Най-добри сгъваеми кошари за вашето дете

Ако имате детска сгъваема кошара ще е много лесно, когато решите да избягате от града, било то за уикенда и по-дълго време. Винаги си заслужава да вземеш най-важните неща, за да гарантираш благосъстоянието на децата си. 

Сгаваемата кошара е артикул, който трябва да закупите, когато имате бебе между 0 месеца и 3 години, така че вие и вашето дете да можете да почивате удобно и приятно.

Детската кошара за спане трябва да е лесна за сглобяване и разглобяване, поставяне и изваждане на детето, транспортирането и с кола или автобус. С някой компактен модел със сигурност ще бъдете доволни, който ще осигурява сигурност по време на сън или игра.

Има модели, които са идеални за използване във вилата, в къщата на баба и дядо или дори на работното място.

Така или иначе, не забравяйте, че пътуването с малки деца може да бъде доста стресиращо и всяко успешно оборудване, което може да ви помогне в такава ситуация зависи от успешния избор, който сте направили. Целта е да имате добра почивка без главоболие.

Каква е най-добрата сгъваема кошара?

В това сравнение ще ви помогнем да решите дали наистина се нуждаете от сгъваема кошара и модела, който най-добре отговаря на вашия бюджет. Размерът, теглото, сигурността и дизайна като цяло варират значително от една марка до друга и затова представяме най-добрите опции на пазара в момента.

Видът и качеството на материалите, с които е направена кошарата, са много важни данни, които трябва да прегледате, преди да я купите. Повечето са сгъваеми и затова използването им е много практично.

Тъй като бебетата правят много мръсотия и петна от консумацията на храна и напитки, най-добре е да изберете сгъваема кошара, на която калъфа може да се маха, за да може лесно да се измие. Останалите части трябва да се почистват по-лесно.

Препоръчваме ви да изберете продукт, който е произведен с материали без химически вещества, които могат да причинят увреждане или алергии на детето.

1. Сгъваема кошара Wunderkid

Удобна и безопасна

Сгъваема кошара Wunderkid
Сгъваема кошара Wunderkid
Към Офертата

Това е практична сгъваема кошара, която ще ви позволи да заведете деца на екскурзия като същевременно доставяте необходимят им комфорт по всяко време. Включва мек и удобен матрак. Стените и са направени от лесен за измиване плат. Препоръчва се от 0 до 36 месеца, но имайте предвид, че максималното тегло е 15 килограма. Интелигентният нов дизайн на транспортната чанта означава, че сгъваемата кошара може да се съхранява, пренася и поставя без проблеми във всеки багажник на кола.

Матракът включва твърда основа, която стои стабилно на дъното, което гарантира, че вашето мъниче винаги ще спи без да пада. Освен за почивки и пътувания, можете да я използвате за кратки посещения в къщи на приятели или при баба и дядо.

Страните са проектирани от полупрозрачен материал, така че бебето да може да диша спокойно и също така можете да го набюдавате без никакви притеснения. Този модел е лек и заема малко място. Предлага се в светло сиво и е с арка с играчки.

2. Сгъваема кошара Sun Baby Sweet Dreams

Включва матрак

Сгъваема кошара Sun Baby Sweet Dreams
Сгъваема кошара Sun Baby Sweet Dreams
Към Офертата

Sun Baby е производител на сгъваема кошара, която може да бъде сглобена и разглобена само за няколко секунди. Без притеснения или усложнения при монтирането можете да имате всички удобства. Кошарата се предлага с иновативна сгъваема система, идеално оборудвана за всяко пътуване или посещение.

Има две височини за регулиране според възрастта на бебето и включва сгъваем матрак с високо качество, 2 колела и система за заключване, вибрация и музика за успокояване на бебето. Покривалото за насекоми е доста практично през летните дни, когато изкарате кошарата на вън.

Този модел е подходящ за деца от 0 до 3 години с максимално тегло 15 килограма. Самата сгъваема кошара тежи 12.7 кг, което допринася по-голям комфорт и издръжливост на продукта.

Основният материал е мрежи и миещ се текстил, така че може да се почиства много лесно. Производителят е включил много полезна транспортна чанта за лесно съхранение на кошарата.

3. Сгъваема кошара с две нива Wunderkid Space

С маса за повиване и играчки

Сгъваема кошара Wunderkid Space
Сгъваема кошара Wunderkid Space
Към Офертата

Това модерна сгъваема кошара, която ви предлага възможността да промените нивото на матрака на две различни височини, улеснявайки вътрешния достъп на леглото. Включва колела за транспорт и прозорец с цип. Стените и са направени от полиестер и мрежа.

Също така този модел се предлага с арка с плюшени играчки, които ще осигурят забавление за вашето дете. Но това не е всичко, от едната страна има джоб за играчки и други аксесоари.

Призводителя е вкючил матрак в комлекта, който е много хигиеничен, защото можете да го почиствате с увереност. 

Малките размери на кошарата я правят привлекателна и доста практична при сгъване. Лесно ще я предпазите и транспортирате с включената транспортна чанта.

Според всичките включени атрибути този модел е един от най-препоръчваните от купувачите.

4. Сгъваема кошара Lionelo Sven Plus

С колела

Сгъваема кошара Lionelo Sven Plus
Сгъваема кошара Lionelo Sven Plus
Към Офертата

С конвенционален дизайн тази лека бебешка сгъваема кошара има две нива и големи прозорци от мрежа, също така широк и практичен страничен изход. Има подвижен повивалник и страничен джоб за играчки или аксесоари.

Комплекта включва също сенник с висящи играчки и покривало за насекоми. Тази кошара има сгъваема подплатена основа и чанта за носене. С тези спецификации е много практична и може да се сглоби и сгъне за много кратко време. Това е добра алтернатива, ако често бебето ви спи в къщата на баба и дядо, или ако притежавате второ жилище.

Ако планирате лятната си ваканция, това би могло да бъде икономичен вариант и със сигурност ще ви бъде в голяма помощ. Можете да я сгънете компактно и да я натоварите в колата съвсем удобно, освен това бебето няма да се чувства на чуждо място, където и да отидете.

Можете да седнете спокойно и да люлеете бебето вътре в кошарата, използвайки двете колела за по-добро движение.

5. Сгъваема кошара с две нива Mappy

До 3 години

Сгъваема кошара с две нива Mappy
Сгъваема кошара Mappy с две нива
Към Офертата

Mappy е сгъваема кошара с две нива, което позволява лесна смяна на нивото на матрака. Напълно оборудвана за осигуряване на всички удобства по време на път и може да се използва от раждането до 3 години.

Краищата и са заоблени, за да се предотврати всякакъв вид наранявания на детето. Също така включва защита, която ще предотврати случайно затваряне на кошарата. Страните на тази сгъваема кошара са изработени от плат и мрежа, за да се улесни вентилацията и почистването. Ако искате да е по-комфортна, можете да си купите допълнителен матрак.

Нейната височина е перфектна, защото ви позволява лесно да виждате и чувате бебето. Ако я държите твърде далеч, ще стане по-сложно, особено ако трябва да го вадите бебето няколко пъти през нощта за да го нахраните или да смените памперса му. Този модел е най-евтиният в списъка.

Какво е сгъваема кошара?

Като цяло това е малко бебешко креватче, което служи за пътуване. То може да се сгъва и носи като куфар за пътуване или спокойно да се транспортира в багажника на кола, като в допълнение е наистина леко за пренасяне на ръка. Те са по-малки от традиционните преносими детски легла и са идеални за пътуване.

Предимства на използването на сгъваема кошара за пътуване

Имайки такъв тип легло ще ви донесе много ползи, тук ще говорим за някои от тях:

Преносими бебешки легла

Лесни са за инсталиране и транспортиране, което ги прави идеалните аксесоари за дълги и кратки пътувания или да бъдат използвани в къщата на баба и дядо.

Вижте как се сгъва и разгъва – сгъваема кошара

Кошара за игра

Благодарение на своята преносимост, в добра сгъваема кошара ще намерите и възможността да я превърнете в безопасна и забавна детска площадка за вашите деца.

Добра играчка за по-големи деца

Това е въображаема игра. Моето момче, което е на 5 години все още използва своята сгъваема кошара с малка група приятели, само че сега употребата е напълно различна. Те са направили в стаята много хубав лагер с кошарите, където играят.

Идеална за пътуване

Както вече ви казах, като се има предвид лекотата на кошарата, лесното сгъване и пренасяне, без съмнение тези легла са идеални да ги носите на всяко пътуване, колкото и да е дълго. Ще заема малко място и няма да тежи много.

Какво да имате предвид при избора на най-добрата сгъваема кошара

Преди да купите сгъваема кошара винаги е важно да вземете предвид серия от качества, които ще ви помогнат да изберете този модел, който най-добре отговаря на вашите нужди:

Лесена за използване

Именно преносимостта на този тип легла е свързана с това колко лесно е да се използва. Разгъва се лесно, сгъва се само с няколко движения и дори може да бъде поставена в пътническа чанта за по-лесно складиране или транспортиране.

Преносимост

С това качество можете да предприемете пътувания без да мислите много и без да ви създава проблеми, защото това е преносима кошара. Общо взето това е малка кошара, много лесна за транспортиране, сигурно място за детето ви да спи при пътувания.

Комфорт

На нито едно дете, независимо колко дълбоко спи, няма да му е удобно в неудобна кошара. За да може детето да си почива и да не се събужда с болка или дискомфорт, кошарата трябва да бъде поне подплатена. Трябва да има мек матрак, но в същото време дебел и плътен с меко и уютно покритие. Това е фактор, който вашето дете ще оцени много.

Качество

Никой не иска да харчи пари за нещо, което просто трае няколко месеца. Видът на използвания материал и детайлите на конструкцията са важни качества, които трябва да имате предвид.

Здраве

Това е наистина важно качество, на което рядко се обръща внимание. Целта е да се провери дали продуктът не е направен с химикали, които биха могли да застрашат детето. Например леснозапалими материали или такива, които са вредни за хората.

Възрастова група

Размерът на кошарите ще зависи от възрастта на детето. Това, което винаги съветвам, е да купите нещо голямо, което може да бъде полезно за детето за по-дълго време.

Като играчки

Някои имат качеството да са като играчка за да държат вашето мъниче по-безопасно и по-щастливo.

Размер

Трябва да проверите размера като разгъната и згъната. В най-идеалния случай ще можете да я сложите в куфар, да я носите като ръчен багаж или да го поставите в багажника на колата си.

Видове сгъваеми кошари

По принцип има два вида сгъваеми кошари: сгъваеми, които предлагат добра защита за почивка и спане, и такива за игра, които са доста компактни. От вас зависи да решите кой модел е най-удобният за вас.

Сигурност

Тук е необходимо да са спазени международните стандарти. Трябва също така да се уверите, че сгъваемата кошара има подходяща височина, която няма разстояние между кошарата и матрака, за да се избегнат злополуки.

Теглото

Едно от ключовите качества. Задължително трябва да изберете лека сгъваема кошара.

Лесна за почистване

За хигиената и здравето на детето е много важно да се купи нещо, което лесно може да се измие и почисти.

Дишаща

Важно е да има подходяща вентилация и материята да е дишаща.

Чанта за пътуване

Не е от съществено значение, но е плюс, ако комплекта включва чанта, в която можете да я съхранявате.