Най-добрите хладилници в онлайн магазините

Многобройни са уредите, които са станали ключова част от нашия дом. Без съмнение е много важно във всяка кухня да има добър хладилник.

Следователно, когато търсите да си купите такъв, трябва да изберете модел с добро качество, което ще гарантира най-добра работа и обслужване, защото от това зависи съхранението на вашата храна.

В случай, че в момента се чудите какъв хладилник да купите, ние ви препоръчваме да продължите да четете, защото ние ще ви помогнем да разберете какво трябва да търсите, за да купите подходящия модел, от който имате нужда. Надяваме се, че сравнението на хладилниците, които сме направили, ще направи вашия избор по-лесен.

Кои са най-добрите хладилници на годината

Предлагаме ви да погледнете нашата класация с най-добрите хладилници на пазара, а след това сме приготвили и няколко съвета за закупуване, където ще ви запознаем с основните характеристики, на които трябва да обърнете внимание. По този начин ще успеете да изберете хладилник с гарантирано качество на добра цена.

1. Хладилник с фризер Heinner HC-V286A+

Хладилник с фризер Heinner HC-V286A+
Хладилник с фризер Heinner HC-V286A+
Към Офертата

Първия модел в нашия лист е с енергиен клас тип А+ , технологията против замръзване известна като FrostLess. Това са два от основните белези на този хладилник с фризер. 

С размери от 54 х 59,5 х 180 сантиметра, също идентифицират този уред с интегрирани дръжки, който има ниво на шума от 42 dB, което е с капацитет на хладилника 202 литра и 84 на фризера.

Всички тези характеристики показват, че това е чудесна алтернатива, както и включените в комплекта аксесоари. Имаме предвид кутии и поставки за яйца. Разбира се, не трябва да бъдат пренебрегвани предлаганите функции като бързо замразяване или размразяване.

2. Хладилник с фризер Bosch KGV36UL30

Хладилник с фризер Bosch KGV36UL30
Хладилник с фризер Bosch KGV36UL30
Към Офертата

Този хладилник също е комбиниран с фризер, който заема второто място в нашето класиране. Това е най-скъпия модел от всички, които Ви представяме. 

Германската компания Bosch е тази, която е представила този модел с капацитет от 309 литра и ниво на шума от 39 dB . Произведен е от неръждаема стомана и се откроява с теглото си от 73 кг и размер 65 х 60 х 186 сантиметра.

Предимства за всички, които искат да добавят поставка за яйца, стелаж за бутилки, има достатъчно място за много други неща.

3. Хладилник Indesit LR8 S1 X, 339 л, клас А+

Хладилник Indesit LR8 S1 X, 339 л, клас А+
Хладилник Indesit LR8 S1 X, 339 л, клас А+
Към Офертата

В този списък на най-добрите хладилници на сегашния пазар не би могло да пропусне този модел, който е произведен от престижната фирма Indesit. Затова си заслужава да се купи, но и за други признаци на идентичност, като например, че има и фризер с капацитет 111 литра, или че неговото енергиен клас е от тип А +.

Към всичко това можем да добавим капацитет от 228 литра като хладилник, който е изработен от устойчива неръждаема стомана, нивото на шума е 38 dB. Не забравяйте и трите му стъклени рафтове, които имат система против замръзване или която е с размери 59,5 х 65,5 х 188,8 сантиметра.

4. Хладилник 100 Л ELITE RF-9100B

Хладилник 100 Л ELITE RF-1503G
Хладилник 100 Л ELITE RF-1503G
Към Офертата

Голямо качество/цена е това, което държи този хладилник, произведен от разрастващата се фирма ELITE, тъй като цената му не е висока се вписва много добре в ползите, които има и услугата, която гарантира.

По-специално, той се откроява, защото е мини и защото въпреки това включва отделение камера – тип фризер. Също, той е успял да бъде избор за много потребители, това е така, защото освен това има енергиен клас А+ , с нетен капацитет 100 литра и ниво на шума от 43 dB* .

Интересувате ли се от повече знаци за идентичност? Сред тях са: Теглото му от 14 килограма, неговия размер е 84,5 х 46,5 х 51 сантиметра, системата против замръзване и простият, но ефективен дизайн.

5. Хладилник с фризер Beko DBK 386 WDR+

Хладилник с фризер Beko DBK 386 WDR+
Хладилник с фризер Beko DBK 386 WDR+
Към Офертата

Една от най-известните фирми на пазара на уреди е Беко, която стои зад този хладилник, който ви представяме сега. Той има две реверсивни врати, тъй като едната е за фризера, разположена отдолу и с капацитет от 90 литра, а другата за самия хладилник, с капацитет от 235 литра.

Към всичко това можем да добавим, че притежава енергиен клас А+, който тежи около 55* килограма и има височина от 2,01 метра.

6. Samsung RB29FERNDSA

Хладилник с фризер Samsung RB29FERNDSA
Хладилник с фризер Samsung RB29FERNDSA
Към Офертата

Закупуването на хладилник Самсунг винаги е добра алтернатива, тъй като те имат неоспоримо качество. Разбира се, това е модела, който заема тази позиция в класацията, трябва да знаете, че има малко висока цена.

Той е комбиниран,със система против замръзване Full No Frost, енергийната му ефективност е клас А, а капацитетът му е 310 литра. За всичко това трябва да добавим нивото на шума от 39 dB, теглото му от 70 килограма и това включва аксесоари като стелаж за бутилки, поставка за яйца и кутия. Размерът му е 59,5 х 66,8 х 185 сантиметра.

Видове хладилници

На пазара има толкова много различни модели хладилници, че избора може да е доста сложен. Вижте основните модели, които можете да намерите на пазара.

Хладилник с една врата

хладилник с една врата

Този тип хладилници са стандартни. Те са само с една врата и могат да бъдат, както свободно стоящи, така и за вграждане. Има различни размери, някои от които могат да се побират под кухненския плот. Те могат да бъдат и с хладилна камера, която не е в отделна секция, както и без наличието на такава, за да можете да се възползвате от цялото пространство на хладилника.

Хладилник с фризер

хладилник с фризер

Наименованието “хладилник с фризер” се отнася за модели, които включват отделна врата към фризера. Следователно това е отделна секция, предназначена за замразени храни, напълно независима от хладилната част.

При този модел камерата за замразяване е много по-ефективна от стандартните хладилници с една врата, и може да достигне до -20 ° C, температура необходима да може да запази храната замразена за месеци.

Американски тип

Хладилници американски тип се състоят от две вертикални врати с диспенсър за вода или лед вградени във врата, което е доста практично (не се налага да отваряте врата всеки път, когато ви трябва лед или студена вода).

По принцип едната страна на хладилника е само фризер, а другата е хладилната част. Имайте предвид, че тези хладилници са с доста голям обем, затова са подходящи за семейства с поне 4 души.

Хладилник минибар

И накрая, мини хладилници (минибар) са с малък обем. Те също може да имат налична камера за замразяване но не се препоръчва за дългосрочно съхранение на храна.

Тези малки хладилници са подходящи за интегриране под кухненски плот, за охлаждане на вино и други напитки. И трябва да кажем, че са доста евтини модели.

хладилник мнения

Съвети за закупуване на хладилник

Преди да вземете окончателно решение и да продължите с покупката на хладилник е важно е да сте наясно с няколко аспекта, на които трябва да обърнете внимание, за да намерите подходящия модел. А именно трябва да прегледате следните точки:

Обърнете внимание на марката производител на хладилника, също така и на аксесоарите, които са включени.

  • Вид: Първото нещо, което трябва да знаете е, какъв тип хладилник Ви трябва въз основа на критерии като: една или две врати, с много врати или американски тип).
  • Размер: Размера може би е от най-голямо значение, от който зависи дали ще се побере перфектно на мястото, където ще бъде поставен.
  • Шум: Разбира се, важно е също така да погледнете в тази техническа спецификация за да бъдете сигурни, че няма да издава никакъв неприятен шум и да създава дискомфорт у дома. Ето защо е препоръчително да изберете модел с ниво на шума под 45 dB .
  • Енергиен клас: За да се избегнете стресови сметки за електричество в края на всеки месец, изберете модел, който е от енергиен клас тип А, което ще гарантира ниската консумация на електричество.
  • Капацитет: Това е логично, трябва да сте наясно с това колко души живеят във вашия дом и какви нужди трябва да можете да покриете, от това зависи дали се нуждаете от по-голям или по-малък хладилник. Установено е, че за семейство с 4 души е необходимо да има поне капацитет от 400 литра.
  • Цена: Разбира се, за да можете да направите покупка, трябва да изберете хладилник с цена, която отговаря на вашите финансови възможности.
  • Технология против замръзване: Препоръчително е да се избере модел с такава функция, тъй като това е синоним на добро качество.

И тук нашият списък с най-добрите хладилници на пазара приключи, сега е моментът с цялата информация, която ви даваме да избирате модела, който най-добре отговаря на това, което ви трябва.

Ако искате да закупите друг вид кухненски уред, погледнете нашето сравнение на най-добрите перални машини или евтини съдомиялни машини.