Най-добри безжични звънци

Има един специфичен звук, който всички знаем: звънецът, когато някой е на вратата. Онова силно дразнещо звънене, което предупреждава, когато някой ни посещава. Поздравления, това е старият модел с неудобно окабеляване. Затова днес искаме да ви покажем най-добрия безжичен звънец за вашия дом или офис.

На днешно време много от безжичните звънци се превърнаха в устройства за сигурност, тъй като не само предлагат предупреждение чрез звук, но има специализирани модели, които могат да имат видео връзка и много други функции, които ще ви позволят за да имате по-голям контрол върху това кой стои пред вратата ви.

Разберете с нас всички подробности, които трябва да знаете, така че при закупуване на безжичен звънец не само да се възползвате от добра цена, но и най-добрите функции и най-високото качество.

Кой е най-добрия безжичен звънец?

След като знаете каква мелодия е най-подходяща за вашия дом и кои са функциите, които смятате за най-привлекателни, можете да изберете перфектния безжичен звънец.

По-долу ви показваме списък на най-добрите безжични звънци, за да направите добра покупка и да се сдобиете качествено устройство.

1. Безжичен звънец Home с мелодии

Обхват на действие 150 метра

Безжичен Безжичен звънец Home
Безжичен Безжичен звънец Home
Към Офертата

Този безжичен звънец не е на ниска цена, но има много добри функции. Той има двоен приемник с щепсел и предавател с устойчивост на атмосферни влияния. Работният му обхват е до 150 метра открит терен.

Не е нужно да се притеснявате много за неговата инсталация, защото може да бъде с двойно залепващо тиксо или с винтове. Той също предлага голямо разнообразие от 36 мелодии, също така има функция за памет, така че можете да изберете мелодия, която да свири всеки път, когато звънеца бъде активиран.

2. Безжичен звънец Elmark 5015

2 приемника

Безжичен звънец Elmark 5015
Безжичен звънец Elmark 5015
Към Офертата

Функционален звънец с предавател и два приемника, с обхват от 80 метра. Можете да избирате между неговите 36 мелодии и 3-те нива на сила на звука.

3. Безжичен звънец EMOS P5712

Елегантен дизайн

Безжичен звънец EMOS P5712
Безжичен звънец EMOS P5712
Към Офертата

Евтин звънец с водоустойчив бутон. Той има ниска консумация на енергия, регулиране силата на звука и избор от 16 мелодии. Той е естетичен, много елегантен и с добро качество.

Обхватът на този звънец е 100 метра, достатъчен за всяка къща, апартамент или офис.

4. Безжичен звънец Grundig HS011

Устойчив

Безжичен звънец Grundig HS011
Безжичен звънец Grundig HS011
Към Офертата

Производителите на този безжичен звънец освен на качеството са наблегнали и на красивия дизайн. Разстоянието или максималният обхват на това устройство е 25 метра.

Външният безжичен бутон е устойчив на вода и влага като. Нужни са 2 АА батерии за неговото захранване. Налични са 36 мелодии и ще трябва да изберете тази, която ви харесва най-много.

5. Безжичен звънец Delight

За специални случаи

Безжичен звънец Delight
Безжичен звънец Delight
Към Офертата

С обхват до 100 метра, този безжичен звънец има Максимална сила на звънене 80 dB и 36 мелодии.

Лесен за монтиране, приемникът трябва да бъде свързан към електрическия контакт. Бутонът работи с 12 V батерия.

6. Delight – 32 Мелодии, 12V, 100 метра

Златист

Звънец Delight
Delight - 32 Мелодии
Към Офертата

Неговите 32 мелодии са ясни и кристални. Този звънец е с обхват от 100 метра и с максимална сила на звънене 90 dB.

Монтирането му е просто: поставете предавателя до вашата врата и вкючете приемника приемника помещението в което искате да е звънеца.

Как работи безжичния звънец?

Първо, трябва да знаете, че безжичния звънец не изисква свързване в електрическата мрежа, захранва се с батерии, а някои модели се свързват директно в контакта.

Състои се от система за изпращане и приемане на радиочестотен сигнал. Предавателят се активира, когато натиснем бутона на звънеца и сигналът се получава от приемника, който ни известява чрез мелодия или звънящ сигнал и така разбираме, че някой е на врата ни.

Има безжични звънци с първокласни функции, луксозни на по-висока цена. Някой от модерните функции са камера за видео наблюдение, светлинни сигнали като светкавици, светещи бутони, опция за изтегляне на мелодии, някои дори имат видео и аудио системи за комуникация.

За инсталацията не е нужно да се притеснявате, защото можете да го направите сами. Не се нуждаете от професионалист, тъй като тези звънци не се нуждаят от кабелни връзки и свързване в електрозахранването.

Какво трябва да знаете, преди да купупите най-добрия модел?

За да направите добър избор на безжичен звънец, трябва да вземете под внимание различни функции, според нуждите на вашия дом или офис: размерът, видове мелодии, контрол на силата на звука. Може да търсите модел, който добре да пасне на фасадата ви.

По-долу ще разделим важни функции, които трябва да имате предвид:

  • Обхват:  Избрания от вас безжичен звънец трябва да има добър обхват, който съответства на размера на вашата къща. Като цяло повечето от моделите поддържат от 100 до 300 метра. Колкото по-голям е домът, толкова по-голям трябва да е обхватът на звънеца. Трябва също да имате предвид, ако има стени между бутона и приемника, ще ви е необходим безжичен звънец с по-голям обхват.
  • Лесно монтиране:  потърсете такъв, който можете да монтирате сами. Някои модели се нуждаят само от двойнозалепваща лента, а други от няколко винта. Съветваме ви да изберете модел с подвижен приемник.
  • Избор на мелодии:  това е идеално, защото безжичните звънци имат избор от мелодии, някои дори ви позволяват да изтеглите любимата си музика.
  • Контрол на силата на звука: можете да изберете дали искате силно или слабо зънене. Ако имате бебе, със сигурност не искате звънецът да го буди.
  • Опция за визуално предупреждение: тази опция е идеална, ако не искате звук. Визуалният сигнал е прекъсваща светкавица, която излъчва от приемника. Тази опция е много функционална за глухите.
  • Опции за съвместимост с вътрешната сигурност:  някои безжични системи за звънене могат да бъдат свързани със някои системи за сигурност, сензори за движение, врати и прозорци. Това ще гарантира, че звънеца не активира системата за сигурност и няма смущения в системата за домашна сигурност, използвайки сензорите.
  • Включени няколко бутона:  добрия безжичен звънец ще ви предложи няколко бутона, за да ги свържете с приемника. Това ви позволява да имате повече от един звънец, може би един на входната врата и един на задната врата (ако имате такава разбира се).
  • Опции за захранване:  Някои безжични звънци използват батерии за еднократна употреба, а други могат да бъдат свързани чрез щепсел към електрическия контакт. Най-добрите варианти са тези, които имат и два енергийни източника.
  • Възможности за блокиране на сигнала:  тази функция е много важна, защото чрез код за блокиране на сигнала предотвратява звъненето, когато някой звъни на съседа. Тоест, не приема сигнала, когато друг безжичен звънец бъде активиран.

В допълнение към тези функции можете да обърнете внимание дали избраният от вас звънец отговаря на естетиката на вашия дом. Можете да намерите толкова много модели по размер, цветове, форми, че със сигурност ще има такъв с идеалните функции и да добави добра визия на входа на вашия дом.

Безжичните звънци също са отличен вариант за намаляване на разходите за електрическа енергия и спестяване на пари защото не изискват специалист за инсталирането им.

Ако за първи път да търсите безжичен звънец, можете да прочетете мнението на потребителите, които са купили модела, който сте харесали. Това може да ви даде допълнителна информация за най-добрите функции, които са най-практични и ефективни.