10 Най-добри електрически пили в България

Всеки, който е използвал електрическа пила за нокти знае, че това е инструмент, с който ръцете ви ще изглеждат винаги перфектно.
В тази статия ще намерите сравнение на 10 електрически пили за нокти от различни марки, от които можете да избирате.

Кои са най-добрите електрически пили за нокти?

Най-добрата електрическa пила за нокти може лесно да премахне мъртвата кожа, мазолите и втвърдяването на кожата. Обикновено този уред работи свързан в електрическата мрежа или се захранва с батерии. Безжичните модели са много практични, тъй като позволяват устройството да бъде преносимо, но предлагат по-малко автономност и изискват периодична подмяна на батериите или презареждане им.

Някои модели предлагат избор на различни нива на скорост в зависимост от вида на процедурата, която искате да извършите. Моделите с подвижни глави са лесни за почистване и обикновено се предлагат в по-гъвкав дизайн.

Ето и нашата класация за 10-те най-добри електрически пили в България.

1. Комплект за маникюр, педикюр BEURER MP 41

Комплект за маникюр, педикюр BEURER MP 41
Виж цената

Това е електрическа пила за нокти, с която можете да постигнете професионално оформяне у дома. Той има две посоки на въртене, както и две регулируеми скорости, които можете да контролирате с помощта на различните му бутони. Разполага с LED осветление, което ще ви позволи да свършите оптимална работа дори в слабо осветени помещения.
Този комплект включва седем сменяеми приставки, с които можете да се грижите за ноктите на краката и ръцете по професионален начин. Освен това има калъф, който ще ви позволи да съхранявате уреда съвсем удобно.

Нещо, което потребите оценяват е нейното LED осветление, тъй като тя им позволява да свършат по-прецизно работата по ноктите си.

2. Електрическа пила за нокти Beautylushh 8945

Електрическа пила за нокти Beautylushh 8945
Виж цената

Искаме да започнем класацията, като заложим на компактен, но много гъвкав модел, който има общо 32 различни фрези, които ще ви помогнат да поддържате ноктите си в перфектно състояние. Тялото на пилата е малко, удобно и можете да го носите удобно в джоба на чанта. За много конкурентна цена можете да вземете идеалния подарък за човек, който обича да се грижи за здравето на ноктите си, или за вас, ако искате да имате всичко в един продукт. Използването му е лесно и ще усетите разлика още с първата употреба.

3. Комплект за маникюр/педикюр Beurer MP62

Комплект за маникюр/педикюр Beurer MP62
Виж цената

Комплект, който заслужава нашето признание за качеството на всеки от неговите аксесоари. Това означава, че те са създадени с голямо внимание и са проектирани така, че да могат да издържат дълго време. Аксесоарите могат да се сменят, така че да е възможно по-ефективно третиране на ноктите.

Уредът е подходящ както за оформяне на маникюр, така и на педикюр. Beurer MP62 разполага с LED светлина, която сочи към зоната, която ще се третира, така че можете да се грижите за ноктите си в предпочитаното от вас време било то през деня или през нощта.

4. Електрическа пила за нокти на Scholl

Електронна система за нокти Scholl Velvet Smooth
Виж цената

Ако сте от тези, които търсят призната марка, която да поддържа ноктите ви добре поддържани и блестящи, тогава това, което трябва да купите електрическа пила за нокти на д-р Шол. С нея ще осигурите перфектна грижа, като използвате с различни пили, които идват с устройството. Тъй като работи с батерии, уреда може да се използва навън или в банята. Това е един от продуктите с най-малко аксесоари, той е един от най-евтините, но имате възможност да разгледате другите модели и да решите кой е най-подходящ за вас.

5. Електрическа пила за маникюр SalonShaper

Електрическа пила за маникюр SalonShaper
Виж цената

Продукт, който прилича на писалка и е много сходен по размер, така че е компактен, проектиран да се носи и използва навсякъде. Независимо дали чакате автобуса или искате да пилите ноктите си у дома. приятелю. Това е модел с пет различни приставки, някои от тях са за полиране, докато други позволяват изпиляване на ноктите, но по професионален начин, без употребата на нокторезачка. Може би единственият недостатък, който виждаме е, че са нужни две батерии, които не са включени в комплекта.

6. Електрическа пила TOUCHBeauty

Електрическа пила TOUCHBeauty
Виж цената

Едно от предимствата, които открихме на този продукт, е именно неговото LED осветление, което ще ви помогне да осветите перфектно зоната, която ще се третира. Това е перфектен уред за маникюр и педикюр, така че можете да имате всичко, което търсите на много добра цена, за да имате безупречни нокти. Уреда предлага различни скорости за постигането на комфорт при използването му. Освен това, разполага с 5 аксесоари за оформяне и полиране на ноктите. Предлага се в кутия, която е подходяща за подарък.

7. Електрическа пила за нокти Beautylushh 8938

Виж цената

Уред предназначен за професионалисти работещи в салон за красота. Независимо от това, ако искате да имате качествена електрическа пила за нокти вкъщи, можете да я вземете на много конкурентна цена. Този модел има 166 различни аксесоара за оформяне на ноктите на ръцете и краката. Също така това е един от моделите, които се свързват към електрическата мрежа, така че няма да се притеснявате дали губи мощност или не, тъй като може да работи цял ден, ако е необходимо. Можете да изберете от 9 различни нива на скорост.

8. Електрическа пила с педал Pretty

Виж цената

Продукт, който е много подобен на предишния. Това е модел, с който можете да имате всичко под контрол, като извършвате изчерпателна, качествена поддръжка на ноктите си. Ще сте доволни от резултатите, тъй като ръцете ви ще изглеждат като тези от реклама в списание. Има голямо разнообразие от аксесоари, с които да работите, като можете да ги съхранявате в специална кутийка. Цената на уреда е ниска, според това, което предлага.

9. Комплект за маникюр и педикюр Pedi Mate

Виж цената

Отличен подарък за всички, които обичат да се грижат за ноктите си. Този комплект като има общо 18 различни части, с които да полирате, да пилите и да поддържате ноктите си чудесни всеки ден. Сред аксесоарите можете да намерите приставка конус, с която можете да премахвате сухи кожички, както и сатенена четка за нанасяне на масла и кремове. Това е много безопасен продукт, така че дори млади момичета могат да използват електрическата пила за нокти безопасно. Единствено ще се налага да се купуват батерии за нейното функциониране.

10. Преносим комплект за маникюр и педикюр за пътуване HoMedics

Преносим комплект за маникюр и педикюр за пътуване HoMedics
Виж цената

Това е комплект за маникюр и педикюр, който е идеален за пътуване. Той е безжичен, така че е достатъчно да имате под ръка батерии, за да можете да го използвате.
Модела предлага две скорости, както и две посоки на движение, което ще ви позволи да изберете както интензивността, така и посоката на пилене.
Той също така има пет сменяеми накрайника, така че можете да извършвате различни процедури за маникюр и педикюр без никакви проблеми. Идва удобен калъф, в който можете да го вземете, където пожелаете, както и включва две батерии АА за ваше улеснение при първата му употреба.

Как работи електрическата пила за нокти?

Тези пили са проектирани да бъдат много лесни за използване. Просто допрете до желаната зона и натиснете леко, устройството ще се погрижи за останалото.

Когато купувате електрическа пила за нокти, трябва да изберете модел, който има система за предотвратяване на болката. Повечето модели я имат, но си струва да проверите за всеки случай.

Целта на тази система е да избегне причиняването на болка. Ако се прилага прекалено голям натиск, системата ще спре, докато натискът не бъде отпуснат.

електрическа пила за нокти

Ръководство за покупка

Преди да купите електрическа пила за нокти, има някои характеристики, които трябва да вземете предвид, за да не съжалявате след това.

Дизайн и ергономичност

В идеалния случай трябва да ви е удобно да я държите, тъй като това е ръчен инструмент, който изисква известна прецизност.
Затова се уверете, че дизайнът ѝ е такъв, които може да се адаптира към ръката ви за по-голямо удобство.

Скорости

Важно е пилата да разполага с поне две скорости, ниска и висока. Така че можете да работите с правилната скорост.

Двупосочно въртене

Като цяло електрическите пили могат да се въртят в двете посоки, надясно и наляво, което може да ви даде оптимална свобода на работа върху ноктите.

Приставки

Най-добре е да има всички възможни приставки, за по-добро и лесно оформяне на маникюр и педикюр.
Можете да изберете аксесоари със сапфирено покритие, полиран филц и метал. Всички имат различен ефект върху ноктите. Има дори някои приставки, специално за оформяне на изкуствени нокти и тяхната поддръжка.

Шум и вибрации

Това е важен аспект, на който трябва да обърнете внимание, тъй като работата с прекомерен шум и вибрации може да бъде доста досадна.

Затова, като харесате модел трябва да се уверете, че нивата на вибрациите и шума не са много високи.

Вид захранване

Можете да избирате между модели с кабел и безжични. Какъв ще вземете зависи от това къде и как искате да го използвате.
Ако ще оформяте ноктите си у дома е по-добре да купите с кабел, тъй като няма да се налага да сменяте батерии. Но искате да го носите с вас на почивка, тогава безжична пила за нокти си заслужава покупката.

Аксесоари

Един от най-често срещаните аксесоари е кутия за съхранение. Можете да държите и различните приставки за по-добра организираност. Имайте това предвид, ако обичате нещата ви да са подредени.

Цена

И накрая цената винаги има значение, затова тя може да е решаващ фактор за избора ви. Можете да ги намерите модели с ниска цена около 20 лева, докато други модели може да надхвърлят 100 лева.
Най-добре е да изберете модел въз основа на горните характеристики, уред с най-доброто съотношение цена-качество.