Най-добри епилатори за лице Мнения и Избор

Епилатор за лице е най-лесният и бърз начин за премахването на грозни косми по лицето. Препоръчително е да не използвате бръснач, а да инвестирате в добър уред, който освен, че ще щади кожата ви, но и ще ви предложи страхотни резултати.

За да премахнете космите, но по всички части на тялото, вижте нашата статия за най-добрите фотоепилатори.

Класация с най-добрите епилатори за лице

Епилацията на лицето при жените изисква голяма прецизност. За нанасянето на кола маска е нужна определена техника, самобръсначката ускорява повторното израстване, а пинсетата е неподходяща за определени зони. Затова ви предлагаме да разгледате нашият списък с най-добрите епилатори за лице. Те са перфектното решение, съчетаващо прецизност и лекота на използване.

1. Епилатор за лице Braun SE810

Епилатор за лице Braun SE810
Виж цената

Започваме този списък с модела FaceSpa SE810 от известната марка Braun. Този епилатор за лице е лесен за използване и има приятен бял дизайн съчетан с четки за почистване. Той се счита за първия епилатор за лице в света, който включва тази технология на пазара.

Braun Face 810 е предназначен за премахване на четири пъти по-къси косми в сравнение с използването на восък.

Модела включва четка за почистване на лицето. Тя ще осигури оптимално изживяване при допира ѝ с лицето или върху която и да е част от кожата ви, тъй като е шест пъти по-ефективна от обичайното измиване.

Продуктът се захранва от 1 AA батерия, за лесна епилация и почистване без никакви прекъсвания. Освен това е 100% водоустойчив, което означава, че можете да го използвате дори, когато сте под душа.

Braun Face 810 ви дава възможност да постигнете фини и прецизни резултати при цялото си почистване на лицето. Да не забравяме, че благодарение на допълнителната четка, ще можете да използвате устройството за две процедури. Всичко това, само с едно натискане на обикновен бутон.

2. Braun FaceSpa Pro 911 Епилатор за лице

Braun FaceSpa Pro 911
Виж цената

Епилаторът за лице Braun FaceSpa Pro 911 е идеален за премахване на нежелани косми на горна устна, брадичка, областта на челото и поддържане на веждите. Изпълнява множество функции за премахване на нежеланите косми, 4 пъти по-добре на места, където се изисква добра мощност.

Включена е и микровибрационна глава, която произвежда микровибрации, за да предложи максимално потребителско изживяване при нанасяне на кремове и серуми.

Благодарение на елегантния си дизайн и леко тегло, той успява да прави меки докосвания в областта, където се прилага, идеален за хора с чувствителна кожа.

Сякаш това не е достатъчно, този продукт включва тонизираща глава, която подобрява външния вид на кожата и масажна подложка за лице, за да я съживи.

Също така, благодарение на качеството на неговите материали, характеристики и аксесоари, можете да сте сигурни, че ще придобиете устойчив и добър продукт.

Комплекта съдържа 3 различни аксесоара (тоалетна чанта, капачка и стойка).

3. Braun FaceSpa Pro SE912 Всичко в едно

Braun FaceSpa Pro SE912
Виж цената

В сравнение с предишния продукт, този епилатор за лице е по-скъп. Качеството, което предоставя на потребителите с многобройните си компоненти, материали и функции е на първо място. В допълнение, потребителите хвалят точно доброто качество на този продукт.

Braun FaceSpa Pro SE912 е един от най-забележителните епилатори на пазара. С него ще можете да премахнете късите и нежелани косми по кожата 4 пъти по-лесно, без да се налага да използвате външни продукти като кола маска. А в същото време кожата ви ще изглежда гладка и сияйна.

Този модел има всичко в едно система за епилация и почистване (MicroVibrations глава, чувствителна четка за почистване, епилатор за лице), за да увеличи максимално потребителското изживяване.

Сякаш това не е достатъчно, този епилатор за лице включва 3 различни аксесоари (стойка, чанта и капачка), които да се използват по различни поводи, докато извършвате каквато и да е дейност. В допълнение, благодарение на лекия си и компактен дизайн, той предлага на потребителя лесна употреба за постигне на идеалният вид на кожата.

4. Wilkinson Sword 4-in-1

Wilkinson Sword 4-in-1

Не е наличен


На четвърто място в настоящия списък представяме идеален епилатор за всички, които искат да подстригват и оформят зоната си на бикини и дори подмишниците. Освен това, този модел е идеален за премахване на косми по лицето и други чувствителни места.

Wilkinson Sword 4-in-1 съдържа 4 различни гребени и аксесоари с регулируеми дължини, за да се постигне премахване на нежеланото окосмяване по-тялото си. Въпреки това, сякаш това не е достатъчно, той има двоен тример за постигане на по-голяма прецизност при оформяне на веждите.

Този модел има особен компактен и елегантен дизайн, за да улесни използването му, предлагащ приятно усещане, докато го използвате. Той е 100% водоустойчив, така че можете да го използвате по време на душ.

Благодарение на 4-те функции, които поддържа, можете да имате епилатор за вежди, тример, личен стилизатор и епилатор за лице.

5. Remington Smooth and Silky

Комплект за грижа на лицето Remington Smooth & Silky
Виж цената

Това е идеален продукт за премахване на косми от деликатни зони по лицето. Работи добре и улеснява вашата работа и избягва необходимостта да полагате големи усилия. Включва почистваща четка за лице за дълбоко почистване, което допринася за добрата грижа за вашата кожа.

С този продукт можете лесно да почистите лицето си, поддържайки го чисто и стегнато дори след кола маскаВ сравнение с други подобни модели, той има способността да премахва косми до четири пъти по-кратко, отколкото при нанасяне на кола маска например. Четката има сертификат, който е дерматологично одобрен, гарантиращ грижа за кожата по всяко време.

6. Епилатор за лице Braun SE830

Епилатор за лице Braun SE830
Виж цената

Добавихме още един епилатор за лице от признатата марка Braun, модела Face SE830.

На първо място, това оборудване е с компактен и тънък дизайн, за да предложи прецизно обезкосмяване на потребителя.

Освен това, благодарение на своите 10 микро отвора, той е способен да улавя и премахва най-тънките косми (0,02 мм).

За разлика от всички модели, описани по-горе, това устройство е тествано и изследвано от дерматолози, за да се проучи ефектът, който има в контакт с кожата.

Резултатът от изследването доказал, че Face SE830 има способността да почиства до 6 пъти по-добре от всички ръчни варианти за почистване.

Този комплект съдържа епилатор за лице, четка за почистване, четка за лице, капак, торба, огледало с осветление и батерия АА.

7. Епилатор за лице с USB зарядно устройство

Епилатор за лице с USB зарядно устройство
Виж цената

Епилатор за лице, който ви позволява да депилирате най-деликатните области на лицето, без да оставяте петна или да третирате кожата. Той е предназначен предимно за жени, тъй като позволява дискретното му съхранение в дамска чанта. Така можете внимателно да премахвате космите и да осигурявате защита на областта през цялото време. Вече няма да се притеснявате от изгаряне или сърбеж след приключване на работата. Идеален е за областта на брадичката.

Продуктът има голяма издръжливост и е много лесен за почистване благодарение на миещата се глава, тъй като може да се отделя, за да се премахнат остатъците. Към аксесоарите му е включена малка четка за лесно и по-ефективно почистване от космитеТой е малък и лек, така че можете да го вземете практически навсякъде в чантата си.

8. EGGO Skin

EGGO Skin
Виж цената

Доста практичен за използване модел, който не е за изпускане. Този епилатор за лице е с презареждаща се батерия, произведен от водоустойчиви материали, които гарантират неговата издръжливост. Включва операционна технология, която ви позволява да работите както на сухо, така и на мокро за по-голяма гъвкавост.

Идеален е за деликатни зони като брадичката, устната, бузата и много други. Той е много практичен и лесен за използване и ще можете да премахнете мъх в различни зони, поддържайки гладкостта и добрия външен вид на кожата си. Няма да се притеснявате от порязвания, петна или зачервяване, тъй като главата се плъзга плавно по кожата.

почистване на лице

Предимства на епилатора за лице

Без съмнение окосмяването по лицето е много досадно състояние за голям брой жени, които ден след ден намират досадни малки косми в области като брадичката, бузите, по устните или около веждите. Има много различни алтернативи за премахване на космите по лицето, но тъй като това е много деликатна част от тялото, без съмнение не всичко е толкова ефикасно, и ако сгрешим с избора си, това може да има сериозни последици за нашата кожа.

Ето защо що се отнася до епилаторите за лице, най-добрите са най-висококачествените модели, които могат да бъдат коригирани и които ще ни гарантират правилна епилация, като се грижим максимално за лицето си и избягваме зачервявания и раздразнения като след кола маска.

Едно от предимствата на този тип епилатори е, че те обикновено са много лесни за използване и работят бързо, помагайки ни да се сбогуваме с космите на лицето по-бързо и ефективно от другите методи.
По същия начин има много епилатори за лице, които включват и други функции като ексфолиране, подстригване и разбира се, те също така служат за извършване на оптимална хигиена и почистване.

Има и много епилатори за лице, които включват практичната система за мокро използване, благодарение на която ще можем да епилираме под душа или след измиване на лицето си сутрин, като по този начин спестяваме много време и постигаме оптимална хигиена за нашето лице.

епилиране на вежди

Електрически или ръчен епилатор

Електрически или ръчен епилатор ще се погрижи по-добре за премахването на всички грозни косми по лицето? 

Ако ръчният може да пропусне няколко прекалено фини косми (по-малко от 0,5 мм), повечето електрически модели ще ги изчистят дори и най-фините (0,2 мм).

Независимо дали е ръчен или електрически, епилатора за лице спестяват време и предлага по-добра ефективност в сравнение с обикновените пинсети. Освен това по-малко употребата му е по-малко болезнена, което несъмнено е голям плюс.