Най-добрите сушилни за дрехи – бързо сушене на дрехи за минути

Всеки уважаващ себе човек има в своя дом най-необходимите уреди, като хладилник, съдомиялна машина или пералня. Все пак, когато финансовото ни положение позволява, ние избираме да имаме и други домакински помощници, защото това, което те правят е да улеснят домашните ни задължения и следователно да ни позволят повече време за отдих и почивка. Въз основа на това можете да вземете решение да закупите добра сушилня за дрехи.

Така ще можете да изсушите за кратко време дрехите, които току-що са били изпрани. Нещо, което е особено важно през есента и зимата, когато е невъзможно дрехите да изсъхнат бързо на открито.

В случай, че сте решили или обмисляте възможността за покупка на сушилня, продължете да прочетете нашата статия. Ще ви дадем препоръки как да направите своя избор и ще ви покажем кои са най-добрите сушилни за дрехи в момента.

Съвети за закупуване на сушилня за дрехи

Със сигурност знаете, че има дълъг списък с различни модели на този уред във физическите магазини или онлайн. Поради тази причина е необходимо да знаете много добре какви характерни качества да търсите за да намерите тази сушилня за дрехи, която ще пасне напълно към вашите нужди и вашия джоб.

По-специално, трябва да обърнете внимание на тези характеристики:

  • Вида на сушилнята. В този случай, имайте предвид, че има два различни вида: 
  • Кондензационна сушилня, така наречена, защото с топлина изпарява водата от дрехите и я съхранява в резервуар. Този вид е най-простия.
  • Сушилня с термопомпа. Тези са най-актуални и се характерни с директното нагряване на дрехите през система, която наподобява до известна степен работата на овлажнители.
  • Капацитетът на натоварване е друга точка, която трябва да вземете под внимание, за да може сушилната машина да се адаптира към нуждите на вашия дом. Затова имайте предвид колко членно е вашето семейство. Всъщност, моделите до седем или осем килограма са за домакинства от двама или трима души, докато тези с над 8 са за семейства от четирима души или повече.
  • Използването на енергия също е друга точка, на която трябва да се обрърне внимание при закупуване на сушилня за дрехи. Така няма да правите прекомерна консумация на енергия.
  • Програмите и функциите, които трябва да има моделът, който изберете не трябва да се забравят, тъй като те са тези, които ще ви улеснят да използвате този уред и да извлечете максимума от него.
  • Шума, който правят не по-малко важно нещо, обърнете внимание на звуковата мощност за да предпазите дома си от висок шум, когато използвате сушилнята. Следователно идеалът е, когато не надвишава 65 или 66 dB.
  • Цената трябва да е достъпна, така че може да си я позволите.
  • Марката. Изберете добра марка, която гарантира, че е синоним на качество и гаранция, но също така трябва да се вземат предвид и други критери при закупуването на най-добрата сушилня за дрехи.

Сравнение на най-добрите сушилни за дрехи на пазара

След като сте разбрали вече какво точно търсите, за да направите сжоя избор е време да знаете кои са най-добрите сушилни за дрехи на пазара:

1. Сушилня за дрехи Heinner HCD-V704B

Сушилня Heinner HCD-V704B
Сушилня Heinner HCD-V704B
Към Офертата

В онлайн магазините това устройство е най-продаваният модел. Също може да се отбележи, че е кондензационна сушилня, която е с капацитет от 7 килограма и има вид енергийно сертифициране B.

Тази сушилня за дрехи е с ниво на шум 65 dB, зарежда се отпред и се предлага в бяло. Към това трябва да добавим, че има 11 специални програми. Барабана е изработен е от неръждаема стомана и тежестта на машината 35 килограма. Що се отнася до размерите, те са 59 х 56 х 84 сантиметра.

Не трябва да се пренебрегва, че тези, които я притежават, подчертават скоростта на сушене, това че е много тиха и е с добро качество за тази цена. 

2. Сушилня Gorenje DP7B

Сушилня Gorenje DP7B
Сушилня Gorenje DP7B
Към Офертата

В случай, че търсите евтина сушилня за дрехи, това може да е вашият избор. Тя има ниво на шум 65 dB, има предно натоварване и тегло 19,7* кг.

Тя включва тринадесет програми за сушене, с дълбочина 62.5 сантиметра, класът на енергийна ефективност е В и неиното въртене е променливо двупосочно. 7 кг е нейният капацитет.

Препоръчва се за онези, които не разполагат с прекалено много място, за да намерят сушилня, и е толкова лека, че дори може да се постави върху пералната машина.

3. Сушилня за дрехи – Samsung DV80M5010QW/LE

Сушилня Samsung DV80M5010QW/LE
Сушилня Samsung DV80M5010QW/LE
Към Офертата

От термопомпите е другата сушилня, третата от нашия списък, която има товароподемност от 8 килограма, енергиен клас  A++ от гама A+++ до D  и шум от 65 dB.

За всичко това трябва да добавим предния си товар, който тежи 50 килограма и е с размери 60 x 60 x 85 сантиметра. Тези, които вече притежават, изтъкват факта, че изпълнява функцията си перфектно.

4. Сушилня Beko DU7133GA0

Сушилня Beko DU7133GA0
Сушилня Beko DU7133GA0
Към Офертата

Четвъртата позиция в класацията се заема от този друг модел, който е с термопомпа, която има предно зареждане и има заключващо устройство за деца и вътрешно осветление на барабана.

65 dB е нивото на шум, а енергийния сертификат е A +++ , теглото е 38,5 килограма. Трябва да добавим към характеристиките на модела размерите на машината, които са 58 x 59 x 84 сантиметра, и това че нейната товароносимост е 7 килограма и е представена с цикъл против мачкане от 30 минути.

Разнообразието от програми и нейната ефективност са две от нещата, които се открояват най-вече в този уред.

5. Сушилня Candy GRAND’O VITA GVS H9A2TCE

Сушилня Candy GRAND'O VITA GVS H9A2TCE
Сушилня Candy GRAND'O VITA GVS H9A2TCE
Към Офертата

Капацитет от 9 кг , който е кондензационна сушилня и има енергиен клас A++, са трите основни характеристики на този модел. Въпреки това не трябва да пренебрегваме нейния шум от 69 dB , който има предно натоварване и тегло от 41 килограма.

59 x 60 x 85 сантиметра са размерите на тази сушилня, която се отличава с това, че управлява дрехите много добре.

6. Electrolux PerfectCare700 EW7H438B

Сушилня Electrolux PerfectCare700 EW7H438B
Сушилня Electrolux PerfectCare700 EW7H438B
Към Офертата

За да завършим нашия списък, ще представим този модел, който е кондензационен, с капацитет 8 килограма, програма за сушене ECO TIME и система за сушене със сензори, която оптимизира енергията и времето на базата на действителния товар, който имате във всяко време.

66 db шум, претеглени 28.8 кг, размерът му е 60 х 60 х 85 cm и има енергия B ефективност.

Сега, след цялата тази информация, която ви даваме, изберете модела сушилня за дрехи, който най-добре отговаря на нуждите на вашия дом.