10 най-добри електрически четки за зъби

Търсите най-добрата електрическа четка за зъби, за да имате по-здрави зъби и по-красива усмивка?

Лично съм тествал най-добрите електрически четки за зъби на най-големите марки като Oral-B, Philips Sonicare, Dr Mayer и др.

Ръководство за купуване най-добрите електрически четки за зъби

В този списък ще ви запозная с предимствата на всеки модел, за да имате нужната информация и да направя евентуалната ви покупка на електрическа четка за зъби по-лесна и по-ефективна.

1. Електрическа четка за зъби Philips Sonicare DiamondClean

Ел четка за зъби Philips Sonicare DiamondClean
Philips Sonicare DiamondClean
Към Офертата

Philips Sonicare е една от най-добрите електрически четки за зъби на пазара, една от най-препоръчваните от американските зъболекари и за съжаление, но с право е една от най-скъпите.

Sonicare DiamondClean е една от най-визуално елегантните електрически четки за зъби и може би дори тази с най-доброто представяне от всички.

Просто погледнете потребителските мнения, за да видите качеството, на което споделят другите потребители.

Предлага се в няколко цвята и е перфектната реализация на минималистичния и модерен стил.

Тази електрическа четка за зъби има звукова технология, популяризирана е от много публикации и клинични проучвания от над 40 университета по целия свят.

Според учените Sonicare DiamondClean премахва плаката до 7 пъти повече от обикновените четки за зъби.

Техниката на звуковата технология създава динамичен тип кръгово движение. Със звукови вибрации разбива пастата, което генерира микро мехурчета, които проникват навсякъде около зъбите ни, осигурявайки усещане за свежест и чистота.

Освен това е оборудвана с глава, която позволява конкретен и много дълбок тип четкане.

Петте различни режима на четкане ви позволяват без усилие да получите класическото почистване, което нашите зъболекари винаги препоръчват. Затова се фокусирайте върху вълнообразното движение, а не нагоре и надолу, както много хора правят.

Четката за зъби DiamondClean също помага, като предоставя сигнали по време на употреба. Smartimer функцията представлява таимер, който включва вибрация на всеки 30 секунди, за да ви напомни, че е време да се фокусирате върху друга част на устата.
Също така електрическата четка ви дава сигнал и след изтичането на 2 минути, което се брои за цялостно почистване на зъбите.

Продава се с красива кутия, за да се съхранява далеч от бактерии.

Когато батерията се изтощи, всичко, което трябва да направите, е да поставите четката за зъби на зарядното устройство и да я оставите там за около 24 часа. Пълният заряд на батерията осигурява енергия за непрекъсната употреба от 14 дни. Така, че няма нужда постоянно да мислите за я презареждате.

Калъфът за съхранение е оборудван с удобна USB връзка, която позволява лесно презареждане на устройството, дори когато сте на път и далеч от контакти и вместо това можете да използвате преносим компютър например, за да заредите устройството.

Електрическа четка за зъби Philips Sonicare почиства и премахва плака ефективно, е идеалена за тези с чувствителни зъби. Батериите издържат дълго време и дизайнът на продукта е фантастичен.

Инвестиция, която трябва да направите веднъж в живота, за да си намерите уред за борба с почистване на зъбите.

2. Електрическа четка за зъби Oral-B Genius 10

Електрическа четка за зъби Oral-B Genius 10
Електрическа четка за зъби Oral-B Genius 10
Към Офертата

Предлаганата от Oral-B електрическа четка за зъби със сигурност е една от най-добрите на пазара, буквално най-съвременните.

Снабдена с технология за разпознаване на вече почистените области на устата с помощта на сензори, въведени директно вътре в четката, така че потребителите никога да не могат да правят грешки и да почистват внимателно всички зъби и онези области, които често се пренебрегват и представляват възможни гнезда за бактериално развитие вътре в устата.

Серията GENIUS е била вдъхновена от най-добрите зъболекари и има високо почистваща и избелваща технология, за да премахне дори най-упоритите петна, генерирани от дим или кафе. Тази система се свързва чрез Bluetooth с приложението Oral-B и предлага до 6 различни режима на почистване на зъбите, за да помогне на потребителите да имат здрави и бели зъби.

Дизайнът също е много интересен, както можете да видите от снимката, това е набор от розови и златни цветове, предлагайки на любителите на красотата, още една възможност да интегрират красив предмет в живота си и техния собствен дом. Със сигурност това е модел, който се откроява от тези на други марки, ако го поставите пред очите си в банята, той със сигурност няма да остане незабелязан.

Изглежда като истински луксозен обект и ще зарадва тези, които обичат да се открояват, и непременно в детайлите виждат разликата.

Всички функции на тази четка за зъби са създадени да защитават здравето на вашите зъби 100%, като оставят цялата работа на устройството и освобождават потребителя. Възможно е да се почисти дори в задната част на зъба, където традиционната четка за зъби практически никога не успява да стигне, по този начин зъбът остава като потенциална жертва на бактерии, които биха могли по този начин да го атакуват и да компрометират здравето на цялата уста.

Що се отнася до здравето на зъбите е по-добре да не сте повърхностни. Всъщност, грешка в млада възраст може да се плати много скъпо в напреднала възраст, има много хора, които, пренебрегвали зъбите си, са се озовали с протези на 50 години.

Има режим “избелване”, ако искате да насочите към по-бели зъби и да премахнете петна, таймерът на електрическата четка променя цвета си и може да бъде зададен на 12 различни нюанса.

След това са режимите “Ежедневно почистване” , “Грижи при гингивит”, “Чувствителни зъби”, “Дълбоко почистване” и “По-бели зъби” , всеки от които може да ви накара да почувствате разликата в почистването по различен начин, по който действат върху зъба, в началото може да се почувствате малко неудобно и да не знаете коя настройка предпочитате, но с течение на времето съм сигурен, че ще намерите предпочитаната от вас настройка и ще можете да изградите почистване на зъбите, съобразено с вашите нужди.

Функцията за избелване наистина работи, можете да я видите от ентусиазираните ревюта.

Използвайки USB слота можете да заредите четката за зъби Oral-B GENIUS по едно и също време със смартфона ви.

Със сигурност модел, предназначен за тези, които се отнасят сериозно към здравето на зъбите си и искат модно устройство с всички най-нови технологи, също така и идеално за пътуване.

Заедно с Philips очевидно е водещ модел в света на електрически четки за зъби. Избирайки едно от тези две устройства, със сигурност ще вземете най-доброто, което предлага пазарът в момента, това е само въпрос на детайли и дизайн, оставям на вас в този случай свободата да избирате четката за зъби, която ще ви върши най-много работа.

3. Електрическа четка за зъби Oral-B Pro 7000

Електрическа четка за зъби Oral-B Pro 7000
Електрическа четка за зъби Oral-B Pro 7000
Към Офертата

Oral-B Pro 7000 може да работи чрез Bluetooth, лесно можете да свържете електрическата четка с приложение на вашия смартфон, което поддържа ежедневния ви режим за почистване на устната кухина под постоянен контрол. Колко дълго да почиствате зъбите си, колко често и дали го правите правилно или не.

Можете да използвате безплатното приложение за iOS или Android, за да наблюдавате вашия хигиена на зъбите, да създавате напомняния и да получавате съвети за подобряване на здравето на устната кухина.

Ако телефона ви не е наблизо, когато си миете зъбите, няма да е проблем, въпреки, че обхватът на Bluetooth връзката всъщност е само на няколко метра. Електрическа четка за зъби Oral-b ще записва до 20 сесии за четкане, които могат да бъдат синхронизирани с приложението, след като смартфонът се върне в обхвата на четката.

Oral-B Professional Care 7000 работи като личен зъболекар, като ръководи ежедневната ви практика за чистотата на зъбите ви и осигурява обратна връзка в реално време, за да ви помогне да почистите зъбите си напълно и ефективно.

Професионалният дизайн на главата позволява 3D завъртане, за да се гарантира дълбоко почистване. Благодарение на въртящото си и пулсиращо движение, Oral-B може да премахне до 100% повече плака от нормалната четка за зъби.

Oral-B Pro 7000 има шест програми за почистване и пет различни глави. Използването и изглежда, че сте на зъболекарско чистене всеки път, особено ако го комбинирате с конец за почистване на зъби и изплакване с вода за уста.

Въпросната електрическа четка за зъби ще отчита необходимите 2 минути за почистване на зъбите при всяка сесия, сигнализирайки ви на всеки 30 секунди, че трябва да мръднете четката, за да измиете различна част на устата.

Приложението ще показва и областта на устата, която трябва да се почиства от този момент с приятна и забавна анимация.

Ако досега сте отделяли малко време за почистване на зъбите си, в началото две минути ще ви изглеждат много дълго. Oral-B ще ви помогне с това по забавен начин благодарение на съветите и снимките, които са показани на екрана на вашия смартфон, в случай че сте инсталирали приложението.

За съжаление, четката за зъби не е толкова умна, за да знае дали почиствате посочената в този момент част на устата, но пък има вграден сензор за чувствителност, който вибрира, ако натискате прекалено силно, за да избегнете неволно нараняване на зъбите.

Купуването на четка за зъби с Bluetooth връзка може да ви се стори странно и дори нелепо за тези, които не са свикнали с електрическите четки за зъби, но мога да ви уверя, че почистването на зъбите и венците с пластмасова четка за зъби от един лев е много по-смешно.

Въпреки това Oral-B Pro 7000 може да предложи повече от забавление на приложението си, докато миете зъбите си.

Благодарение на своя професионален и иновативен дизайн, тя позволява ефективно премахване на плаката и спомага за премахването на бактериите, присъстващи на езика, особено полезена е за хората с много чувствителни зъби, тъй като предупреждава с вибрация, когато натискате прекалено силно.

4. Комплект Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37

Комплект Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37
Комплект Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37
Към Офертата

Ако се интересувате от превъзходен и професионален тип почистване, но не искате да се грижите прекалено много за сложни аксесоари и функции, тогава Philips Sonicare е за вас.

Sonicare технологията осигурява изключително дълбок и ефективен тип почистване в сравнение с обикновените пластмасови четки за зъби. Вкарвайки течности между зъбите и венците, така премахва плаката много бързо, без усилия.

Както вероятно вече знаете, отнема същото време във всяка част на устата, за да почистите зъбите правилно, без да бързате.

По тази причина Sonicare се предлага и с удобен две минутен таймер, който ви помага да осигурите достатъчно време за почистване в съответствие с това, което винаги зъболекарите препоръчват.

За разлика от моделите на други марки, Philips не посочва кога е време да се премести от една част в друга на устата, но за мнозина това няма да е проблем.

Дизайна и я прави лесена и безопасена за употреба. Възможно е също лесно да почиствате, пломби и коронки.

Sonicare HealthyWhite

Зъболекарите ни съветват, че трябва да сменяме четките за зъби на всеки три месеца. Вие помните ли кога за последен път сменихте пластмасовата си четка за зъби или главата на електрическата?

Смяната на такива неща обикновено не е на дневен ред, а често дори не се сещаме. Просто сме твърде заети, за съжаление, за да мислим за всичко.

Philips Sonicare иска да реши този проблем, главата има малка маркировка, който постепенно избледнява с времето, за да посочи кога всъщност е време да се смени.

Въпреки че не е толкова сложена като Sonicare DiamondClean, Philips HealthyWhite е отлична електрическа четка за зъби, която винаги оставя човек да се чувства доволен и удовлетворен.

Тънкият и дизайн го прави идеален за цялостно почистване на зъбите и за достигане дори до най-скритите места.

5. Електрическа четка за зъби Oral-B PRO 4000

Електрическа четка за зъби Oral-B PRO 4000
Електрическа четка за зъби Oral-B PRO 4000
Към Офертата

Не е тайна, че красивата усмивка се забелязва повече, отколкото очите, косата и тялото на човек. Всъщност зъбите са истински показател за благополучие и красота.

Няма нужда от научни изследвания, които да ни напомнят за нещо толкова свързано със здравия разум.

Важното е да открием четката за зъби, която най-добре отговаря на нашите нужди.

Много функции могат да бъдат безполезни и излишни, ако не се комбинират с перфектна стоматологична грижа. Купуването на Oral-B Pro 4000 е чудесна идея да започнете да се грижите сериозно за зъбите си.

Ако търсите електрическа четка за зъби, която е нежна към зъбите ви, но в същото време ефективна за премахване на плаката и поддържане на устата чиста, тогава трябва да помислите за закупуване на Oral-B Pro 4000 SmartSeries.

Не само, че е оборудвана с всички функции, благодарение на които Oral-B се откроява като марка, която сега е призната в цял свят, но е и много по-евтина от своите по-високотехнологични конкуренти.

Pro SmartSeries 4000 има функцията Coss Action на въртящата се глава, която излъчва микроимпулси за по-ефективно отстраняване на петна и плака. Тези импулси всъщност позволяват на главата да достигне дълбоко между зъбите и да премахне плаката и бактериите много по-добре от нормална четка за зъби.

Oral B 4000 също е оборудвана с 3D движение за почистване, система, която позволява на главата на четката да премахва нежеланите остатъци от храна, плака и петна.

В допълнение към тези много полезни и основни функции, pro 4000 предлага и 3 различни програми за почистване: дневно почистване, чувствително и избелване.

Лесенa за използване, управляемa и надежденa, Oral-B Pro 4000 предлага много повече функции от четките за зъби в същия ценови диапазон.

По-специално ъгловите глави я правят способена да достигне области, които обикновено другите четки за зъби не могат, например като задната част на зъба.

Независимо от сегашния цвят на вашите зъби, Pro 4000 почиства и премахва петна от кафе и цигари, което ще накара зъбите ви да са по-бели след известно време.

6. Електрическа четка за зъби Oral-B Smart 6

Електрическа четка за зъби Oral-B Smart 6
Четка за зъби Oral-B Smart 6
Към Офертата

Oral-B Smart 6 е оборудвана с Bluetooth приложение, със сензор за налягане и таймер за обратно отброяване за всяка от четирите части на устата.

Това, което прави Oral-B Smart 6 наистина ефективна, е шесте програми за почистване и главата на CrossAction.

Кръглата глава всъщност е предназначена за дълбоко почистване, което позволява безупречна хигиена през всеки ден от годината.

Четките са поставени под ъгъл от 16 градуса, което ви позволява лесно да достигнете пространството между зъбите и да премахнете повече плака от обикновена четка за зъби.

Четката се завърта и пулсира едновременно около всеки зъб и го почиства много старателно.

Показано е, че динамичната и съвременна комбинация от тези движения премахва до 10% повече плака и намалява шансовете за развитие на гингивит с 40%.

Почистването на зъбите не зависи само от това колко дълго нормално прекарвате в миенето на зъбите, но и от това кога и особено как го правите.

На всички е известно, че трябва да мием зъбите си поне два пъти на ден.

Но всъщност почистването на зъбите след всеки обяд може да бъде контрапродуктивно поради естествената киселинност, съдържаща се в храната и напитките.

По същия начин, прилагането на прекалено голям натиск върху чувствителни зъби може да доведе до тяхното кървене и увреждане. За щастие Oral-B Smart 6 има режим на “чувствителни зъби” за отстраняване на този проблем.

Сензорът за налягане ви предупреждава, когато търкате зъбите си твърде силно.

Може би Oral-B Smart 6 не е толкова впечатляваща и пълна с функции, колкото другите в списъка, но ще бъдете шокирани от това колко е ефективна.

Ако търсите електрическа четка за зъби на добра цена, не търсете и залагайте всичко на този модел, това е един от най-добрите варианти с добра цена в момента на пазара.

7. Зъбен Душ Oral-B MD20 OxyJet

Зъбен Душ Oral-B MD20 OxyJet
Зъбен Душ Oral-B MD20 OxyJet
Към Офертата

Зъбен душ Oral-B Oxyjet създава микро-мехурчета от пречистен въздух във водата, спомагайки за подобряване здравето на зъбите и венците. Това е напълно нова и технология, която позволява да се почистват зъбъте много нежно, особено ако са чувствителени или вече са повредени.

Устройството има почистващо действие, което ви позволява да премахнете до 100% повече плака от нормалните четки, открити в супермаркетите.

Всъщност това е продукт, който подава струя вода под налягане и пречистен въздух едновременно чрез специален филтър.

Предимството на тази двойна струя е, че водата премахва хранителните остатъци, натрупани в междузъбните пространства, докато въздухът е полезен за елиминиране на бактерии отгоре и под линията на венците.

Освен това е възможен избора да се използва еднократно подаване на струя вода, което е идеално за по-целенасочено почистващо действие и особено подходящ за отстраняване на мръсотия. Многократното подаване е по-подходящо за извършване масажиращо действие върху венците.

8. Електрическа четка за зъби Oral-B PRO 2 2000

Електрическа четка за зъби Oral-B PRO 2 2000
Електрическа четка за зъби Oral-B PRO 2 2000
Към Офертата

Електрическата четка за зъби Oral-B PRO 2 2000 е началото на приключението, за да се опитате да да имате перфектната усмивка, но ако нямате много пари, може да е разочароващо като разберете, че повечето от моделите са красиви и ефикасни, но струват повече от бюджета ви.

За щастие, Oral-B се опита да отговори на нуждите на всички, като създаде икономична електрическа четка за зъби, която не разочарова високите очаквания за почистване на тези, които най-накрая искат да сменят обикновената четка за зъби и да започнат да се занимават сериозно с устаната си хигиена.

Въпреки че не е толкова усъвършенствана като другите, Oral-B Pro 2 2000 CrossAction е изненадваща и отличена за тези, които искат да похарчат по-малко и все пак да си вземат вкъщи технологично чудо.

Pro 2 2000 също е по-малъка от своите връстници, което я прави идеалена за тези, които обичат да пътуват и в също така батериите издържат по-дълго.

9. Електрическа четка за зъби Oral-B Vitality Cars

За повечето родители е истински проблем да убедят децата си да мият зъбите два пъти на ден.

Много деца също имат затруднения с координацията на движенията, за да извършат самостоятелно почистването на устната кухина, повечето от тях до седем годишна възраст не не са добри в тази област.

Ако не успеете да ги възпитате, когато са малки, тогава става трудно да направите този навик спонтанен и естествен, след като пораснат.

Даването на деца на електрическа четка за зъби може да бъде добра идея за да свикнат с тези грижи.

За тях Oral-B мислеше за поредица от евтини и разноцветни четки за зъби, със герои на Disney, Cars и Marvel супер герои.

Четките са изключително меки, за да се адаптират към венците, които още са много чувствителни.

Изтеглете приложение на Oral-B, което ще ви позволи да покажете на децата видео, което трае точно две минути, да ги забавлявате по време на миенето на зъбите и да ги научите да отделят подходящото време всеки ден за тази хигиена.

Навиците, на които бъдат научени докато са малки, са тези, които лесно ще продължат цял ​​живот.

10. Електрическа четка за зъби Dr Mayer GTS2080GR

Електрическа четка за зъби Dr Mayer GTS2080GR
Електрическа четка за зъби Dr Mayer GTS2080GR
Към Офертата

Ето една много интересна четка за зъби въпреки изключително ниската й цена.

Разбира се, тя не може да се конкурира с изброените по-горе четки за зъби, тъй като и липсват разширени функции, важни за дългосрочната хигиена на устата, но ако търсите електрическа четка за зъби, която да допълни дома ви, този модел може вашия избор, нека да разберем заедно защо.

На първо място, тя е изключително лека и водоустойчива, с пет различни програми, които трябва да се експериментират, за да се намери най-доброта за устата ви.

Електрическата четка за зъби Dr Mayer GTS2080GR гарантира около 48 000 пулсации на минута, това позволява изключително щателно почистване на устата с премахване на плака и всякакви петна от цигари и кафе, които за съжаление ежедневно се натрупва на зъбите ни.

При постоянна употреба на тази четка за зъби усмивката ви ще се окаже по-бяла и убедителна, със сигурност резултатите ще са по-бавни от тези на по-известните марки, но като се има предвид ниската цена на този модел, крайният резултат със сигурност е изненадващ.

С едно зареждане е достатъчно, за да гарантира 180 минути работа, тази особеност я прави много удобена за дълги пътувания.

Има и класическият таймер, в по-опростен вариант от горните модели, които предупреждават на всеки 30 секунди да се мести от едната страна на устата към другата по време на двете минути, препоръчани от зъболекарите за почистване на устната кухина.

Особено подходяща за тези с чувствителни венци, благодарение на специалните меки режими.

В този нисък ценови диапазон тази електрическа четка за зъби несъмнено е една от най-добрите продукти, които в момента са на пазара. Трудно да се намери евтина електрическа четка за зъби, която е толкова ефективна в почистването дори на най-деликатните зъби.

Освен това универсалността е още една от нейните силни страни, не можете да искате повече от този тип четка за зъби. Продукт, който определено се препоръчва за тези, които сериозно се занимават с почистване на устата си.

Плюсовете на електрическите четки за зъби

  • Почиства зъбите докато държите. С нормалната четка за зъби можете да правите най-много 300 пулсации в минута, а с електрическата, за която говорим може хиляди, ако не десетки хиляди в минута.
  • Скорошно проучване показа, че хората, които използват електрически четки за зъби като цяло, имат много по-малко плака на зъбите си.
  • Те са по-добри и за деца, които ги смятат за забавни и затова се насърчават да ги използват всеки ден.
  • Отличен за тези, които имат брекети, тъй като могат да почистват около металните части, до които ръчните четки за зъби трудно могат да стигнат.
  • Те издържат много години.

Минусите на електрически четки за зъби

  • Те със сигурност са много по-скъпи от традиционните пластмасови четки.
  • Те могат да ви накарат да мислите, че добре почиствате зъбите си поради простия факт, че използвате електрическа четка за зъби, докато в действителност винаги я използвате по грешен начин. Не всички знаят, че дори електрическата четка за зъби, въпреки че е автоматична, се подчинява на правилата за употреба, за да извлечете максимума от ежедневното почистване на зъбите.
  • Електрическите четки за зъби също са много по-обемни, което не ги прави много удобни, ако пътувате често.

Защо да използвате електрическа четка за зъби?

През целия си живот сте приемали храни и напитки, които мислите за очевидно безобидни, но някои от тях са опасни за здравето на зъбите ви.

Ще ви дам няколко примера: Пиете ли кафе всяка сутрин? Да.

Обичате ли червено вино? Да, благодаря!

Шоколадче? Няма нужда да ме питате два пъти.

Тези пороци със сигурност са полезни за настроението и душата ви, но не толкова за вашата уста.

Според информация в интернет една четвърт от населението на България не почиства зъбите си поне два пъти на ден, както е препоръчително.

Освен това, добра част от нашите съграждани не осигуряват постоянна и редовна грижа и контрол на зъбите си, оставяйки ги практически да изгният.

Без ежедневно и многократно почистване на зъбите, те неизбежно ще започнат да страдат от много различни проблеми.

Може да се развие плака, зъбен камък и други много опасни зъбни проблеми.

Ако не се лекуват, тези проблеми могат да доведат до инфекция, болка и в най-лошия случай до пълна загуба на зъби.

Въпреки че искаме да подобрим усмивката си, но не винаги имаме време и пари да инвестираме в стоматологични грижи и професионални технически процедури.

Електрическата четка за зъби е бързият и лесен отговор на ежедневната нужда от устната хигиена.

Да кажем, че традиционните четки за зъби работят добре, но зъболекарите продължават да препоръчват електрически днес за многото ползи, които носят.

Просто електрическите четки за зъби са много по-ефективни за премахване на плака от нормалните.

По-малко плака означава по-малко проблеми със зъбите следващите години.

Кой е най-добрият вид електрическа четка за зъби?

Има три вида електрически четки за зъби: въртяща се, звукова и ултразвукова.

Въртящата има малка глава и е най-очевидният и популярен избор за електрическа четка за зъби. Главата се върти отстрани, отгоре, отдолу, около зъба като ефективно премахва плаката.

Звуковите четки за зъби използват вибрация за почистване на зъба като избутва пастата за зъби във всички междинни кухини.

Ултразвуковите четки за зъби, не използват директно движение за почистване на зъба. Вместо това те използват високочестотна вибрация, известна още като ултразвук, която премахва плаката и бактериите от зъба. Ултразвуковите електрически четки за зъби могат да извършват повече от два милиона движения в минута, много повече от звуковите, които вместо това предлагат около 48 000 пулсации в минута.

Електрическата четка за зъби е перфектна в случай, че се притеснявате, че режимът на хигиена на зъбите, който следвате в момента, не може да ви гарантира бели зъби, за които винаги сте мечтали.

Няма да преувеличим, ако кажем, че в днешно време като общество ние сме обсебени от перфектната усмивка. Или може би това е нашата фиксация като резултат от вродената ни склонност записана в нашето ДНК, което автоматично ни кара да избираме потенциални сексуални партньори въз основа на тяхната красота. Каквато и да е причината, като човешки същества много внимателно наблюдаваме състоянието на грижа за нашите зъби.

Въпреки че избелващите продукти могат да се помогнат за кратко време и да създадат илюзията за наличието на бели зъби, изкуственото бяло върху нездравословните зъби е като опит да се сложи червило.

Без да забравяме всесъвременната тенденция да се преувеличава с тези избелващи продукти и да се показват зъби, които са твърде бели и блестящи, които изглеждат безнадеждно фалшиви.

Използване на подходящи продукти, които позволяват перфектна хигиена на зъбите е отговорът за достигане на перфектната усмивка.

Philips постигна голям успех в денталната грижа и не е изненада, че нейната Sonicare DiamonClean е най-добрата електрическа четка за зъби, предлагана в момента на пазара.

Любителите на технологиите ще се окажат спокойни с Oral-B Pro, докато тези, които обичат качеството на по-ниска цена, лесно ще изберат Oral-B Pro CrossAction.

През тази година насочването към електрическите четки за зъби може да изглежда трудно в началото, но благодарение на този актуализиран списък можете да направите най-добрия избор и веднага да предприемете стъпки за коригиране на грешните навици.

Надявам се, че ви предоставих ръководство, което да ви помогне да намерите своя път в грижите за вашите зъби. С течение на времето съм сигурен, че ще станете все по-страстни за и ще се заинтересувате от цялата гама от технологични продукти, посветени на стоматологичното здраве.