Най-добри преси за коса

Употребата на професионална преса за коса е препоръчителна за постигнете на перфектно изправена коса. Със сигурност при този тип преси можете да забележите разликата в качеството на постигнатия резултат.

Когато говорим за професионални преси, имаме предвид използването на най-новите и най-добрите технологии за изправяне на коса. Накратко говорим за продуктите, които фризьорите избират паради факта, че те се стремят към добри резултати.

В тази статия ви представяме сравнение на най-добрите професионални преси за коса на пазара. Потребителите ги препоръчат, защото са постигнали уникално изправяне с тези модели, перфектни къдрици и начупване. Тези продукти, въпреки че са малко по-скъпи от стандартните, са специално проектирани за онези, които обичат детайлите, за фризьорите и за тези, които правят разлика между професионално и повърхностно.

Идеалното изправяне не е достатъчно, тези преси за коса, които предлагаме, разполагат с всички инструменти за употреба и конфигурация, от които се нуждаете, за да бъдете професионалист. Възможно е да носите професионално оформена коса от дома! Възможно е да се сдобиете с най-добрия продукт, ако мислите за фризьорско начинание! Ние ви помагаме.

Кои са най-добрите преси за изправяне на коса?

1. Преса за коса Remington S9500

Преса за коса Remington S9500
Преса за коса Remington S9500
Към Офертата

Тази преса за коса има технологията, проектирана от марката Remington, която е гаранция за добро качество. Керамичното покритие с перлен екстракт предлага огледален блясък, естествено движение, запечатване на връхчетата и намалява времето за употреба.

Предлага се с дигитална настройка на температурата. Може да се прилага върху силно сенсибилизирана коса, тъй като температурата може да бъде адаптирана към нивото на сенсибилизация на косата. Професионалните резултати, които сте чакали, ще бъдат възможни за постигане с този прекрасен продукт.

Силно препоръчвана от потребителите, тази преса за коса ви предлага това, от което се нуждаете, за да постигнете безупречни резултати за кратко време.

2. Преса за коса Rowenta Liss & Curl Keratin & Shine

Преса за коса Rowenta Liss & Curl Keratin & Shine
Преса за коса Rowenta Liss & Curl Keratin & Shine
Към Офертата

Пред конкурентите си тази преса за коса е представена с две забележителни разлики: има кератиново покритие, което се предава на косата, когато се използва, и включва минерален турмалин, който не само успява да даде по-голям блясък на косата, но и намалява наелектризирането.

Тези две качества са тези, които са донесли успеха на този модел. Трябва да подчертае следното, че позволява ви да контролирате достигнатата температура на LCD екрана, която ще варира между 130º и 230º. Също така плочите и са плаващи и тесни, само 2,5 сантиметра.
В момента цената и е много конкурентна.

Комбинацията от минералният турмалин и кератинът, с които косата ви ще остане копринена за по-дълго време, а с топлинният регулатор ще получите изключителен резултат. Косата ви ще е превъзходен блясък.. Технологията, както винаги, предлага отлични резултати, с които ще бъдете омагьосани. Грижете се за косата си и я изправяйте перфектно. Без съмнение, този модел на Rowenta е уникален и идеален за вас.

3. Преса за коса Philips Essential Care HP8323/00

Преса за коса Philips Essential Care HP8323/00
Преса за коса Philips Essential Care HP8323/00
Към Офертата

Тези, които обичат да имат мека и права коса, без да се налага да прекарват дълги часове със сешоара или пресата в ръцете, са намерили своето спасение в този модел, тъй като голямата дължина на плочите им помага много. Това е преса за коса с керамични плочи, които са в състояние да достигнат максимална температура 210 градуса. Към всичко това трябва да се добави, че са нужни само шестдесет секунди, за да загрее, и че има заключване на дръжката, за да го улесни много по-лесно в чекмеджето в банята или дори да го носи със себе си в чантата си.

Тази преса за коса има всичко, което потребителя има нужда, регулиране на температурата, керамично-турмалиново покритие , дълги плочи.

4. Преса за коса Remington S9600

Преса за коса Remington S9600
Преса за коса Remington S9600
Към Офертата

Една от фирмите, която предлага по-интересни предложения по отношение на изправянето на косата е Remington, която за сега се справя много добре. Една от най-ценените и най-продавани преси за коса е Remington S9600, която има забележителни предимства:

• 110 мм изключително дълги плочи с керамично покритие.
• Загряване само за 10 секунди.
• 30-секундна турбо функция при температура 240 градуса.
• Система с памет, която ви позволява да запомните последната използвана температура.
• Автоматично изключване след 60 минути.

 5. Braun Satin Hair ST780 SensoCare

Преса за коса Braun Satin Hair ST780  SensoCare
Преса за коса Braun Satin Hair SensoCare
Към Офертата

Ако сте търсили информация за този тип уреди за коса, със сигурност в един момент сте попаднали на този модел, който се превърна в един от най-добрите модели. Защо? Защото е представен с поредица от функции, които наистина са много интересни и полезни:

• Керамични плочи NanoGlide, които имат предимството да постигат плъзгането на косата е до три пъти по-леко от това на другите конкуренти.
• Представя се, въпреки че ние не знаем доколко е вярно и ефективно, с поредица от сензори, които всъщност откриват количеството влага, което има всеки косъм, и въз основа на това да приложите нужната температура за да я направите права и гладка.
• Освен това позволява постигането на перфектни вълни и къдрици благодарение на заобления дизайн.
Тези качества я правят една от най-добрите преси за коса.

6. Преса за коса Rowenta Optiliss Keratin Shine Elite

Преса за коса Rowenta Optiliss Keratin Shine Elite
Преса за коса Rowenta Optiliss Keratin Shine Elite
Към Офертата

Сред евтините модели разглейдаме Rowenta Optiliss Keratin Shine Elite. Този модел е много подобен на този, който разгледахме на втора позиция, тъй като има и опцията кератин и турмалин. Към тези значими качества обаче се добавя, че загрява за тридесет секунди, значително добро време и че плочите с константен натиск, което значително улеснява плъзгането.

Цената на пресата е много достъпна, както можем да видим в Емаг, и че го прави изправянето на косата лесно и ефективно.

7. Remington Keratin Therapy Pro S8590

Преса за коса Remington Keratin Therapy Pro S8590
Преса за коса Remington Keratin Therapy Pro
Към Офертата

Наистина прост външен вид, автоматично изключване за по-голяма безопасност и система за лесно затваряне са трите най-ценени характеристики от потребителите на тази преса за коса. Всъщност нещата, които я правят различна от конкурентите и са:

• Загрява само за 15 секунди.
• Плочи с дължина 110 мм, които упражняват равномерен натиск върху косата.
• Възможност за достигане на температури между 160º и 230º.
• Разбира се, не бива да пренебрегвате цената и, която е доста достъпна.

8. Професионална преса за коса GHD Gold Styler

Хидравличен крик Raider RD-TJ02
Хидравличен крик Raider RD-TJ02
Към Офертата

Имате ли къса коса? Не можете да намерите преса с функциите за вашите нужди? Има ли части за изправяне, които са трудни за вас? Няма нищо по-дразнещо от коса, която е спретната в основата на скалпа, когато човек се стреми към идеален външен вид.

Е, ако това е вашето положение, можете да се запознаете с идеалния модел. Преса за коса GHD Gold Styler се откроява като особено полезна при къса коса. Идеална е за детайлни прически, като тип бретон, тези, които създават по-големи затруднения при оформянето им.

Тази преса за коса, въпреки че не е сред най-новите модели е силно препоръчана от много професионалисти, отнема много малко време за загряване и е с добра издръжливост.

Ръководство за използване на преса за коса

Разликата в качеството е фактор, всеки човек ще обърне внимание на детайлите и ще се има предвид различни неща при закупуване на даден продукт. В света на професионалната красота исканията по отношение на качеството на резултатите са все по-високи. Очакванията както на потребителите, така и на дизайнерите и моделите всеки ден са по-големи. Всички марки се борят за постигане на онзи изключителен резултат, който ще промени живота на някого, което ще накара този човек да забележи промяна в нещо толкова просто като изправяне на косата. Тези преси за коса предлагат тази разлика, която търсите, те са от типа продукти, който генерират любопитни коментари за тях. 

Нови технологии за лична грижа се откриват всеки ден. Въпреки че това може да звучи абсурдно, важно е и това, че улеснява рутината на хората, спестявайки време и постигайки по-добри резултати. В същото време производителите се опитват да постигат достъпни цени или да не ги покачват твърде много. Всяка от компаниите, участващи в създаването на козметични продукти, се ангажира да предоставя по-добро обслужване на своите клиенти всеки ден. Ако това за което мислите, е да започнете своя малък фризьорски бизнес или да промените предлаганите от вас продукти, всички опции в този списък са не само валидни, но са идеални за създаване на изключителни, ефектни, уникални прически и че ползата от споменатото оформяне на косата, всеки остава с усмивка и самодоволство.

Температурата може ли да се регулира?

Всички преси, които представяме в този преглед,  които считаме за най-добрите преси за коса на пазара, включват регулируема температура. Опциите за регулиране варират в зависимост от модела, някои имат две температурни настройки, други пет, някои се регулират със сензорен LED дисплей, а други с копче.Това, което ви уверяваме е, че можете да адаптирате температурата към вашия тип коса. Професионалистите трябва да имат тази опция, защото тя е определящ фактор при изправяне на косата. Тоест настройката на температурата е един от факторите, които влияят най-много на резултатите, както и времето на излагане на топлина или вида на пресата, която използвате върху косата си. Затова опцията за регулируема температура се представя като незаменим инструмент, ако искате да получите професионален резултат.

Трябва да имате предвид, че идеалната температура варира не толкова от резултата, който искате да получите, а от вашата прическа или проблеми, които имате с косата, защото това може да повреди повърхността и. Температурата трябва да се регулира въз основа на плътността и дебелината на косъма. Тоест, по-тънката коса се нуждае от по-малко топлина, за да бъде изправена и да остане гладка. За разлика, гъстата и фризирана коса ще се нуждае от температура до 400 ° C, за да постигне същите резултати като при по-тънката коса. За перфектно и ненарушено изправяне трябва да анализирате типа на косата си и да изберете температура, която да отговаря. Разумното и отговорно използване на технологиите е много важно.

Дизайнът, материалите и естетиката винаги са от значение

Всички тези опции са проектирани с най-важните технологии за да се достигне баланс между разходите и грижата за косата. Марките, които сме избрали, се стремят да удовлетворят потребителя, който да получи най-добри резултати. Всъщност, трябва да внимавате за качеството на пресата, нали не искате да повредите косата си. 

За да говорим за качеството на пресите за коса, е необходимо да се знае за дългосрочните последици от подлагането на топлина върху повърхносата на косата. Поради тази причина всички компании полагат усилия да намалят износването.

Трябва да отбележим, че керамични плочи използват много от водещите марки. Използването на устройство с доверие и гарантирана дълготрайност позволява на клиентите да се наслаждават на отличните резултати, като по този начин препоръчват качествени преси за коса на други потенциални купувачи. Дълготрайността на всички надежни марки иправилното функциониране на продуктите е гарантирано.

Включване и изключване

Както вече знаете съществуват много прости, обикновени модели, както среден клас, които са за домашно ползване и професионални преси за коса. Следователно пресите се включват или изключват по различни начини в зависимост от модела: или с бутон, включване със сензорен LED екран или с обикновено копче. Ако говорим за професионални преси, те разполагат с усъвършенствани инструменти за конфигуриране, така че екранът ще бъде инструментът, за да можете да ги включите или изключите. Тоест, всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона за захранване, когато искате да ги използвате.

Някои от пресите препоръчани в тази  публикация, включват LCD екран с конфигурация. Този инструмент позволява включването и изключването да става по-лесно, така също се избягват възможни злополуки. Важно е по време на изправяне на коса да избягвате контакт с вода.

Какви предимства имат професионалните преси за коса?

Професионалните преси са с по-добро качество. Ето защо, ако ще говорим за ползите от тях, няма как да не вземем следното предвид: здравето на косата ви, в допълнение към качеството на изправяне, незабавни резултати, които ще ви изненадат. Няма по-ефективен начин за проба на някой от тези продукти или чрез покупката му, или чрез тестване на прическа във фризьорски салон. След като човек изпита получените резултати ще има желание да придобие тези модерни технологии.

През последните години светът на модата все повече има нужда от специалисти по красота и здравеопазване. Пресите, които сме избрали в тази публикация, се открояват по това, че включват най-новите технологии за правене на прически и ги комбинират идеално. Съветваме ви да опитате някои от тези продукти и да ни споделите получените резултати.