Най-добри преси за коса

Употребата на професионална преса за коса е препоръчителна за постигне на перфектно изправена коса. Със сигурност при този тип преси можете да забележите разликата в качеството на постигнатия резултат.

Когато говорим за професионални преси, имаме предвид използването на най-новите и най-добрите технологии за изправяне на коса. Накратко говорим за продуктите, които фризьорите избират паради факта, че те се стремят към добри резултати.

В тази статия ви представяме сравнение на най-добрите преси за коса на пазара. Потребителите ги препоръчат, защото са постигнали уникално изправяне с тези модели, перфектни къдрици и начупване. Тези продукти, въпреки че са малко по-скъпи от стандартните, са специално проектирани за онези, които обичат детайлите, за фризьорите и за тези, които правят разлика между професионално и повърхностно.

Идеалното изправяне не е достатъчно, тези преси за коса, които предлагаме, разполагат с всички инструменти за употреба и конфигурация, от които се нуждаете, за да бъдете професионалист. Възможно е да носите професионално оформена коса от дома! Възможно е да се сдобиете с най-добрия продукт, ако мислите за фризьорско начинание! Ние ви помагаме.

преса за коса мнения

Кои са най-добрите пофесионални преси за изправяне на коса?

За да изберете най-добрата преса за коса, трябва да имате предвид най вече вашите нужди. За да определите нейния размер трябва да знаете дали ще изправяте цялата коса или само част. Също трябва да има възможност за регулиране на топлината, за да не се повреди косата. Трябва да не променя температурата и да може да се заключва. Ако има въртящ се кабел и джоб за съхранение ще са от голяма полза.

Професионална преса за коса GHD Gold Styler

Преса за коса GHD Gold Styler

Имате ли къса коса? Не можете да намерите преса с функциите за вашите нужди? Има ли части за изправяне, които са трудни за вас? Няма нищо по-дразнещо от коса, която е спретната в основата на скалпа, когато човек се стреми към идеален външен вид.

Е, ако това е вашето положение, можете да се запознаете с идеалния модел. Преса за коса GHD Gold Styler се откроява като особено полезна при къса коса. Идеална е за детайлни прически, като тип бретон, тези, които създават по-големи затруднения при оформянето им.

Тази преса за коса, въпреки че не е сред най-новите модели е силно препоръчана от много професионалисти, отнема много малко време за загряване и е с добра издръжливост.

Braun Satin Hair ST780 SensoCare

Braun Satin Hair ST780

Ако сте търсили информация за този тип уреди за коса, със сигурност в даден момент сте попаднали на този модел, който се превърна в един от най-добрите модели. Защо? Защото предлага поредица от функции, които наистина са много интересни и полезни:

• Керамични плочи NanoGlide, които имат предимството да постигат плъзгането на косата е до три пъти по-леко от това на конкурентите.
• Предлага се с поредица от сензори, които всъщност откриват количеството влага, което има всеки косъм. Въз основа на това да можете да приложите нужната температура за да направите косата направите права и гладка.
• Освен това позволява постигането на перфектни вълни и къдрици благодарение на заобления дизайн.
Тези качества я правят една от най-добрите преси за коса.

изправяне на коса

Най-добрите евтини преси за коса

Ако търсите да купите евтина преса, трябва да сте много внимателни към определени критерии, за да не направите лоша услуга на косата си. Трябва да сте сигурни, че модела има поне регулируем термостат, за да може косата ви да се адаптира към температурата. Качеството на използваните материали също е важно. Можем да кажем, че пресите за коса с керамично покритие със сигурност са с добро качество и можете да ги намерите на добра цена.

Преса за коса Remington S8540

Преса за коса Remington S8540

Пресата за коса Remington S8540 е перфектно устройство подходящо за всякакъв тип коса. Keratin Protect намалява напрежението, свързано с топлината и оставя косата мека и блестяща. Плочите на тази преса за коса са изработени от усъвършенствана керамика и имат покритие от кератин и бадемово масло, което се грижи за здравето на косата ви по време на употреба.

Налични са 9 температурни нива, които можете да видите директно на цифровия екран на устройството, за безупречна точност. В допълнение, този модел загрява много бързо се загрява, няма да отнеме повече от 15 секунди да загреете пресата.

Remington са се погрижили и за безопасността, за това са включили възможност за заключване на избраната температурата, също и автоматично спиране в случай на прегряване. В комплекта ще намерите термоустойчив джоб за лесно съхранение и транспортиране на пресата.

Преса за коса BaByliss I-Pro ST387E

Преса за коса BaByliss I-Pro ST387E

На тази позиция в класацията можете да разгледате BaByliss I-Pro ST387E. Тази преса е подобна на предишната, която съм коментирал и подробно описах малко по-рано. Освен това има керамични плочи и ви дава възможност да избирате между 6 различни температурни нива.

Още с първото използване ще разберете, че плъзгането й е перфектно, и че оправдава очакванията ви.

Има автоматично изключване в случай, че не използвате пресата за известно време или я забравите без да искате. Това е много добра функция, която трябва да се вземе под внимание.

Преса за коса Remington S9500

Преса за коса Remington S9500

Тази преса за коса има технологията, проектирана от марката Remington, която е гаранция за добро качество. Керамичното покритие с перлен екстракт предлага огледален блясък, естествено движение, запечатване на връхчетата и намалява времето за употреба.

Предлага се с дигитална настройка на температурата. Може да се прилага върху силно сенсибилизирана коса, тъй като температурата може да бъде адаптирана към нивото на сенсибилизация на косата. Професионалните резултати, които сте чакали, ще бъдат възможни за постигане с този прекрасен продукт.

Силно препоръчвана от потребителите, тази преса за коса ви предлага това, от което се нуждаете, за да постигнете безупречни резултати за кратко време.

Преса за коса Rowenta Liss & Curl Keratin & Shine

Преса за коса Rowenta Liss & Curl Keratin & Shine

Пред конкурентите си тази преса за коса е представена с две забележителни разлики: има кератиново покритие, което се предава на косата, когато се използва, и включва минерален турмалин, който не само успява да даде по-голям блясък на косата, но и намалява наелектризирането.

Тези две качества са тези, които са донесли успеха на този модел. Трябва да подчертае следното, че позволява ви да контролирате достигнатата температура на LCD екрана, която ще варира между 130º и 230º. Също така плочите и са плаващи и тесни, само 2,5 сантиметра.
В момента цената и е много конкурентна.

Комбинацията от минералният турмалин и кератинът, с които косата ви ще остане копринена за по-дълго време, а с топлинният регулатор ще получите изключителен резултат. Косата ви ще е превъзходен блясък.. Технологията, както винаги, предлага отлични резултати, с които ще бъдете омагьосани. Грижете се за косата си и я изправяйте перфектно. Без съмнение, този модел на Rowenta е уникален и идеален за вас.

Преса за коса Philips Essential Care HP8323/00

Преса за коса Philips Essential Care HP8323/00

Тези, които обичат да имат мека и права коса, без да се налага да прекарват дълги часове със сешоара или пресата в ръцете, са намерили своето спасение в този модел, тъй като голямата дължина на плочите им помага много. Това е преса за коса с керамични плочи, които са в състояние да достигнат максимална температура 210 градуса. Към всичко това трябва да се добави, че са нужни само шестдесет секунди, за да загрее, и че има заключване на дръжката, за да го улесни много по-лесно в чекмеджето в банята или дори да го носи със себе си в чантата си.

Тази преса за коса има всичко, което потребителя има нужда, регулиране на температурата, керамично-турмалиново покритие , дълги плочи.

Преса за коса Remington S9600

Преса за коса Remington S9600

Една от фирмите, която предлага по-интересни предложения по отношение на изправянето на косата е Remington, която за сега се справя много добре. Една от най-ценените и най-продавани преси за коса е Remington S9600, която има забележителни предимства:

• 110 мм изключително дълги плочи с керамично покритие.
• Загряване само за 10 секунди.
• 30-секундна турбо функция при температура 240 градуса.
• Система с памет, която ви позволява да запомните последната използвана температура.
• Автоматично изключване след 60 минути.

Преса за коса Rowenta Optiliss Keratin Shine Elite

Преса за коса Rowenta Optiliss Keratin Shine Elite

Сред евтините модели разглеждаме Rowenta Optiliss Keratin Shine Elite. Този модел е много подобен на този, който разгледахме на втора позиция, тъй като има и опцията кератин и турмалин. Към тези значими качества обаче се добавя, че загрява за тридесет секунди, значително добро време и че плочите с константен натиск, което значително улеснява плъзгането.

Цената на пресата е много достъпна, както можем да видим в Емаг, и че го прави изправянето на косата лесно и ефективно.

Remington Keratin Therapy Pro S8590

Remington Keratin Therapy Pro S8590

Наистина прост външен вид, автоматично изключване за по-голяма безопасност и система за лесно затваряне са трите най-ценени характеристики от потребителите на тази преса за коса. Всъщност нещата, които я правят различна от конкурентите и са:

• Загрява само за 15 секунди.
• Плочи с дължина 110 мм, които упражняват равномерен натиск върху косата.
• Възможност за достигане на температури между 160º и 230º.
• Разбира се, не бива да пренебрегвате цената и, която е доста достъпна.

Още по-евтина преса за коса Philips BHS375

Преса за коса Remington S8540

Не пропускайте да защитите косата си с технологията ThermoProtect. Въпреки, че е евтина преса за коса Philips BHS375 гарантира постоянна температура за безопасното изправяне на косата. Плочите й са керамични с кератинова инфузия, което осигурява гладко плъзгане и разкрива красив блясък на прическата.

Този модел има два различни температурни настройки, следователно ще можете да правите корекции с ниското температурно ниво или да постигнете трайно изправяне с по-високото температурно ниво (220 градуса).

С плочи от 100 мм, пресата за коса постига много бърза и ефективна работа, също така има заключваща функция, за да бъде безопасно съхранявана, след като сте свършили с използването й.

използване на преса за коса

Вижте също и статията с най-добрите сешоари

Ръководство за закупуване на преса за коса

Разликата в качеството е фактор, всеки човек ще обърне внимание на детайлите и ще вземе предвид различни неща при закупуване на даден продукт. В света на професионалната красота исканията по отношение на качеството на резултатите са все по-високи. Очакванията както на потребителите, така и на дизайнерите и моделите всеки ден са по-големи. Всички марки се борят за постигане на онзи изключителен резултат, който ще промени живота на някого, което ще накара този човек да забележи промяна в нещо толкова просто като изправяне на косата. Тези преси за коса предлагат тази разлика, която търсите, те са от типа продукти, който генерират любопитни коментари за тях. 

Нови технологии за лична грижа се откриват всеки ден. Въпреки че това може да звучи абсурдно, важно е и това, че улеснява рутината на хората, спестявайки време и постигайки по-добри резултати. В същото време производителите се опитват да постигат достъпни цени или да не ги покачват твърде много. Всяка от компаниите, участващи в създаването на козметични продукти, се ангажира да предоставя по-добро обслужване на своите клиенти всеки ден. Ако това за което мислите, е да започнете своя малък фризьорски бизнес или да промените предлаганите от вас продукти, всички опции в този списък са не само валидни, но са идеални за създаване на изключителни, ефектни, уникални прически и че ползата от споменатото оформяне на косата, всеки остава с усмивка и самодоволство.

Температурата може ли да се регулира?

Всички преси, които представяме в този преглед,  които считаме за най-добрите преси за коса, включват регулиране на температурата. Опциите за регулиране варират в зависимост от модела, някои имат две температурни настройки, други пет, някои се регулират със сензорен LED дисплей а други с копче. Това, което ви уверяваме е, че можете да адаптирате температурата към вашия тип коса. Добрите преси трябва да имат тази опция, защото тя е определящ фактор при изправяне на косата. Тоест настройката на температурата е един от факторите, които влияят най-много на резултатите, както и времето на излагане на топлина или вида на пресата, която използвате върху косата си. Затова опцията за регулируема температура се представя като незаменим инструмент, ако искате да получите професионален резултат.

Трябва да имате предвид, че идеалната температура варира не толкова от резултата, който искате да получите, а от вашата прическа или проблеми, които имате с косата, защото това може да повреди повърхността и. Температурата трябва да се регулира въз основа на плътността и дебелината на косъма. Тоест, по-тънката коса се нуждае от по-малко топлина, за да бъде изправена и да остане гладка. За разлика, гъстата и фризирана коса ще се нуждае от температура до 400 ° C, за да постигне същите резултати като при по-тънката коса. За перфектно и ненарушено изправяне трябва да анализирате типа на косата си и да изберете температура, която да отговаря. Разумното и отговорно използване на технологиите е много важно.

 Braun Satin Hair

Размер на плочите

Друг важен момент, който трябва да вземете предвид е размерът на плочите, който искате да има вашата преса за коса. Главно има четири вида преси в зависимост от широчината.

  • Малки преси за пътуване – Има голямо разнообразие от малки преси за коса, които ще ви позволят да ги носите навсякъде, те са доста икономични, въпреки че не можете да ги използвате прекалено много, тъй като са предназначени за извънредни случаи.
  • Преси за къдрици – Този тип преси обикновено е идеален за къдрене на косата.
  • Междинни плочи – Те са най-често срещаните и най-универсалните, нормално те са с ширина между 2 см и 3 см.
  • Широки плочи  Това са плочи, които стърчат от краищата на пресата, които са идеални за хора с дълга гъста коса.
видове преси за коса

Мерки за сигурност

Мерките за безопасност са много важни, както при автоматичното изключване и защитата на пръстите, така и при дизайна, за да се избегнат изгаряния.

Дизайнът, материалите и естетиката винаги са от значение

Всички тези опции са проектирани с най-важните технологии за да се достигне баланс между разходите и грижата за косата. Марките, които сме избрали, се стремят да удовлетворят потребителя, който да получи най-добри резултати. Всъщност, трябва да внимавате за качеството на пресата, нали не искате да повредите косата си. 

За да говорим за качеството на пресите за коса, е необходимо да се знае за дългосрочните последици от подлагането на топлина върху повърхността на косата. Поради тази причина всички компании полагат усилия да намалят износването.

Трябва да отбележим, че керамични плочи използват много от водещите марки. Използването на устройство с доверие и гарантирана дълготрайност позволява на клиентите да се наслаждават на отличните резултати, като по този начин препоръчват качествени преси за коса на други потенциални купувачи. Дълготрайността на всички надеждни марки правилното функциониране на продуктите е гарантирано.

Включване и изключване

Както вече знаете съществуват много прости, обикновени модели, както среден клас, които са за домашно ползване и професионални преси за коса. Следователно пресите се включват или изключват по различни начини в зависимост от модела: или с бутон, включване със сензорен LED екран или с обикновено копче. Ако говорим за професионални преси, те разполагат с усъвършенствани инструменти за конфигуриране, така че екранът ще бъде инструментът, за да можете да ги включите или изключите. Тоест, всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона за захранване, когато искате да ги използвате.

Някои от пресите препоръчани в тази публикация, включват LED екран с конфигурация. Този инструмент позволява включването и изключването да става по-лесно, така също се избягват възможни злополуки. Важно е по време на изправяне на коса да избягвате контакт с вода.

Remington

Каква е разликата между метални и керамични плочи?

Различните видове имат специфични характеристики, с които се различават един от друг и това трябва да се вземе предвид, за да решите коя е най-удобната:

Преси за коса с керамични плочи

Керамичните са по-деликатни, тъй като са изработени от алуминий и са с керамично покритие, така че трябва да се внимава да не се изпуска пресата, тъй като това крие риск от счупване на плочите. Полезния живот на керамичните модели е по-дълг от този на моделите с метални плочи. Също така зарядът на отрицателните йони е много по-голям, но пък цената е много по-висока.

Преси за коса с метални плочи

За разлика от предишните, тези са по-непретенциозни, така че могат да се използват с пълна увереност за тяхната устойчивост. По-здрави, с по-ниска цена и съответно с по-кратък живот. Както споменахме зарядът на отрицателните йони е по-нисък от керамичните.

ghd gold професионална преса за коса

Какви предимства имат професионалните преси за коса?

Професионалните преси са с по-добро качество. Ето защо, ако ще говорим за ползите от тях, няма как да не вземем следното предвид: здравето на косата ви, в допълнение към качеството на изправяне, незабавни резултати, които ще ви изненадат. Няма по-ефективен начин за проба на някой от тези продукти или чрез покупката му, или чрез тестване на прическа във фризьорски салон. След като човек изпита получените резултати ще има желание да придобие тези модерни технологии.

През последните години светът на модата все повече има нужда от специалисти по красота и здравеопазване. Пресите, които сме избрали в тази публикация, се открояват по това, че включват най-новите технологии за правене на прически и ги комбинират идеално. Съветваме ви да опитате някои от тези продукти и да ни споделите получените резултати.