Най-добрите епилатори в България

Ако желаете да се отървете от нежеланото окосмяване за по-дълго време и безкрайното бръснене Ви е дошло до гуша, то тогава решението на вашите проблеми е покупката на един качествен епилатор. Той не само ще забави растежа на космите, но и ще ги изтъни и направи почти незабележими. След всяко следващо третиране дори ще ги разреди. Хубавото е, че епилаторите са подходящи за всеки тип кожа и участък на тялото. Съвременните технологии са създали страхотни продукти, чрез които с подходящите приставки обезкосмяването е и не чак толкова болезнено.

Кой е най-добрия епилатор в момента?

За да Ви помогнем с избора на така необходимия уред за всяка уважаваща себе си дама, Ви предлагаме списък с най-добрите електрически епилатори на пазара.

1. Епилатор Braun SE1370

Епилатор Braun SE1370
Епилатор Braun SE1370
Към Офертата

Първият модел, с който бихме искали да Ви запознаем е за такива от вас, които нямат възможност да си позволят покупката на прекалено скъп уред. Въпреки, че той не разполага с много аксесоари, би могъл да ви свърши страхотна работа. За това и попада и в нашия списък.

Този модел е на много достъпна цена и работи доста добре. С помощта на 20-те си пинсети е в състояние да премахне и най-малките косъмчета по тялото Ви.  Той ефективно повдига космите, които лежат плоски, като ги насочва към пинсетите и нежно ги отстранява.

Комплектът включва и специална приставка за областта на подмишниците и интимната зона. Тя спомага за по-безболезненото премахване на окосмяването и е подходяща за по-чувствителни на болка хора.

С помощта на специално създадената си форма, този епилатор е страшно удобен и с лекота и максимална бързина ще премахне нежеланите косми.

Единствения минус, който бихме си позволили да отбележим е, това че той работи единствено на кабел. Това в известна степен ограничава движенията, както и мястото на което бихте искали да се епилирате. Но какво пък, като забравим това си е една страхотна и изгодна покупка!

2. Епилатор Philips Satinelle HP6423/00

Епилатор Philips Satinelle HP6423/00
Епилатор Philips Satinelle HP6423/00
Към Офертата

Следващия продукт, който ще Ви представим е Philips Satinelle. Епилаторът работи единствено с кабел, но това не го прави по-нискокачествен. За по-голямо удобство на клиента и свобода на движение, на ваше разположение е кабел с дължина от 1.8м.

Уредът дава възможност на избор между 2 скорости на епилиране, така че може да избирате спрямо нуждите си. Ако използвате за първи път този метод на епилиране, препоръчително е да прибегнете към по-ниска скорост, за да свикнете най-напред с чувството. След няколко третирания кожата Ви ще е свикнала и можете да прибегнете към по-високата скорост. Това ще Ви позволи по-бързо да изчистите желаната зона.

 Този епилатор е в състояние да премахне косми с минимална дължина от 0,5 мм без никакви усилия, което е много добър резултат.

В комплекта също така е включена и бръснеща глава както и специален гребен. С тяхна помощ бихте могли предварително да скъсите прекалено дългите косми, като след това по-лесно и бързо ще можете да ги епилирате.

Производителите са помислили и за дизайна на този уред. Със нежните си извивки, той е лесен и удобен за използване. Не се хлъзга и ръката Ви няма да се измори.

Трябва да отбележим, че се почиства много лесно. Просто трябва да извадите главата на машината и да я измиете. Друг вариант е да използвате специалната четка за почистване, която е приложена в комплекта. Почистването е от съществено значение за поддържане на добра хигиена, затова не го омаловажавайте.

3. Епилатор Braun Silk-epil 9561 – 6 Аксесоара

Епилатор Braun Silk-epil 9561
Епилатор Braun Silk-epil 9561
Към Офертата

Ако искате да се насладите на висококачествен епилатор и той да притежава всичко необходимо, за да може да епилирате всяка област на тялото си в домашни условия, този модел е вашият. Оставете на нас да Ви убедим в качествата му.

Като начало, въпреки че цената му е по-висока от предишните ни модели, разглеждайки качеството и аксесоарите му ще осъзнаете, че той наистина е много конкурентен модел, както по качество, така и по цена.

Braun Silk-epil е идеален за хора, които вече са имали епилатор и искат да го сменят с по-добър. Той може да бъде и добър избор за хора, които търсят такъв продукт за първи път и залагат от началото на най-доброто.

Моделът не се нуждае от кабел, тъй като разполага с Li-Ion батерия. За пълното ѝ зареждане са нужни около 60мин, а животът на батерията според приложените спецификации е 40мин. Това означава, че с едно зареждане бихте могли напълно спокойно да почистите цялото тяло без проблем.

Този епилатор разполага с внушителен брой пинсети, които ще се погрижат за бързото и прецизно премахване на нежеланото окосмяване. Те са 40 на брой, а със специално създадена технология епилаторът доближава максимално близо до кожата, за да не пропусне и косъмче по пътя си. Той също така идва с вградена лампичка, която осветява пътя на епилатора, като Ви позволява по-лесно да наблюдавате зоната до перфектното ѝ почистване.

Друго приимущество е това, че този модел може да се ползва както в сухи условия така и в мокри. Според много клиенти епилирането под душа спомага за още по-безболезненото премахване на космите, тъй като водата ги омекотява.

Накрая бихме искали да обобщим, че комплекта включва 6 аксесоара с чиято помощ ще се насладите на гладка и подмладена кожа без косми до 4 седмици. Разбира се това зависи от някои фактори.

 

4. Епилатор Panasonic ES-ED96-S503, Wet & Dry, 48 пинсети, Бял/Сребрист

Епилатор Panasonic ES-ED96-S503
Епилатор Panasonic ES-ED96-S503
Към Офертата

Това е нашият любим модел на пазара в момента. Panasonic е доказан с качество и иновативност. А този модел доказва това. Той разполага с толкова много уреди в едно, че би могъл да задоволи изискванията и на най-взискателния клиент. Също така ще спести много разходи в покупки на всички тези уреди поотделно.

Този модел привлече вниманието ни за това защото, той се грижи за цялостната красота на женското тяло. От епилирането, до дълбокото почистване на лицето и тялото до грижата за ходилата.

Този висококачествен епилатор разполага с 48 захващащи пинсети. Достига до най-късите и незабележими косъмчета като ефективно ги отстранява от корена. Със специалната масажираща глава епилирането става с лекота, а благодарение на подвижността ѝ той следва всяка извивка на тялото Ви като премахва всичко по пътя си. Разбира се този епилатор е и безжичен.

След като Ви убедихме колко ефикасен, стилен и функционален е този модел епилатор, сега ще ви запознаем и с ползите от приставките в комплекта.

На първо място е четката за дълбоко почистване на лице, която ще направи кожата Ви гладка, жива и бляскава. С помощта на вибрациите тази четка ще изчисти в дълбочина всички остатъци от грим и мръсотия натрупана през деня. Едновременно с това тя е нежна и щадяща.

Комплектът разполага и с такава четка за почистване на тяло, която премахва мъртвите клетки по тялото ви, докато едновременно с това Ви масажира . Навярно сте се досетили, че след като можем да използваме този уред за почистване на тялото, то тогава той следва да е и водоустойчив. Да! Всички аксесоари в този комплект са подходящи за използване както на сухо така и мокро. Всичко това благодарение на системата Wet&Dry.

Друг много нужен аксесоар е електрическата пила, която ще подготви ходилата Ви за така жадуваното лято. С лекота ще почисти петите от мъртвата кожа и натрупаната мръсотия, ще ги изглади и подмлади.

В комплекта също така са включени приставки за прецизно епилиране на лице с по-тънка глава с пинсети, както и приставка за бръснене, която би могла да се ползва за по-чувствителните интимни зони.

В заключение ще кажем, че ако качеството и функциалността са на първо място за Вас, то тогава Panasonic ES-ED96-S503, Wet & Dry е уредът за Вас! Той включва всичко необходимо за грижата на вашето тяло.

5. Panasonic ES-WS14-P503 Две скорости

Panasonic ES-WS14-P503
Panasonic ES-WS14-P503
Към Офертата

Този модел е отново предложение от Panasonic. Той има нежен дизайн, удобен за използване и предпочитан от много клиенти със по-малък бюджет.

Епилаторът работи с кабел и е идеален за премахване на окосмяването по тялото. Използва се много удобно и благодарение на прецизния си дизайн, ефективно премахва нежеланите косми, без да причинява почти никаква болка. Той разполага с 24 пинсети, които с прецизност премахват косми с минимална дължина от 0.5мм.

Въпреки приемливата си цена, този епилатор може да се използва и докато се къпете под душа. Омекотяването на кожата по време на душ, спомага за по-лесното обезкосмяване съответно го прави и по-безболезнено. Ако сте по-чувствителни, препоръчваме Ви да изпробвате този метод.

6. Епилатор Rowenta EP8060F0 Skin Respect, Wet&Dry, 40 мин, Въртяща глава, 2 скорости, Dermo Protect, Бял

Епилатор Rowenta EP8060F0
Епилатор Rowenta EP8060F0
Към Офертата

С този епилатор можете да премахнете всички косми по тялото си, стига височината им да е поне 0,5 мм. За да постигне това, той разполага с 24 пинсети разположени върху голяма повърхност. Това спомага за премахване на по-голям на брой косми само с едно движение.

Главата може да се маха без проблеми от уреда, за да се почисти прецизно и да е в готовност за следваща употреба. Почистването може да се осъществи и под течаща вода, тъй като уредът е водоустойчив.

Той разполага също така със специално създадена ексфолираща глава, която ще спомогне за премахване на мъртвите клетки, както и ще намали растящите на вътре косми. Препоръчително е да направите тази процедура преди да започнете епилирането.

Епилаторът има 2 скорости. Можете да ги сменяте в зависимост от това колко чувствителни сте или спрямо епилираната зона. За по- чувствителните места като сгъвки, интимна област или подмишници, вероятно ще предпочетете по-нежната епилация. Крака и ръце бихте могли да епилирате с по-високата скорост. Така ще обхванете максимално голяма площ за по-малко време.

В този комплект Rowenta ще намерите също приставки за бикини линия и подмишници, както и глава за бръснене. Уредът работи с батерия и всяка от приставките позволява да се мие под течаща вода.

7. Remington Smooth & Silky EP7 EP7700 – 7 Аксесоара

Remington 7 in 1 Smooth Silky
Remington 7 in 1 Smooth & Silky EP7 EP7700
Към Офертата

Следващия модел, който попадна в нашата класация е предложение от марката Remington. Отвърдена марка и символ за качество, този епилатор съдържа всичко необходимо за да Ви осигури гладка и мека кожа за период поне от 4 седмици.

Със помощта на своите 40 пинсети и специална технология за насочване на косъмчетата, той премахва нежеланото окосмяване без много усилия.

Този модел е изключително щадящ към тялото и ще остави вашата кожа гладка и копринено мека.

Комплектът включва и множество аксесоари, които няма да Ви разочароват. Сред тях са специална масажна приставка с алое вера, бръснеща глава, която бихте могли да използвате за по-чувствителните зони. Накрайник за педикюр, приставка за интимна зона, както и накрайник за по-чувствителни зони.

Епилаторът е безжичен. За пълното му зареждане е нужен 1 час, а живота на батерията 40 минути. Уредът може да се използва както на сухо, така под душа, в зависимост от предпочитанията Ви.

8. Епилатор Braun Silk-еpil 5185, 40 Пинсети, 2 Скорости

Епилатор Braun Silk-еpil 5185
Епилатор Braun Silk-еpil 5185
Към Офертата

Ако търсите качествен епилатор на сносна цена и аксесоарите не са нещо на което държите, това предложение е за Вас.

Този модел разполага със всичко, от което имате нужда за прецизното и цялостно премахване на нежеланото окосмяване.

Той разполага със широка гъвкава глава, на която са разположени 40 на брой пинсети. Те са пригодени така, че да премахнат и най-късите косъмчета като прецизно ги отстраняват от корена.

С помощта на специалната масажираща приставка, болката по-време на епилация е незначителна. Тя нежно масажира кожата и засилва кръвообращението, докато епилаторът премахва всяко косъмче по пътя си оставяйки кожата Ви копринено гладка.

Този епилатор разполага и със вградена светлина. С нейна помощ няма да пропуснете нито един необработен участък.

Уредът работи на кабел и разполага с два режима на работа. В комплекта е включена и охлаждаща ръкавица, за по- бързото успокоение на кожата след епилация.

9. Епилатор Facial Braun Face SE852

Епилатор Facial Braun Face SE852
Епилатор Facial Braun Face SE852
Към Офертата

Това наше предложение е насочено изцяло към потребителите, които търсят продукт специално създаден за епилиране и грижа за лицето.

Този епилатор за лице идва с компактен дизайн, лек и удобен за лесно използване. Размерът на епилиращата глава е специално създадена за по-голяма прецизност. Макар и миниатюрна, тя премахва нежеланото окосмяване от вашето лице 6 пъти по-бързо отколкото нормалната пинсета. Също така с помощта на този епилатор бихте могли без никаква трудност да премахнете и най-късите косъмчета от лицето си. Моделът е подходящ за епилиране на горна устна, вежди, чело и брадичка.

За да е пълно удовлетворението, комплектът включва и четки за дълбоко почистване, масаж и екфолиране на лицето. Те ще Ви помогнат да съживите вашата кожа, да я подмладите и да премахнете всичката натрупана мръсотия по лицето си, както и остатъците от грима ви.

Освен компактен и безкрайно удобен за използване, този епилатор е и безжичен. Това означава, че може да се използва на всяко място дори и в банята, тъй като той дори е и водоустойчив.

Трябва ли да си купя епилатор?

Отговорът на този въпрос е еднозначен. Покупката на епилатора ще Ви донесе удовлетворението от идеално почистено тяло за дълго време. Кожата Ви ще изглежда гладка и нежна. С помощта на епилатора космите забавят растежа си. Те се разреждат и необходимостта от епилиране намалява. Поради тази причина те са подходящи за всички зони на тялото.

Забравете скъпите посещения в салоните за красота, епилаторът би могъл да ви спести много разходи. Той ще е на разположение по- всяко време, когато ви е нужен. Можете да го използвате навсякъде и при всяка необходимост.

Лично аз съм от хората, които предпочитат да се обезкосмяват вкъщи, това ми носи комфорт и удобство. Много от предлаганите модели на пазара са водоустойчиви, което значи че биха могли да се използват и по време на душ. Те са безжични, удобни, с дълъг живот на батерията и за нула време ще премахнат нежеланото окосмяване. 

Приемете покупката на един епилатор като една добра инвестиция във вашата красота. Този уред ще Ви служи дълги години. Гарантираме Ви, че това не е от покупките, които седят затрупани в някой шкаф. Епилаторът е необходимост за всяка дама и е уред, който се използва често. 

Професионалното обезкосмяване в естетичен център е скъпо и не е по джоба на всеки поради необходимостта от чести посещения. Бръсненето прави космите дебели и тъмни, а растежа много бърз. За това най- доброто решение което бихте могли да вземете за себе си е покупката на един качествен епилатор.

епилатор
Best epilator for legs

Съвети за закупуване на най-добрия епилатор

Както навярно сте се убедили, всеки предлаган модел на пазара се различава от другите в различни аспекти. Всички те идват и в различен ценови диапазон. В зависимост от марката и модела на предлагания продукт, можете да получите епилация с по-високо или по-ниско качество. За да направите най-добрия избор спрямо цена и качество, препоръчваме Ви да вземете предвид следните съвети:

Важно е да разгледате предлаганите марки. На пазара има все по-голяма конкуренция и следователно повече марки. Насочете вниманието си към специализирана марка, което ще ви гарантира най-високо качество на продукта, съответно и много добри резултати. Както навярно сте забелязали в нашия списък, марката Braun е една от най-известните и предпочитани в момента. Въпреки това не пренебрегвайте и останалите, защото много от тях не отстъпват по нищо и заслужават вашето внимание.

Благодарение на големия избор, бихте могли да избирате между множество марки и модели на най-различни цени.  Ако искате да сте сигурни в избора на висококачествен модел не мислете много, а заложете на един от епилаторите, които сме включили в списъка си. Така няма да се разочаровате.

За по-голямо удобство и свобода на движенията, препоръчваме Ви да се спрете на модел безжичен епилатор. Ако искате да се насладите на максимален комфорт, то тогава изберете такъв, който работи с батерии. По този начин няма да е необходимо непрекъснато да следите къде е кабела или пък да се ограничавате с места за епилиране близо до контакти.

Мощност

Мощността е друг важен фактор, когато избирате такъв продукт. Важно е уредът да има добра сила и преди всичко трябва да може да улавя косми с различни дължини. Добрият продукт улавя дори и най-късите косъмчета и ги изтръгва с корените им. Ако епилаторът не е в състояние да елиминира по-къси косми, то тогава смисълът на този вид епилиране се губи. Ако след тази процедура се налага допълнително бръснене, то тогава тази покупка няма да Ви удовлетвори и ще ви остави разочаровани. Дължината на живот на батерията също зависи от мощността ѝ, за това обърнете внимание на тези детайли.

Благодарение на модерните технологии, много от предлаганите модели идват с множество от приставки. Не пренебрегвайте важността им! Когато купувате подобен продукт, последното което ще искате е той да ви причинява болка и епилирането да се превърне в мъчение за вас. Ако това се случи само след няколко процедури, вие ще го захвърлите в някое чекмедже и бързо ще се върнете към стария метод на обезкосмяване- бръсненето. Затова, когато избирате своя модел, проверете дали той идва с включени приставки и какви са те. Важно е да има такива, които спомагат за безболезненото обезкосмяване. Обикновено те са със специални гумички, които вибрират и масажират кожата по време на процедурата. По този начин чувството на болка е минимално.

Регулиране на скоростите

Регулируемата скорост е друг важен фактор, на който трябва да обърнете внимание. В зависимост от вашето ниво на чувствителност, както и зоната на третиране, Вие можете да избирате и различна скорост.  Трябва да отбележим, че ефективността на епилатора е една и съща при всички скорости, единствено времето което ще Ви отнеме цялостното обезкосмяване е различно.

Водоустойчивост

Не забравяйте да разгледате материалите, с които е произведен и особено обърнете внимание дали избрания модел от вас е водоустойчив или не. Тази екстра ще ви донесе много удобства. По време на душ, кожата омеква и премахването на космите става много по-лесно и безболезнено. Също така епилирането по време на душ ограничава нежеланото разпръскване на премахнатите косъмчета във вашия дом. Друго предимство е това, че бихте могли да почистите уреда си старателно под течаща вода без да се притеснявате, че ще го повредите.

Не забравяйте да почиствате епилатора си след всяка употреба. Натрупването на множество косъмчета в механизма му би могло да доведе до повредата му. Също така това е въпрос на добра хигиена. Много от предлаганите модели позволяват лесното сваляне на главата на епилатора, както и разглобяването ѝ, за улеснение при почистването.

Аксесоари

И накрая, за още по-голямо удобство,уверете се че има аксесоари. Епилаторът би могъл да е съчетание от много уреди в един. Това ще Ви спести не само разходи, но и място вкъщи. Много от предлаганите модели са с лесно заменящи се глави и само с едно натискане на бутон бихте могли да замените епилаторната глава с такава за дълбоко почистване на лице например. В зависимост от модела уредът може да включва електрическа самобръсначка, електрическа пила за пети, електрическа четка за почистване на тяло , такава за ексфолиране на лице или дори епилатор със тънка глава подходяща за по-деликатни зони като например лицето Ви.

Надяваме се, че сме допринесли с полезна информация и съвети и сте намерили най-подходящия продукт за вас. Нашата цел е да улесним избора Ви като насочим вниманието Ви към най-важните фактори, на които трябва да обърнете внимание. Също така да Ви представим и най-популярните и любими модели на пазара. Дано сме спестили от времето Ви и останете удовлетворени от покупката си. Това е нашата цел.