5-те най-добри електрически тирбушони, отворете лесно бутилка вино

Някога да сте имали някакви неудобни моменти, когато нямате тирбушон? Е, забравете за това. Сега, с най-добрите електрически тирбушони можете да се насладите на всеки празник у дома с добра бутилка вино, особено в тези коледни празници или на нова година.

Със сигурност повече от един път сте се борили, защото нямате правилния инструмент за отваряне на бутилка; Днес ще откриете пет варианта на наистина достъпна цена, които ще ви дадат комфорта, необходим, за да извадите всякакъв корк, без значение колко стегнат може да изглежда.

Знаем, че това устройство дори е от съществено значение във важни празници, защото доброто вино винаги трябва да съпровожда най-добрите триумфи и успехи. По-долу ще намерите изчерпателна селекция от информация, мнения и оценки, направени от потребителите, както и модела на всяка компания, за да ви предложи най-добрите продукти на пазара.

Кой е най-добрият електрически тирбушон?

Добър въпрос, като се има предвид, че тези тапи са понякога направени с различен вид материал, поради тази причина, най-доброто устройство трябва да има свои собствени елементи, които осигуряват най-голяма издръжливост и устойчивост, както и максимална ефективност при извършване на работата.

В нашия списък ще намерите пет продукта от най-високо качество, с отлично съотношение цена-стойност, което ще задоволи вашите нужди и най-взискателните ви гости. Без да се бавим повече ви каним да продължите да четете, а също и да разгледате нашето кратко ръководство за пазаруване.

1. Електрически тирбушон amXea Инокс

Много фин вид

Електрически тирбушон amXea Инокс
Електрически тирбушон amXea Инокс
Към Офертата

Тази опция за покупка е цялостна съпротива. Този електрически тирбушон е изработен от неръждаема стомана, осигурява възможно най-дълготрайна издръжливост; цената му е наистина достъпна, освен това ще покажете много във вашия дом, като отворите толкова бързо бутилката вино.

За своята електрическа работа, този уред извлича силата си от 4 АА батерии.

2. Електрически тирбушон  Arcos AR 604600

Много гъвкав инструмент

електрически тирбушон Arcos AR 604600
Електрически тирбушон Arcos AR 604600
Към Офертата

Тази универсална опция има две наистина полезни функции, които ще ви спестят време. С едната функция можете лесно да премахнете корка, а с другата можете да отстраните излишния алуминий, който обикновено остава на бутилката.

Този електрически тирбушон също така има LED осветление, докато устройството работи, което осигурява наистина комфортна и тиха среда. С пълното зареждане на акумулаторната батерия този модел може да отвори до 30 бутилки.

3. Стойка за бутилка вино и електрически тирбушон Casena MC0083

Един наистина изискан подарък

електрически тирбушон Casena MC0083
стойка за бутилка вино и електрически тирбушон Casena MC0083
Към Офертата

Този модел е един от любимите ми. Той има наистина атрактивен външен дизайн, който дава усещането, че се намирате в имение със своята елегантност. 

Само за няколко секунди този малък продукт изпълнява цялата работа удобно и просто без да прави нищо, освен да натисне бутон.

4. Електрически тирбушон и вакуум помпа

Искате ли да изглеждате елегантно?

електрически тирбушон и вакуум помпа
Електрически тирбушон и вакуум помпа
Към Офертата

Идеален подарък за любителите на виното, тази опция, която става все по-популярна, позволява бързото премахване на тапите, а също и алуминиевото фолио, което те обикновено носят.

Той е захранван от батерии за еднократна употреба, а мощността му е толкова голяма, че може да отвори до 50 бутилки с пълното зареждане.

5. Електрически тирбушон Kinghoff KH 1150

По-европейски дизайн

Електрически тирбушон Kinghoff KH 1150
Електрически тирбушон Kinghoff KH 1150
Към Офертата

Тази компания мислеше да интегрира материални аспекти, които осигуряват дългосрочна възвръщаемост на инвестициите. Интегрира неръждаема стомана, алуминиева сплав и дори силикон. Той има вградена батерия, която може да се презарежда до 500 пъти, а с пълното зареждане можете да направите до 30 отвора за бутилки по удобен и много лесен начин.

Видове тирбушони

Кой знаеше, че има толкова много начини да се отвори бутилка вино? Изтласкването на тапа от бутилка изглежда като проста задача. Но има различни начини да се постигне това. По-долу сме изброили различните начини за постигането му, за да ви дадем представа какво ще бъде най-доброто за вас.

Класически тирбушон

Този е с най-простият дизайн. Той има дръжка на върха, с метална спирала в долната част. Завърташ тази метална спирала в корковата тапа и издърпваш дръжката от бутилката.

Те са малки и икономични, което ги прави фантастичен аксесоар, за да се съхранява близо до колекцията ви. Въпреки това, основният недостатък на този вид тирбушон е, че той изисква силни ръце за постигане на целта.

Някои потребители могат да имат проблеми с ваденето на тапи и да открият, че отнема малко повече време за отваряне на бутилката, ако изобщо могат да го направят, защото те са по-трудни за употреба от другите видове тирбушони на пазара.

Те вече не са толкова популярни, колкото преди. Това са много икономични модели и обикновено струват само няколко лева. и с изключение на метала, те са изработени от пластмаса.

Тирбушон с крила

Това може би е най-популярният вид тирбушон за вино. Това ни носи допълнителна стъпка по отношение на условията за лекота на използване. Чрез добавянето на допълнителен лост този тип тирбушон ви дава по едно “крило” от всяка страна.

Този допълнителен лост ви позволява да не се тревожите за нищо. Когато завъртите дръжката отгоре, крилата на тирбушона ще започнат бавно да се покачват, а след това всичко, което трябва да направите, е да ги дръпнете надолу и това ще доведе до изваждане на тапата.

Те не изискват много сила или способности за използване. Това е относително прост процес, който може да се направи с минимални усилия. Въпреки това, този вид тирбушон не се препоръчва да отваряте стари бутилки, защото те имат много по-слаби тапи.

Премахване на коркова тапа с този тип тирбушон може да счупи или да раздели по-старите тапи. Нито пък са толкова преносими, колкото първата възможност. Обикновено те са тежки и не са нещо, което лесно може да се побере в джоба.

Лост

Те са още по-лесни за използване от техните колеги. Имат дръжки, които държат бутилката на мястото, докато спускате спиралата, после просто избутате лошчето обратно. Това е прост и безболезнен начин за отваряне на бутилка вино.

Тъй като те не изискват сила, тези тирбушони са идеални за всеки. Този лесен метод за отваряне на бутилка вино направи този вид тирбушон един от най-популярните стилове.

За съжаление някои не работят добре със синтетични тапи, които стават все по-често срещани в много нови бутилки.

Автоматичен

Ние се отдалечихме от този списък, тирбушоните станаха по-лесни и по-лесни за използване. Електрическия тирбушон, както може да се очаква, не е изключение. Те използват енергия, която се снабдява или от акумулаторни или батерии за еднократна употреба.

Този тип тирбушон върши цялата работа за вас. Поставяте устройството върху бутилката, натискате бутон и тапата излиза.

Те струват повече от крилатия и другите модели и обикновено са сходни по отношение на цена. Единственото усилие, което ще трябва да направите с тях, е да се уверите, че ги зареждате или сменяте батериите, когато се изтощят.

Те се съхраняват лесно, когато не се използват можете да намерите мястото до хладилника или дозатора за вино. Така винаги ще е удобно на близо и готов за използване.

Как да изберем тирбушон?

Обърнете внимание на следните характеристики, които ще ви покажем тук, за да можете да направите добра инвестиция и да не се излагате, когато става въпрос за някакво важно събитие. Обърнете внимание!

  • Той има винт, който е най-малко 1,75 инча дълъг. По-малките винтове ще повредят щепсела.
  • Може да се справи с всички видове тапи. Тирбушоните трябва да могат да извличат естествени и синтетични тапи с еднаква лекота.
  • Коркът се вади, без да се разклаща. Ако има утайка, няма да искате разтърсите бутилката заради тирбушонът.
  • Не изисква груба сила. Тези продукти трябва да включват някакъв вид механична помощ, като например лост или въртящ елемент, така че отварянето на бутилка не зависи изцяло от способността ви да натискате усилено. Поради тази причина, вие ще искате да избягвате модел с Т-образна форма или да го завъртите и натиснете.
  • Той върши работата лесно. Това означава, че няма експлозии, счупени очила, счупени тирбушони или отрязани пръсти.
  • Преносим, ​​функционален, секси? Визуалните аспекти на отварящия механизъм могат да добавят повече емоции или да се отдалечат от опита с използването на такъв.
  • Важен аспект на електрическите тирбушони е зарядната мощност; колко време трае с един заряд и начина, по който се зарежда. От съображения, свързани с околната среда, най-оптималното и здравословно е това на акумулаторните батерии.
  • Нищо не е по-лошо от инвестирането в магически продукт, който се проваля по време на презентацията. Много е важно да прочетете коментарите и да сте сигурни, че продуктът ще работи добре за всеки, който го използва. Също така трябва да може да работи под всякакъв вид корков материал.
  • Това би унищожило напълно целта за закупуване на електрически тирбушон, ако той беше сложен и труден за използване. Това, от което се нуждаем, е факторът на изненада при натискане на бутона. Простотата е ключът.

Сега го знаете много добре, тези тирбушони, някои с неръждаема стомана, алуминий или пластмаса стават идеален избор за лесен транспорт и пътуване, както и идеален подарък за всяко семейство. Неговата здравина и издръжливост му придават дълъг живот!