10 най-добрите велоергометъри, които ще ви помогнат да отслабнете

Използването на велосипед е отлична възможност за постигане на бързи физически резултати. С най-добрия велоергометър можете да  постигнете това и много повече, в комбинация с добра диета. Така вие също ще бъдете дисциплинирани и готови постоянно да спортувате.

Употребата му е много често срещана в спортните зали, но без съмнение разполагането на стационарен велосипед у дома ще ви даде възможност да планирате спортуването си според вашия график. Понякога темпото на работа, трафик и други аспекти, пречат на желанието за тренировка и ви демотивира.

Тук ще говорим за предимствата и характеристиките на велоергометър, който трябва да бъде с добро качество, да бъде напълно регулируем спрямо цената му и да ви помогне да отслабнете и да се отървете от нежелания корем.

Кой е най-добрият велоергометър?

В интернет ще намерите безкрайност от марки и модели, които симулират цялостен комфорт и високи постижения във функциите на ниска и достъпна цена.

Въпреки това, не всичко винаги е въпрос на цена, а за закупуване на продукт с добро качество. Следните предложения, които ще ви дадем, са най-препоръчителни, според експерти и любители на тренировката с велоергометър.

1. Велоергометър Kondition BMG-4300

Изключително широка седалка за комфорт

Термометър за ухо AEG FT 4919
Велоергометър Kondition BMG-4300
Към Офертата

Компактен, лесен за инсталиране, здрав и безшумен, този велоергометър има монитор за пулса и монитор за проверка на стойности като време или разстояние и е подходящ за хора с височина от 190 сантиметра и 100 кг. тегло. Той работи, за да се премине от мека към енергична тренировка и да регулира предавките на мотора според физическото развитие, което тялото постига с практиката.

2. Велоергометър Kondition Х BC-1950

С добра облегалка, за да се избегне напрежението в гърба

Велоергометър Kondition Х BC-1950
Велоергометър Kondition Х BC-1950
Към Офертата

Въпреки че е лесен за сглобяване и има ергономично седло, нищо не е по-добро от захранващите кабели, които носи, за да работят обратно, гърдите и ръцете, докато се въртят педалите, и обогатяват тренировката, за да видят резултатите по-бързо и да компенсират всяко увеличение на консумацията на калории , Отлично покритие, здрав, стабилен и лесен за преместване.

3. Магнитен велоергометър Xbike Sportmann

Сгъваем

Магнитен велоергометър Xbike Sportmann
Магнитен велоергометър Xbike Sportmann
Към Офертата

Сгъване с колела, работи без шум, за използване по всяко време без безпокойство. Широка и удобна седалка. LCD екран за управление на време, разстояние, скорост, изгаряне на калории и пулс. Осем нива на променливо съпротивление и голямо удобство за слушане на музика или гледане на сериал или филм, докато тренирате, което ще увеличи мотивацията.

4. Магнитен велоергометър Techfit B36A

Забавлявайте се докато тренирате

Магнитен велоергометър Techfit B36A
Магнитен велоергометър Techfit B36A
Към Офертата

Това е идеалното колело, за да тренирате без да напускате дома си, защото заема много малко място и служи за работа на всички мускулни групи, особено на краката. Педалите против приплъзване осигуряват по-добри условия за безопасност и стабилност, за да задействат и укрепват сърдечно-съдовата система, докато развивате сила, издръжливост, координация и гъвкавост. Регулируема седалка за всяка височина.

5. Механичен велоергометър Hiton A2 Sparrow

Добре оборудван

механичен велоергометър Hiton A2 Sparrow
Механичен велоергометър Hiton A2 Sparrow
Към Офертата

Това е по-евтин модел, много функционален, който може да поддържа максимално тегло от 120 кг, което го прави изключително устойчив. Можете да го използвате, когато пожелаете, без никакви неудобства, защото е много лесно да се сглоби и след като го използвате, можете да го сгънете, за да го запазите.

Той има вграден модерен LCD дисплей за батерии, където можете да видите времето, калориите, скоростта, разстоянието и др.

За да бъде тренировката ви по-интензивна и персонализирана, тя има 8 ръчно регулируеми нива на съпротива.

6. Велоергометър Kondition X BC-2100

Иновативен дизайн

Велоергометър Kondition X BC-2100
Велоергометър Kondition X BC-2100
Към Офертата

Сгъваем модел с голяма устойчивост до 8 степени на трудност, с които можете да укрепите мускулите и сърдечно-съдовата система.

Благодарение на дизайна който има, той ще бъде лесен за сглобяване и сгъване. Тя не заема много място при сгънато положение.

Разполага с гениален дисплей с батерии, където можете да проверите различни данни за теглото и калориите. Съпротивлява натоварване до 100 kg приблизително.

7. Велоергометър Sporter, Сгъваем

тих

Велоергометър Sporter, Сгъваем
Велоергометър Sporter, Сгъваем
Към Офертата

Изработен от висококачествен метал, поддържа тежест до 110 кг. Този чудесен продукт има добра база, която няма да позволи местенето на велоергометъра докато го използвате, а компактният му дизайн е толкова ефективен, че можете да го съхранявате под леглото си, зад врата, в килер или където искате.

Дръжката, седлото и педалите са напълно ергономични, което ще ви позволи да контролирате по-добре вашата тренировка.

Не се притеснявайте за шума, защото е изключително тих.

8. Хоризонтален велоергометър Techfit B400

Добра репутация

Хоризонтален велоергометър Techfit B400
Хоризонтален велоергометър Techfit B400
Към Офертата

С махово колело 7 кг, което гарантира плавно въртене на педалите и магнитното съпротивление, това е модел, който ще изисква усилия и всеотдайност за постигане на отлични резултати.

Това е икономичен, здрав, стабилен, много добър велоергометър Сред цифровите му функции има импулсен датчик, а също така можете да получите данни за разстоянието, консумирани калории, текуща скорост, времето на въртене.

Тя може да издържи до 100 кг. Като цяло, той е задоволителен в съотношението цена-продукт.

9. Вертикално колело Techfit XB200

Лесно сглобяване

Вертикално колело Techfit XB200
Вертикално колело Techfit XB200
Към Офертата

Дизайн в черно, елегантен и поразителен. С този велоергометър можете да следите производителността по-ефективно, благодарение на вградения в кормилото сензор за пулс.

Голямо предимство на този модел е, че ръководството за експлоатация идва с изображения, които ще улеснят монтажа. Той има 8 нива на съпротивление.

Има гумени опорни повърхности на уснoвата и меки удобни дръжки. Лесен за местене и няма да бъде трудност в случай, че искате да го направите.

Можете да прочетете данните за вашата тренировка на LCD екрана, дори когато въртите педалите.

10. Велоергометър DHS 2615

По-технологично

Велоергометър DHS 2615
Велоергометър DHS 2615
Към Офертата

А продукт от 10 нива на съпротива, с които можете да имате пълноценна тренировка.

Вие няма да се притеснявате за дискомфорта на седалката, защото тя е много удобна и ергономична.

Ако нямате много опит с стационарен велосипед, този модел ви дава голямо разнообразие от програми.

Той издържа на максимално тегло на потребителя до 120 кг.

Видове велоергометри

Има различни видове велоергометри. Има кростренажор, спининг байк, магнитен велоергометър.

Що се отнася до последните, има и два вида, които си струва да се разгледат, така че да имате по-широка и по-ясна представа за покупката, която можете да направите.

Вертикален Велоергометър

Те са популярни от много време и всеки нов модел е снабден с разширени функции, които значително подобряват тренирането.

Вертикалните велосипеди имат добра цена. Като цяло, те струват много по-малко пари, но ако трябва да си купите евтино оборудване, все пак ще имате качествено тренировка. В допълнение, вертикалните велосипеди заемат много по-малко място и често могат лесно да се сгъват и съхраняват за по-късна употреба.

Има вертикални велосипеди, които не ви принуждават да стоите неподвижно. Когато карате вертикален велосипед, можете да се възползвате от него по същия начин, по който бихте използвали истински велосипед. Това е като да се изправиш, после да вървиш педалите по този начин, което дава на краката много по-интензивно упражнение.

Един недостатък е, че седалките могат да бъдат също толкова неудобни. Ако сте почитател на по-дълги тренировки, най-вероятно не искате вертикален велосипед. Този вид велосипед също не се препоръчва за възрастни хора с болки в гърба.

Тези мотори имат сравнително висок център на тежестта, което теоретично означава, че могат да станат нестабилни, ако ги натискате прекалено силно.

Хоризонтален

Вашият стол предлага изключителна опора за гърба и задните части, а наклонената позиция ще ви накара да се чувствате без напрежение.

Седалката не е единственият комфорт, който този велоергометър може да осигури. За разлика от вертикалния, който се придържа към дръжките и оставате наведен напред, с този тип ръцете ви са напълно свободни. Това ви позволява да гледате телевизия, да четете книга или да играете някои от любимите си игри.

Има хора, които имат негативно мнение за ефективността на легналите велоергометри при изгаряне на калории, в сравнение с вертикалните.

Тъй като тялото е в наклонено положение, вашите крака ще трябва да работят по-усилено, за да се справят с гравитацията, в сравнение с това, как бихте направили на вертикално колело.

Видове съпротива

Една от най-важните характеристики на велоергометрите е съпротивата, която тя осигурява, и е изключително необходимо да знаете малко за различните типове, за да можете да направите по-успешна покупка.

Според съпротивата ще бъде размера на резултатите, които ще получите. Вижте следното:

За да се симулира усещането за каране на истински пътен велосипед, няколко статични велосипеда за упражнения предлагат различни нива на съпротива при въртене на педалите.

Пазарът е населен с велоергометри, които използват директни и магнитни контактни спирачни системи, тъй като предлагат съпротивление, което може да бъде напълно регулирано. Освен тези два вида, има и велосипеди за упражнения, които имат вентилатор, който превръща съпротивлението на въздуха в съпротивление, което усещате, докато въртите педалите.