6 най-добри сушилници за дрехи

Сушилната машина суши дрехи много по-бързо от обикновените сушилници за дрехи, но драстично съкращава живота им. Да не говорим колко скъпо е да се използва! Нали не вярвате, че ако закупите една за вашия дом разходите ви ще бъдат намалени? Истината е, че тя използва твърде много електрическа енергия и ще видите, че тя скоро ще се отрази на сметките ви.

Уморени ли сте от свиването на дрехите ви? Подобно на вас, още един голям брой читатели и аз също търся алтернативни начини да изсуша дрехите. Най-препоръчителната опция е да оставите дрехите да изсъхват естествено, дори е благоприятно за някои тъкани, които са твърде деликатни.

Ето защо ви представям тези отлични сушилници за дрехи в този списък, които освен, че са икономични, заемат много малко място, те са здрави, закрити или открити, така че можете да ги използвате във всеки сезон, ден или нощ без притеснения.

Кои са най-добрите сушилници за дрехи?

Готови ли сте да купите? Не бързайте, първото нещо, което трябва да направите, е да изберете или визуализирате мястото на вашия апартамент или къща, където искате да поставите вашето пране. Така ще знаете какъв размер трябва да имате, дори ако искате сгъваем модел. Добре е да го поставите предпазливо близо до парното.

Така че вие ​​също трябва да видите дали сте един от тези, които перат големи количества дрехи или не. Не забравяйте, че нормално дрехите ви ще бъдат влажни, така че моделът от неръждаема стомана може да бъде много удобен, защото е материал, който е устойчив на износване и е траен.

Ако мислите за поставянето му вътре или извън дома ви, ще ви подхожда мобилен модел с колела. За цената не се притеснявайте, в списъка е най-евтината опция на пазара и ще видите марките и моделите, които предлагам:

1. Сушилник за дрехи Leifheit Pegasus Tower 190

Влезте в позиция

Сушилник за дрехи Leifheit Pegasus Tower 190
Сушилник за дрехи Leifheit Pegasus Tower 190
Към Офертата

Този сушилник за дрехи ще ви спести много място у дома, защото успява да достигне само 61 см ширина и да стои в тази поза, така че можете да го държите зад вратата. Той е много удобен, висок е 150 см и тежи само 4 килограма.

2. Сушилник за дрехи Leifheit Tower 200 Deluxe

Бързо сглобяване!

Сушилник за дрехи Lifa Living XL
Сушилник за дрехи Lifa Living XL
Към Офертата

Търсите лесен модел за сглобяване? Този модел има иновативна система с едно щракване, с която ще преобърнете. Той има 6 прибиращи се странични крила. С ролки позволяващи лесно да се движи, също така позволява дрехите ви да бъдат добре разделени.

3. Сушилник за дрехи Gimi

Устойчив и издръжлив

Сушилник за дрехи Gimi
Сушилник за дрехи Gimi
Към Офертата

Произвежда се с комбинация от неръждаема стомана и пластмаса, има голям капацитет и допълнителни крила за ризи. Максималната му височина е 132 см, широчината му е 71 см, дълбочина 71 см. Този модел е с три нива.

4. Сушилник за дрехи GIMI, Модел Aliante

Лесно се разтяга

Сушилник за дрехи GIMI, Модел Aliante
Сушилник за дрехи GIMI, Модел Aliante
Към Офертата

Конструкция му е изработена от алуминий, включително и неговите пръчки, в които се полагат всяка една от дрехите. Тази решетка може да се удължи до 132 см по прост и бърз начин.

5. Сушилник за дрехи Leifheit Pegasus 150

За интериора и екстериора

Сушилник за дрехи Leifheit Pegasus 150
Сушилник за дрехи Leifheit Pegasus 150
Към Офертата

Комбинация между бяло и синьо. Този сушилник за дрехи е много твърд и стабилен, много удобен, когато има много дрехи. Има крила, предназначени за по-дълги облекла като поли и рокли, и две опори за по-малки облекла. Неговите пет закачалки са устойчиви на вятър.

6. Foppapedretti SuperGulliver Clothesline

Моно и траен дизайн

Сушилник Fabian Heinner, Инокс
Сушилник Fabian Heinner, Инокс
Към Офертата

Сушилник за дрехи от инокс боядисан с антикорозионна обработка, а оттам и дизайн в бяло. На свой ред е доста стабилен, няма да се налага да правите твърде много маневри, за да го задържите. Размерите му разгънат са 175 x 55 x 110 см.