5 най-добри конзоли за игри, които ще ви дадат най-невероятното игрово изживяване

Ако има едно нещо, което трябва да призная е, че съм фен на конзоли за игри, И кой не е? Но, за съжаление, в моя опит като играч, съм преминал през марки, които са толкова лоши, че не ми доставят достатъчно забавление и са шкафа от десетилетия.

Някои имат пластично усещане, толкова ужасно, че хватката на джойстика е толкова неудобна, че дори и да сте опитен, лесно ще загубите играта. Други работят само на батерии, нещо наистина непрактично в тези времена на технологични иновации. Без да назоваваме онези, дето екранът е толкова малък, че е от съществено значение да го свържете към телевизора.

Но днес, след дългогодишен опит, ще споделим с вас петте най-добри опции на наистина достъпна цена и много по-евтини от другите опции на пазара. Обичаш ли да играеш? Продължавай да четеш.

Коя е най-добрата конзола за игри?

Има няколко важни момента при закупуването на един от тези продукти; например, неговите изключителни игри. Въпреки голямото разнообразие от кръстосани платформи, всяка марка има своя собствена линия от игри, които работят само в определена единица. Например, Halo нищо друго не е в състояние да се изпълнява в конзоли като Xbox.

Уверете се, че имате и развлекателен център, който ви позволява да получите достъп до приложения като Netflix или YouTube и дори да изтегляте приложения директно от вашата платформа. Опцията за споделен екран е нещо, което трябва да имате предвид, ако искате да правите срещи в дома си и да се биете с приятелите си в мултиплейър режим.

Някои конзоли също ви позволяват да гледате филми на Blu-Ray. Има значение дали е предназначена конзолата за възрастен или дете, тъй като, като продукти, предназначени за възрастни, голяма част от тези конзоли не разполагат с разнообразни игри за малките.

1. Конзола Sony Playstation 4 PRO

Една от най-любимите от всички

Конзола Sony Playstation 4 PRO
Конзола Sony Playstation 4 PRO
Към Офертата

Почувствайте реализма повече с тази конзола за игри, благодарение на възпроизвеждането на съдържание в 4K динамика, което ще ви позволи да наблюдавате текстурите по-реални от всякога, както и да получите много по-живи цветови тонове от преди. Системата за възпроизвеждане на аудио сега е много по-рязка от преди, можете да усетите вибрациите да се влеете виртуално.

Ами ако ви кажа, че сега можете да усетите, че водата е почти истинска? Вашата HDR система преобразува графиката, което е уникално изживяване. Кадрите са много по-бързи от преди, няма да пропуснете и момент на емоция.

2. Конзола за игри Micosoft Xbox One X

Насладете се на цялото изживяване на Halo

Micosoft Xbox One X
Micosoft Xbox One X
Към Офертата

Тази конзола за игри е с възпроизвеждане на 4K и HD Blu Ray с най-висока разделителна способност, XBOX изживяването ще бъде нещо, което никога не сте изпитвали досега. Пространственото аудио ще създаде обгръщаща вълна около вас, за да осигури епичен център на битки, в който ще почувствате, че наистина сте в полето за битка.

С повече от 100 ексклузивни игри, това устройство се очертава като една от най-продаваните на пазара. То разполага с множество приложения в развлекателния си център, които можете да изтеглите. Фокусирайте се само върху играта и забравете адаптерите; Има максимална съвместимост с аксесоарите на Xbox One.

3. Nintendo Switch

Максимална преносимост

Конзола Nintendo Switch
Конзола Nintendo Switch
Към Офертата

Не ви ли се е случвало, да сте на път да подобрите рекорда си, но изведнъж трябва да излезете от къщи набързо? Няма нужда от повече приказки, просто преминете към преносимата конзола и можете да продължите играта извън дома си. Можете да разширите капацитета на вътрешната памет, тъй като има слот за поставяне на микро SD карта.

Можете да играете игри с приятели директно от екрана, ако притежавате преносимата конзола. Ако ви липсва телевизор, просто дайте Joy Con и играта ще е готова да започне. Между другото, Nintendo има много игри, достъпни за най-малките.

4. Nvidia Shield TV

Нещо, което никога не сте очаквали

Nvidia shield tv
Nvidia shield tv
Към Офертата

Наличната сензационна опция ще ви позволи да имате наистина страхотна опция от 1080p или 4K Ultra HD. Благодарение на вашата гласова команда. С технологията на Google, можете да имате бърз и лесен достъп до всяко приложение, от което се нуждаете, било то Netflix, YouTube или други. Ще бъдете изумени от повече над 100 приложения за изтегляне на Nvidia Shield TV.

Да имате възможност да контролирате всичко, което искате; командата е под ваш контрол. Това е една от най-добре реагиращите и бързи машини, налични днес. Цената и е доста ниска и предлага изящно съотношение цена-стойност.

5. Nintendo 2DS

Говорейки за преносимост …

Nintendo 2DS стана алтернативен вариант на традиционните конзоли, по-специално този модел ще осигури много по-ниско тегло от брат си 3DS, но със същата мощност и същите размери, които ще ви позволят да се насладите на максимума от опита, когато играете. Той има NFC четец, който ще позволи лесно да четене картите.

След получаване на пакета ще намерите микро SD карта от 4 GB, с която можете да получите по-голям капацитет за съхранение на добре познатия ви развлекателен център. Той предлага много повече възможности за контрол и развитие.