Най-добрите надуваеми матраци

Независимо дали ви трябва да приютите приятел у дома и да му предложите добър матрак за спане или ви трябва за къмпинг, надуваем матрак е един от най-добрите варианти.

Ако посрещате гости, но нямате много място за спане, ако пристигнат неочаквани посетители или ако обичате да ходите на палатка или на плаж винаги е полезно да разполагате с един надуваем матрак у дома.

Едно от основните предимства на този вид матрак е лесното му съхранение: сгънат, той може лесно да се съхранява в ъгъла на стаята, в гардероб или в шкаф. 

Освен лекотата на съхранение, той също предлага лекота на транспортиране и използване. Трябва да кажем, че има и предимство по отношение на цената: един надуваем матрак винаги е по-евтин от стандартните матраци присъстващи на пазара.

Те са комфортни, обикновено са меки, издръжливи и можете да почивате толкова добре, колкото в собственото си легло, така че закупуването на такъв матрак може да бъде инвестиция, която многократно ще ви спести неприятности.

надуваем матрак двоен

Кой е най-добрият надуваем матрак?

В момента тези матраци имат поредица от качества, които трябва да знаете, за да изберете този, който най-добре ще отговаря на вашите нужди. Има много видове с различен дизайн, дори има специализирани, които не потъват в средата.

Трябва да сте на ясно с това, от което се нуждаете, и да сравните моделите, които са на разположение, за да изберете този, който най-добре отговаря на вашия вкус и бюджет.

Наличието на ръководство никога не е излишно, затова направихме това, за да изберете вашия надуваем матрак по-лесно.

Представяме ви богата и разнообразна селекция от надуваеми матраци от последно поколение, произведени по най-модерните технологии и най-качествените материали. Най-добрите оферти на най-реномираните марки матраци, които можете да купите в България.

1. Надуваем матрак Bestway с вградена помпа

 Иновативен, качествен продукт

Надуваем матрак Bestway с вградена помпа

Надуваем матрак Bestway с вградена помпа

Много добро и практично допълнение, Bestway е отличен избор за използване на временно легло, когато имате гости или на къмпинг. Снабден с удобна спална повърхност, този надуваем матрак ще ви осигури максимален комфорт и сладък сън с пълно спокойствие. В действителност, горната му част е мека и приятна на допир и ви предпазва от подхлъзване по време на сън. С размери от 152 х 203 см и 56 см височина, което го прави още по-удобен.

За да го надуете, просто включете вградената електрическа помпа в електрическия контакт. Тази автоматична помпа позволява бързо, лесно надуване на матрака, няма да се нуждаете от допълнителна помпа или каквито и да е други инструменти. Подобно на помпането, изпускането също е бързо. Веднъж изпуснат, той може да се носи с помощта на включената в комплекта чанта за съхранение.

2. Надуваем матрак с помпа Intex

Елегантнен и издръжлив

Надуваем двоен матрак с помпа

Надуваемият матрак на производителя Intex е на ваше разположение във вариант за двама души с размери 203 см. височина 46 см и ширина 152 см.

Удобен и лесен за надуване, този модел ще ви осигурява голям комфорт при спане. Има здрава оребрена структура, което го прави устойчив на пробиване, качество, което го прави идеален матрак за къмпинг пътувания.

Лесно се сгъва и много лесно се съхранява. Цената не е висока за качеството, което предлага. Включва чанта за опаковане и транспортиране.

3. Надуваем матрак Intex Twin Deluxe

С вградена помпа

Надуваем матрак Intex Twin Deluxe

Производителят Intex поставя още един модел в нашата селекция. Този син надуваем матрак със сиво е изработен в класически дизайн под формата на възглавница и високи страни за по-голям комфорт.

Вътрешната му структура е изградена от PVC листове, които допринасят за удобството и здравословната почивка. Има стабилна основа, която предлага по-голям комфорт и вградена електрическа помпа за лесно надуване. Той е лесно преносим ​​и се предлага с лека чанта за съхранение.

Не е евтин надуваем матрак, но е устойчив продукт с 24 месеца гаранция, добре поддръжка въздуха и лесен за транспортиране.

4. Надуваем двоен матрак Bestway

Прост и устойчив

Надуваем двоен матрак Bestway

Надуваем двоен матрак Bestway

Произведен с нисък профил, който улеснява почивката на къмпинг или на море, производителят Bestway ви предлага този идеален матрак за пътуване.

Това е издръжлив и устойчив продукт, направен от меки и деликатни материали, които ще ви позволят да се отпуснете удобно.

Той е лек, лесен за съхранение и пренасяне и надуването му не отнема много време. Задържа въздуха добре и поддържа до 295 кг, така че ще почивате, сякаш сте в собствената си стая.

Евтин е, но цената му варира в зависимост от размера. Ще го получите в елегантен тъмносин цвят с включена електрическа помпа и чанта за съхранение и лесно пренасяне.

5. Надуваем дюшек за къмпинг с крачна помпа

Удобен и компактен

Надуваем дюшек за къмпинг с крачна помпа

Изработен от устойчив PVC материал с отделни въздушни цилиндри и заключващ клапан за изпускане.

Лесно се транспортира, надува се бързо и е изработен от твърди и издръжливи материали. Получавате го в камуфлажно зелен цвят и включва крачна помпа и чанта.

6. Надуваем матрак Pavillo Roll & Relax

Водоустойчив и лесен за съхранение

Надуваем матрак Pavillo Roll & Relax

Със система за бързо надуване и изпускане благодарение на прецизен предпазен клапан. Помпането става с помощта на възглавницата, която всъщност е и помпа, която ще ви позволи да го напомпате само с няколко натискания. Този надуваем матрак е изработен от твърда релефна винилова структура, която гарантира устойчивост и комфортна почивка, освен това е водоустойчив, което придава усещане за топлина.

Той е с нисък профил и размери: дължина 187 см. широчина 99 см. височина 22 см. Лесно се сгъва и транспортира, така че можете да го използвате без проблеми както вкъщи, така и навън. Той е най-евтиният от нашата селекция и ще го получите в атрактивно зелено и сиво.

7. Index Comfort Rest двоен матрак с помпа

Идеален за къмпинг

Надуваем матрак с помпа Intex

Надуваем матрак с помпа Intex

Изработен от устойчив материал, този надуваем матрак има вътрешна конструкция за правилно разпределяне на въздуха. Той е стабилен, лек, компактен и със сигурност, като го използвате ще се чувствате като в собственото си легло.

Матрака има вградена електрическа помпа, така че можете да го надуете без усилия за по-малко от три минути и да го изпуснете, ще е достатъчно само да включите помпата.

Конструкцията му осигурява комфорт и прави структурата му твърда, стабилна и устойчива на надраскване и наранявания.

Цената може да ви се вижда висока, обаче потребителите са го купили казват, че е добра инвестиция и че е доста практичен и удобен.

надуваем матрак

Надуваем матрак – ръководство за закупуване

Има много функции, които ще направят използването на надуваем матрак по-удобно. Необходимо е да ги знаете и да проверявате за тях, когато правите покупката, за да можете да изберете, това което най-добре отговаря на вашите нужди. Тук оставяме най-забележителните:

 • С голяма дебелина: Те се предлагат с различна дебелина, но много често срещаният тип е доста повдигнат, който прилича на нормално легло. Този вариант е проектиран да държи потребителите далеч от пода и по този начин се постига традиционно усещане. Недостатъкът на този надуваем матрак е, че заема повече пространство като е надут, поради тази причина е по-труден за съхранение.
 • Нисък профил:  Този тип е без добавена основа, което означава, че е с по-ниска цена, по-малък и по-компактен модел. Това го прави идеален за къмпинг или плаж, тъй като може лесно да се изпусне, навие и побере в раницата ви.
 • С външна помпа:  Има няколко вида надуваеми матраци с помпа, някои работят с ръчна помпа, други работят на батерии и трети се захранват директно от електрическата мрежа.
 • С вградена помпа:  Те са най-често срещаните в наши дни поради своята популярност и лекота на напомпване, което ги прави на практика автоматични. Тези модели имат вградена помпа за надуване на матрака и не се нуждаят от адаптери или допълнителни устройства. Те се помпят изключително бързо използвайки директно захранване или с помощта на батерии.
 • Комфорт и структура:  Удобството и способността на матрака да задържа въздух и да остане стабилен са качества, които трябва да се вземат предвид, така че не забравяйте да проверите тези подробности. Никой от тези продукти не може да е като стандартен матрак, но знаем че някои модели са забележително по-удобни за сън от други.
 • Лесна употреба: Не трябва да имате докторска степен, за да можете да използвате надуваем матрак, но колкото по-лесен за употреба е, толкова по-добре! Матрака трябва да бъде лесен за разгъване, надуване, изпускане и съхранение.
 • Задържане на въздух:  Трябва да отбележим, че това качество е от съществено значение. Никой не иска да си легне на надуваем матрак и на сутринта да се събуди на пода, затова е важно да изберете модел с добри предпазни мерки, способни да задържат въздуха с добро поддържане на тегло в продължение на часове. Материалите, от които е направен матракът също са от значение, добрите са винил, полиестер и PVC.
 • Стабилност: Добре направен надуваем матрак ще разпредели въздуха еднакво, така че няма да има части, които да ви карат да се извъртате или да се търкаляте. Има модели с мрежа от вътрешно въздушни камери, които помагат на въздуха да бъде разпределен равномерно.
 • Лесни за изпускане: Тези матраци често се използват за пътувания, къмпинг или временно използване, така че, когато не се използват, лесно можем да ги съхраняваме. Затова те трябва да са достатъчно компактни и леки за опаковане и съхранение както в вкъщи, така и в багажника на колата, когато сте на палатка.
 • Гаранция:  Най-добрия вариант е гаранцията да покрива както матрака, така и помпата, ако модела има такава.
 • Допълнителни екстри: Някои надуваеми матраци са базови модели, но други имат допълнителни екстри, като страничен борд или вградени възглавници. В много случаи потребителите предпочитат тези функции, защото помагат да се поддържа тялото удобно, като намалява риска от падане, в случай че не е залепено за стената, това се отнася най-вече за малките деца. Родителите често търсят тези екстри, защото смятат, че борда дава чувство за сигурност на децата.

Добър ли е надуваемият матрак?

Ако търсите качествен надуваем матрак на добра цена във България, можете да намерите най-добрите предложения от доказани марки за качество и комфорт. Има надуваеми матраци за всички нужди и за всеки член от семейството: двойни надуваеми матраци, единични или за деца.

Нека да поговорим за Intex. Открийте невероятни цени и най-високо качество, което тази марка винаги предлага: високоеластични, пяна, латексови матраци и др. Всички произведени по най-добрата технология.

Ако търсите качествени надуваеми матраци, които да купите в София, разгледайте офертите на най-добрите марки Intex , BestwayPavillo много удобни, идеални за перфектна почивка както двойни, така и единични. Можете да ги намерите както във физическите магазини, така и в интернет.

Търсете най-добрите матраци от латекс, които можете да намерите. Те се адаптират перфектно към вашия начин на сън и движение, за да осигурят максимална почивка и комфорт.

Има богата гама и разнообразие от надуваеми матраци, за да се осигури почивка и комфорт за цялото семейство. Разгледайте добрите предложения на евтини матраци, но с добро качество и ефективност. Дайте на семейството си комфорта, който заслужава, без да харчите прекалено много.

надуваем дюшек

Колко голям трябва да бъде надуваемият матрак?

Надуваемите матраци не винаги са големи, колкото обикновените матраци. Проверете размерите на матрака, за да се уверите, че той е достатъчно голям, за да можете да се поберете удобно. Освен широчината проверете и дължината, това е особено важно, ако вие или вашият съпруг/съпруга сте по-високи. Също така е полезно да проверите максималното подържано тегло на матрака, така че да сте сигурни дали ще може да издържа теглото ви.

Как ще използвате надуваемия матрак?

Ако ще използвате надуваем матрак за гости или като временно легло, ще е най-добре с двойна височина, така че да се чувствате сякаш сте в традиционно легло. Ако обаче планирате да го използвате за къмпинг или да го носите на плажа, добре ще бъде обикновена височина, която добре пасва на палатката ви и е по-лесен за надуване, сгъване и носене.