6 най-добри електрически одеяла, които ще ви дадат топлина и комфорт

Електрическо оделало е много полезен продукт за осигуряване на комфорт и топлина, тъй като студеното време е трудно да спите спокойно и да почивате добре.

Ако е голям студ през зимата и отоплението на къщата не е достатъчно, тогава се нуждаете от  най-доброто електрическо одеяло,  което можете да изберете от наличните предложения.

Въпреки това, електрическите одеяла не са полезни само за зимата, защото, ако имате проблеми с гърба, някакви болки и искате да намалите болката в мускулите и ставите, то със сигурност ще ви помогне.

Когато купувате, трябва да знаете какви качества искате да има електрическото одеяло, ако желаете единично, двойно, с регулиране на температурата и други екстри. За това трябва да сравните няколко модела а и да вземете решение за най-подходящото за вас и джоба ви.

Какво е най-доброто електрическо одеяло?

За да ви помогнем да решите ви прегледаме наличните електрически одеяла, направихме сравнения между качеството, характеристиките и предимствата им. Така разработихме списък с предложения, където със сигурност ще намерите точно това, което търсите.

1. Електрическо одеяло Easy Home

Цифрово управление

Електрическо одеяло Easy Home
Електрическо одеяло Easy Home
Към Офертата

Одеялото на Easy Home се откроява с няколко качества, като първото е, че е изработено от мека тъкан, има възможност да работи в 10 различни температурни нива. Устройството работи с мощност 180 вата.

Този модел се предлага с таймер, който може да изключва одеялото от 20 до 180 минути. Също така е оборудван със цифров контролер.

Много функционално и леко; Пере се на 30 ° C, следвайки инструкциите на производителя.

Ценатана това електрическо одеяло е от средните на пазара, но предлага функции от висок клас.

2. Двойно електрическо одеяло SAPIR SP 8510 AD

Идеалено за масажисти

Електрическо одеяло SAPIR
Електрическо одеяло SAPIR
Към Офертата

Произведено в двоен размер, това одеяло е идеално за терапевти и масажисти, които лекуват хора със заболявания и наранявания. Но е много полезено и за домашна употреба.

Изработено е от полиестер, меко на допир и с добро качество, има регулируема мощност с два контролера и защита срещу претоварване и прегряване.

Температурата на нагряване достига до 40 ° C и е лесно е за транспортиране и съхранение. Препоръчително е да го използвате под чаешаф или калъф, защото това електрическо одеяло не се пере.

3. Електрическо одеяло FIRST FA-8120

Най-евтиното

Електрическо одеяло FIRST FA-8120
Електрическо одеяло FIRST FA-8120
Към Офертата

Електрическо одеяло с три температурни нива и система за безопасност срещу прегряване.

FIRST FA-8120 е най-евтиното от нашата селекция, то е доста леко, изключва автоматично в случай на прегряване и работи с мощност 60 вата.

Тези, които вече са го купили твърдят, че това е добър продукт, подходящ за студените дни и нощи.

Това е обикновено одеяло, което трябва да използвате под чаршаф. То разпределя топлината равномерно, стимулира циркулацията и отпуска напрегнатите мускули. Предлага се в бяло.

4. Двойно електрическо одеяло за завиване Medisana HDW

Автоматично изключване

Двойно електрическо одеяло Medisana HDW
Двойно електрическо одеяло за завиване Medisana HDW
Към Офертата

Немската фирма Medisana, пусна в продажба този модел електрическо одеяло с размери 180х130 см, идеално за легло или диван. Работи с мощност 120 вата и има 4 нива за регулиране на температура.

Това е одеяло за завиване с умерено тегло, което осигурява постоянна топлина по хомогенен и равномерен начин. То има автоматичен таймер за изключване, който може да изключи след 3 часа употреба.

Предлага защита срещу прегряване, а потребителите подчертават добрите нива регулиране, които има, защото спестява електричество.

Не е евтино,  но предлага предимства, които си заслужават. И накрая да добавим, одеялото е двулицево и се предлага в кафяво.

5. Електрическо затоплящо одeяло Lanaform

Издръжливо и удобено

Електрическо затоплящо одeяло Lanaform
Електрическо затоплящо одeяло Lanaform
Към Офертата

Предлага се в големи размери 160×130 см и е в сив цвят. това електрическо одеяло от марката Lanaform е идеално за студената зима. Изработено е от хубава мека, дишаща материя, която държи топлина с часове.

Модела има 7 нива на нагряване с LED дистанционно, което използва термичен сензор, който поддържа избраната температура. Работи с мощност 120 вата и напрежение 220 волта.

Защитата срещу прегряване е налице, както и автоматично изключване след девет часа употреба, така че не е нужно да се притеснявате.

Според мнението на потребителите, които вече го имат, това е издръжлив продукт с добро съотношение цена / качество.

Кабела може да се откача, което позволява лесното пране на одеялото.

6. Затопляща подложка за легло Heating Blanket S2

125 X 150 CM

Това е прост продукт, с три температурни нива, който затопля леглото преди лягане.

Качеството и характеристиките на това одеяло са съобразени с цената му и потребителите му смятат, че той е продукт идеален за успокояване на болка в мускулите и ставите.

Ползи за здравето от електроческо одеяло

Освен, че ви затоплят леглото в студените зимни нощи, електрическите одеяла са много полезни, ако имате нужда от специални здравословни грижи. Те могат да ви помогнат много за намаляване на болката при наличие на фибромиалгия или артрит.

Тези заболявания засягат ставите и причиняват ужасни болки. Топлината, осигурена от одеяло, поддържа ставите топли и смекчава тази болка. Тези електрически одеала са полезни и за хора с алергии или астма, защото намаляват акарите и количеството прах в леглото.

Какво трябва да има електрическото одеяло?

Според производителите на електрически одеяла, те се предлагат с различно качество, потребителите закупили някои от тях са много доволни и ценят следните опции:

  • Размери на одеялото: Има много възможности за избор на размер. Производителите са склонни да произвеждат електрически одеяла със стандартен размер, тоест за обикновени легла. Някои за по-големи легла като King Size имат по два отделни контролера. Единичните и двойните имат само един контролер. Най-често срещаните размери са единично двойно, King Size и има по-малки модели, които са за използване на дивана.
  • Ниско напрежение:  Електрическите одеала, които работят с ниско напрежение, намаляват риска от токов удар.
  • Автоматично изключване:  Доброто качество на тези одеяла е, че те се изключват сами след определено време, тези таймери намаляват възможността за прегряване и спестяват енергия.
  • Променливи настройки:  Добрите електрически одеала винаги имат променливи настройки. В зависимост от модела, той може да има от 3 до 10 настройки на топлина и комфорт.
  • Контролер със осветление:  Ако се опитвате да го регулирате посред нощ, добре ще е да имате контролер с осветление, който ще ви осигури комфорт и лекота.
  • Материя:  материята трябва да е мека и топъла. Материалът с който е произведено електрическото одеяло, играе важна роля за да ви достави нужния уют, така че потърсете материи, с които кожата ви ще се чувства добре като руно, плюш, микрофибър и памук.
  • Двойни контролери:  Когато изберете одеяло за изключително големи легла, трябва да имате две контролера, защото има две зони за отопление. 
  • Подгряване:  Да можете да загрете електрическото одеяло преди дори да влезете в леглото. Просто вкючете одеялото за предварително загряване и оставете леглото да се загрее до желаната и удобна топлина.