви препоръчваме винаги да прочитате внимателно оценките. В противен случай се ще се окажете в абсолютно същата ситуация, като потребителите, който ви споменахме по-горе.