Най-добри електрически радиатори за отопление на ток

Ниските температури ви изненадаха и сега се сблъсквате с факта, че спешно се нуждаете от решение, за да създадете уютна и топла атмосфера у дома. Ето защо трябва да видите най-добрите маслени радиатори, както ще анализираме в тази статия, така че да не правите грешки в избора си.

Вероятно много хора ви насърчават да придобиете един от тези уреди. Защо? Защото те имат значителен брой ползи.

Предимства на маслените радиатори

Сред основните предимства, които се открояват от тези устройства, си струва да се подчертае следното:

 • Те успяват да поддържат температурата много подълго от другите съществуващи модели, благодарение на маслото, което се загрява. По-специално се счита, че след като веднъж е изключен, масления радиатор може да отделя топлина приблизително за четиридесет, петдесет минути.
 • Безспорно едно от основните му предимства е, че те има много по-ниска цена.
 • За употреба те не се нуждаят от какъвто и да е вид работа или инсталация, тъй като те изискват само свързване към електрическата мрежа.
 • Те имат предимството, че имат колела, така че могат да бъдат пренасяни от едната стая на къщата до друга.
 • Те не се нуждаят от никаква поддръжка.
 • Те са тихи, за разлика от другите радиатори, които излъчват малък шум.

Най-общо казано, това са причините, които обясняват защо много хора вземат решение да отопляват домовете си с маслен радиатор. И това може да са тези, които ви убеждават, че това е електрически радиатор, с който трябва да стоплите дома си през есента и зимата.

Въпреки това, преди да купите първия, която намерите на пазара, прочетете нашата статия, защото ви предоставяме списък с най-добрите маслени радиатори, които се идентифицират с голямо качество за цената си и имат много благоприятни мнения на тези, които ги използват.

Топ 10 на най-добрите маслени радиатори

1. Маслен радиатор Star-Light YOH11S, 2500W

Маслен радиатор Star-Light YOH11S
Маслен радиатор Star-Light YOH11S
Към Офертата

Първата позиция в тази класация е заета от този модел, който има мощност от 2500 W, който включва термостат и има система, която автоматично се изключва, докато температурата не спадне. Тежи около 11 килограма, има четири колела с 360 градуса на въртене и е представен с размери 63.8 x 50.6 x 25.1 сантиметра.

По същия начин е необходимо да се подчертае, че той има три нива на мощност, чист е и се откроява като толкова тих и също така има и автоматична система против преобръщане. Подходящ е за стаи между 20 и 24 квадратни метра.

2. Маслен радиатор TESY CB 2009 E01 R

Маслен радиатор Tesy
Маслен радиатор Tesy
Към Офертата

Защитата срещу замръзване, която тя представя, както и срещу прегряване са две от основните особености на този друг модел, който е с размери 65 x 43 x 29 сантиметра.

Неговата мощност е 2000 W, разполага с регулируем стаен термостат и и предлага това 3 степени на мощност, а това позволява увеличаването количеството конвективен поток.

Тези, които се интересуват от този маслен радиатор, могат да го купят сега на добра цена.

3. Радиатор AEG RA5588 2000 W

Радиатор AEG RA5588
Радиатор AEG RA5588
Към Офертата

Третата позиция в класацията е заета от този маслен радиатор, който има добро съотношение качество / цена. Предлаган онлайн на много добра цена.

Той има мощност от 2000 W, включва термостат и се предлага с три нива на мощност. В допълнение, той има регулатор на мощността за ниско потребление.

Друга негова спецификация са четирите му многопосочни колела, неговото защитно устройство против прегряване, контролен панел с LCD дисплей и практичен корпус за навиване на кабела.

4. Електрически радиатор Star-Light YOH13B

Електрически радиатор Star-Light YOH13B
Електрически радиатор Star-Light YOH13B
Към Офертата

От този списък с радиатори, които имате преди вас, това е модел със средна цена. Цената е един от факторите, които сме взели предвид при разработването на класацията и това устройство е среден клас, но е перфектно съобразено с качеството на предлаганите услуги:

 • Стаен термостат
 • Светлинен индикатор
 • Трябва да добавим мощност от 2500 W , многопосочни въртящи се колела и размери от 24,6 x 60 x 60 сантиметра.

5. Маслен радиатор TESY CC 3012 E05R – 3000 W

Маслен радиатор TESY CC 3012 E05R 3000 W
Маслен радиатор TESY 3000 W
Към Офертата

Ако търсите преносим маслен радиатор, това може да е правилният. Той има леко висока цена, но е оправдана от мощноста от 3000 W, има температурен термостат и е оборудван с четири колела с 360 градуса завъртане.

Той е с размери 65 х 29 см и има защита от прегряване. Трябва да добавим неговата защита от преобръщане и защита от накланяне.

6. Маслен радиатор Diplomat DPL-OFR2514T

Маслен радиатор Diplomat
Маслен радиатор Diplomat
Към Офертата

Известната фирма на уредите Diplomat е тази, която е решила да пусне на пазара този друг модел, който има мощност 2500 W, има 11 ребра и тежи 12 килограма. Можете да избирате мощността, да съхранявате кабела правилно и дори да го местите благодарение на дръжката.

Когато търсите маслени радиатори онлайн, този модел трябва да се вземе под внимание, тъй като се продава за достъпна цена.

7. Маслен радиатор Jata R109 2000 W

Маслен радиатор Jata R109
Маслен радиатор Jata R109
Към Офертата

В този списък на най-добрите маслени радиатори не можеше да пропусне този, който има сравнително достъпна цена.

Той има мощност от 2,000 W, включва високо прецизен регулируем термостат, има четири колела,както и дръжка за носене и кука за навиване на кабела.

Теглото му е 10.4 кг, размерът му е 25 х 46 х 64 сантиметра и е много тих модел.

8. Радиатор Rowenta Intensium BU2620F0

радиатор Rowenta Intensium BU2620F0
Радиатор Rowenta Intensium BU2620F0
Към Офертата

Това е друг маслен радиатор Rowenta, който си струва да се вземе предвид. Той е преносим, ​​има мощност от 2000 W , има три настройки на мощността и е представен с термостат за лесен контрол на температурата.

Също така се отличава със защита от прегряване и четири колела с 360 градуса завъртане. Теглото му е 11.4 кг и има размери 68,2 х 49 х 15,2 см.

9. Маслен радиатор DeLonghi KH770510M

Маслен радиатор DeLonghi KH770510M
Маслен радиатор DeLonghi KH770510M
Към Офертата

Когато купувате евтини маслени радиатори, разбира се, този модел е подходящ, произведен от фирмата DeLonghi и едно от най-препоръчителните предложения, тъй като цената му е много ниска. Това означава, че не бърка в джоба благодарение на своята мощност от 1000 W, термостат и дръжката за носене.

Друго от качествата, които може да са интересни, е, че размерът му е 63 х 27 х 15 сантиметра и че теглото му е само 8,7 кг.

10. Радиатор SAPIR SP 1971 F11

Радиатор SAPIR SP 1971 F11
Радиатор SAPIR SP 1971 F11
Към Офертата

С този модел стигаме до края на класацията на маслените радиатори, които поддържат перфектно съотношение качество-цена. По-специално, той заслужава да бъдат подчертани основните му белези, като тези:

 • В Емаг се предлага на много атрактивна цена
 • Достига максимална мощност от 2500 W.
 • Той включва регулируем термостат, за да се адаптира към нуждите на всеки човек
 • Тежи 12 килограма

Това беше списъкът ни с евтини маслени радиатори, който смятаме, че може да ви бъде полезен при закупуване на такъв, който ви трябва, за да даде топлина на вашия дом. Въпреки това, в допълнение към същото, когато решите да си купите, имайте предвид други важни съвети като тези.

Съвети за закупуване на най-добрия маслен радиатор

 • Разбира се, помислете за семейния си бюджет и бъдете наясно колко можете да похарчите. По този начин ще ви бъде по-лесно да избирате, защото ще игнорирате определена част от пазара.
 • Не забравяйте да придобиете един от ниско-енергийните радиатори, така че разходите, които правите, не ви карат да треперите, когато сметката пристигне.
 • Също така е необходимо да вземете под внимание в коя стая ще използвате това устройство. И в зависимост от големината и, трябва да избирате модел с повече или по-малко сила.
 • До степента, в която бюджета ви позволява, изберете да закупите такъв, който е произведен от призната фирма, тъй като тя ще ви гарантира, че има неоспоримо качество и в случай на повреда ще има подобаваща гаранция.