Най-добрите блендери на пазара

Напоследък малката ми сестра се влюбва много в иновациите в кухнята, така че сега, когато наближават празниците, проучвам да й купя блендер. В тази статия ви казвам всичко, което трябва да знаете за този тип продукти.

1. Блендер StarLight Toro, 1000W 5 Скорости 1.5 л

 Блендер StarLight Toro, 1000W  5 Скорости 1.5 л
Купи

Първият блендер в списъка е от добре познатата марка StarLight. Става въпрос за еволюцията на предишния модел и като такъв много от неговите характеристики са подобрени. Той подчертава, например големия размер на контейнера му , способен да държи до 1.5 литра и високата мощност на неговия двигател.

Използването му е без усилие благодарение на наличието на пет скорости. Неговия мотор с 1000W мощност ще ви позволи да смилате всякакъв вид храна без затруднения. Ако искате да приготвите смути или сосове, може дори да добавите лед.

Също така, следвайки политиката на марката, този блендер има прекрасен дизайн, който ще украси вашата кухня. Купата и капакът могат да се мият в съдомиялни машини, а съхранението им ще бъде без усилие благодарение на компактния му размер. 

Заключение:

Производителя StarLight винаги прави продукти с най-високо качество. Такъв е случаят с този кухненски блендер, който има много мощен двигател, ефектен дизайн и е много лесен за използване благодарение на системата си 1,2,3,4,5. Неговите остриета ще служат за смилане на всякакъв вид храна без никакви затруднения. Частите на блендера са съвместими с миялната машина, така че можете да го почистите бързо и лесно.

2. Блендер за смути – Concept SM-3390

Мини блендер Concept SM-3390
Купи

Модела Concept SM-3390 е пълноценен мини блендер за смути с голям брой аксесоари, които ще ви дадат много гъвкавост в кухнята. С един продукт ще имате достъп до функции като разбиване на лед, блендер и много други.

Той има дванадесет нормални скорости и турбо функция, която в комбинация със своята 700W мощност гарантира, че вашето смути ще е готово за миг. В селектора ви помага скоростта да се запази постоянна през цялото време, без да се налага да се притеснявате за натиска, който упражнява върху бутона.

Този блендер за смути има добра основа, която има анти-хлъзгащ  ефект, а бутона за задействане е проектиран така, че можете да го използвате с една ръка. В допълнение, блендера е лесно преносим, и всичките му аксесоари са могат да се мият в съдомиялна машина.

Заключение:

Кухненският блендер за смути SM-3390 на марката Concept е един от най-завършените на пазара. С голям брой стандартни аксесоари, той ви позволява да изпълнявате много различни функции с едно устройство. Ергономичната му дръжка е проектирана така, че можете да я използвате с една ръка, а неговите скорости гарантират, че вашето смути ще бъде подготвено за нула време.

3. Чопър Russell Hobbs Desire 24660-56, 200W

Чопър Russell Hobbs Desire 24660-56, 200W
Купи

Усъвършенствана система за нарязване на храната

Продължаваме с този модерен блендер от марката Russell Hobbs. Характеризира се преди всичко с остриетата разположени на различна височина, с които ще се погрижите храната ви да бъде напълно нарязана.

Стъкления съд  ви дава възможност да знаете точното количество храна, която използвате, в допълнение към капацитета до 500мл. Също така, тази кухненски чопър има мощност от 200W, което е повече от достатъчно, за да смели всякакви хранителни продукти.

Можете да използвате Russell Hobbs Desire лесно и удобно с наличието на една скорост. Херметичния капак  и неговата система за сигурност (която не позволява на машината да функционира, ако не е затворена) ще ви помогне да направи процеса по-безопасно. 

Заключение:

Ако ви е омръзнал факта, че имате остатъци от храна, които не са могли да се смелят със стария ви блендер, Russell Hobbs Desire е идеалното решение за вашия проблем. Със своите две остриета на различна височина, ще будете уверени, че няма останали парченца. Той има една скорост, достатъчно голям капацитет и няколко системи за сигурност, така че няма да имате никакви проблеми при използването му.

4. Кухненски робот Bosch MCM3501M, 800 W

Купи

Много функции

MCM3501M на Bosch е кухненски робот, който включва много аксесоари и функции, за да ви даде повече възможности в кухнята. С един уред можете да приготвяте десерти, сосове, тесто и разбира се, леки закуски.

Той има значителна мощност от 800W, което гарантира, че можете да смелите храната си без никакви усилия. Освен това, контейнерът на Bosch MCM3501M има капацитет на блендера 1 литър и 2,3 литра на купата. Непрекъснатия контрол на скоростта ще ви позволи да намерите точната точка за всяка от вашите рецепти.

За цената на този кухненски робот, ще получите няколко аксесоари от най-високо качество като блендер стъкло, смесително острие, диск за рязане и решетка, емулгираща пръчка и сокоизстисквачка, така че със сигурност ще спестите място и пари след като имате тези функции в едно устройство.

Заключение:

Bosch MCM3501M е кухненски робот с най-високо качество. С огромна мощност, способност за нарязване и обработка на голямо количество храна, както и множество аксесоари, които ви позволяват да го използвате за много различни функции, това е един от най-качествените уреди от този тип. Лесен и удобен за използване ще ви помогне да приготвите почти всякакъв вид ястия, за които можете да се сетите.

5. Блендер Philips HR2100/00, 400W

Купи

Този път ви представяме стъкленият блендер Philips HR2100 , уред с ниска мощност, идеален за приготвяне на коктейли и млечни шейкове, особено меки храни. Вероятно не е най-добрият блендер днес, но вярваме, че трябва да помислите за този уред, ако искате надежден блендер на по-ниска и добра цена.

Това е блендер с мощност 400 W, създаден за клиенти с по-малко взискателни нужди, които обикновено разбиват или втечняват меки или варени храни, което го прави идеален за приготвяне напюрета или каши за бебета.

Моделът на Philips HR2100 има многоскоростна настройка за меки и твърди съставки, но както споменахме, той не е достатъчно мощен за лесно разбиване на лед или кълцане на моркови. Той също така включва индикатор за заключване, който ще ви уведоми дали устройството е готово за безопасна употреба.

Този блендер е един от най-добрите евтини блендери в списъка ни днес.

5. Блендер Bosch MMR08R2, 400 W, 0.8 л, Червен

Блендер Bosch MMR08R2
Купи

Чудесно качество на най-добра цена 

Ние завършваме нашия списък с този модел на Bosch. Това е продукт, който предлага най-доброто съотношение цена-качество на пазара. Той има мотор с мощност от 400W, повече от достатъчно, за да накълца всяка храна без проблеми.

Неговият контейнер е с капацитет от 0,8 литра, така че можете да го използвате за приготвяне на всички видове сосове и пюрета. В допълнение професионалното му острие може да даде до 21 100 оборота в минута.

Този блендер също има допълнителен емулсиращ диск, който ще ви помага да обработвате леката храна. Също така е напълно отстраним, така че можете да го почистите, без да се страхувате от повреда на ножовете или двигателя.

Заключение:

Bosch MMR08R2 е блендер с най-добро съотношение цена-качество на пазара. Той има огромна мощност, капацитет до 0,8 литра храна и професионални ножове, които се въртят с 21 100 оборота в минута. Употребата му е проста и е способен да пасира или накълца всички видове храни – от ядки до месо. Без съмнение, една от най-добрите покупки за тази година.