Най-добрите съдомиялни машини

Мислите ли да оборудвате новата си кухня с нови уреди или искате да подновите само, тези които имат нужда от смяна? И в двата случая е важно да не забравите да си купите добра съдомиялна машина. И не заради друго, а това, че това значително ще улесни задачите за почистване на съдове и други прибори, ще ви позволи да не губите време в тази работа.

Фактът, че можете да приключите със всичките съдове само за няколко минути, е друго предимство, което това устройство допринася във вашия дом. Разбира се, за да ви насочим към най-добрата е важно да изберете подходящата машина и ние искаме да ви помогнем. Следователно, ние ще поставим на масата необходимата информация и списък на най-препоръчваните модели на съдомиялни машини на пазара.

Продължавайте да четете и ще разполагате с всички тези данни.

Интересна информация за съдомиялната машина

Така че можете да откриете малко информация за устройството, което искате да купите за дома, хубаво е да знаете някои интересни факти за него:

  • Счита се, че произходът на този домашен уред за измиване на съдовете е изобретение, представено през 1886 г. от младата Жозефина Кокрейн, внучката на изобретателя на парахода (Джон Фитч). Тази жена е била богата и никога не е трябвало да се занимава с миенето на чиниите, но я е създала, за да попречи на хората да развалят китайския порцелан, който имала у дома.
  • Беше от десетилетието на 70-те години, когато използването на съдомиялната машина стана популярно по света, в баровете, в ресторантите и в домовете.
  • Работният и механизъм е много прост: той разпръсква вода върху чинии, чаши и други кухненски прибори.
  • По принцип има три вида съдомиялни машиниинтегрирани, които са перфектно вградени с останалата част от мебелите; независими, могат да бъдат монтирани във всяко кухненско пространство по желание; и частично интегрирани. Това са онези, които се характеризират с това, че само контроления панел е видим, т.е. изглежда перфектно.

Съвети за закупуване на съдомиялна машина

Когато става въпрос за търсене на оферта за съдомиялна машина , е важно да се вземат предвид няколко аспекта. Ние се позоваваме на факта, че е важно да се вземат предвид някои критерии, които ще позволят избора на подходяща за дома.

Така че, освен че сме наясно с видовете е желано да разгледаме и други аспекти:

  • Размер: Трябва да сте сигурни, че можете да я инсталирате перфектно в пространството, което имате в кухнята.
  • Капацитет. Въз основа на нуждите у дома се относновава употребата на съдомиялната машина, както и според членовете на семейството, трябва да изберете уред от този тип, който има повече или по-малко капацитет. В този случай трябва да се посочи, че обикновено се състои от три класа: максимум 6; между 7 и 11 покрити или от 12 до 16 покрити.
  • Енергийната ефективност, което трябва, тъй като това ще даде възможност да пестите електроенергия, което ще бъде облекчение, когато сметката за ток пристигне.
  • Марката, който ще дойде да покаже, че тя ще заложи на модел на качеството и с всички гаранции.
  • Цената, трябва да отговаря на парите, които могат да бъдат инвестирани в тази покупка.

Най-добрите съдомиялни машини

След като ви дадем най-подходящата информация, от която се нуждаете, за да се можете да престъпите към покупка, е време да ви помогнем малко повече. Следователно, това, което ще направим, е да ви информираме за най-добрите съдомиялни машини на пазара, според мненията на потребителите и експертите. Така че, сред тези, които може би ще намерите тази, която ви е необходима:

1. Съдомиялна за вграждане Bosch SMV50E60EU

Съдомиялна за вграждане Bosch SMV50E60EU
Съдомиялна за вграждане Bosch SMV50E60EU
Към Офертата

Съдомиялна за вграждане е първата машина, която ще представим, тя има честта да бъде произведена от една от най-добрите компании в сектора на домакински уреди като Bosch.

Освен това трябва да се отбележи, че тя включва двигател за екологично действие, отложено програмиране за 3 – 6 – 9 часа, програма за контрол на солта и изплакването, пет различни програми за измиване и регулируема горна кошница.

За всичко това трябва да добавим мощност от 2400 W, с тегло 55 килограма и размери 59.8 x 55 x 81.5 сантиметра. В програмата на потребителите извършващ стандарт е 9.5 литра вода , включително технология GlassProtec за поддържане на яркостта на стъклото и има енергийна ефективност тип А ++ .

2. Съдомиялна за полувграждане Beko DSN26420X

Beko DSN26420X
Beko DSN26420X
Към Офертата

Втората позиция в тази класация е заета от друга съдомиялна машина, която е представена с LCD дисплей, шест различни програми за измиване и енергийна ефективност тип А ++ .

Също така, трябва да се има предвид, че нивото на шума е 46 dB, което я прави много тиха. Широка е 60 сантиметра и е изработена от неръждаема стомана. Много е лесена за използване, горната тава има три различни височини и се счита, че предлага доста за цената която има.

3. Съдомиялна Arielli ADW12-7617E

Съдомиялна Arielli ADW12-7617E
Съдомиялна Arielli ADW12-7617E
Към Офертата

Третата позиция на тази класация на най-добрите съдомиялни машини е заета от този модел, който е произведен от фирма с признат престиж на пазара на домакински уреди. Този фактор и конкурентната и цена я правят наистина интересно устройство.

Този “потенциал” обаче също се влияе от серия от признаци за идентичност, които я определят като консумация от 14 литра вода на цикъл на измиване, която включва 6 програми и чиято енергийна ефективност е от тип А ++. Тя е с капацитет за 12 комплекта и е оборудвана с анти-изтичаща система Aquasafe.

Тя тежи 39,5 кг и има размери 85 х 60 х 60 сантиметра.

4. Съдомиялна машина Indesit DSFE1B10

Съдомиялна Indesit DSFE1B10
Съдомиялна Indesit DSFE1B10
Към Офертата

Миялна машина Indesit е голям успех, тъй като тази фирма има голям международен престиж. Ето защо, тези които изберат този модел ще направят интересна инвестиция.

Машината е с клас на енергийна ефективност от тип А+++, оборудвана е с 6 програми и включва система против преливане.

Разбира се, не трябва да забравяме и капацитета й за 10 сервиза или прибори за хранене, теглото и е 39,5 кг и размерите и са 82 х 45 х 59 см.

5. Съдомиялна машина HANSA ZWM536WH

Съдомиялна HANSA ZWM536WH
Съдомиялна HANSA ZWM536WH
Към Офертата

Тази позиция на нашия списък с най-добрите модели съдомиялни машини е заета от HANSA ZWM536WH.

Капацитетът и е за 6 комплекта за храненеенергийната и ефективност е от тип А +, има мощност 1380 W и е от независим тип. Също така, не трябва да забравяме и нейната функция Aquastop, нейните шест различни програми (интензивно, еко, кристално, предпране, бързо и 90 минути) и дори модерния и елегантен дизайн в бяло.

Всички тези технически спецификации я правят интересен модел. Но други признаци на идентичност, като ниското ниво на шум или функционален и прост панел, също допринесоха за това.

С тегло приблизително 22 килограма и размери (В/Ш/Д): 43.8 х 55 х 50 сантиметра.

6. Съдомиялна Bosch SMS46GI05E

Съдомиялна Bosch SMS46GI05E
Съдомиялна Bosch SMS46GI05E
Към Офертата

За да затворим този списък, ще ви представим най-продаваната съдомиялна машина за момента в Емаг. Тя има капацитет за 12 комплекта, енергийната и ефективност е от тип А++ , включва четири различни програми и нивото на шума е ниско, защото има 44 dB.

Също така, можем да подчертаем, че външният и вид е от неръждаема стомана и има ширина от 60 сантиметра.

Сега, след като имате необходимите данни, аспектите, на които трябва да обърнете внимание за да купите най-добрата съдомиялна машина, е вашият момент. Когато трябва да прочетете цялата информация, която ви дадохме, трябва да сте наясно какво търсите за кухнята си и накрая да вземете решение за най-подходящия модел. Не забравяйте, че този уред, заедно с пералната машина и добрата микровълнова печка, ще бъдат тези, от които най-много се възползвате и използвате най-много.