Най-добрите блендери на пазара

Напоследък малката ми сестра се влюбва много в иновациите в кухнята, така че сега, когато наближават празниците, проучвам да й купя блендер. В тази статия ви казвам всичко, което трябва да знаете за този тип продукти.

1. Блендер StarLight Toro, 1000W 5 Скорости 1.5 л

 Блендер StarLight Toro, 1000W  5 Скорости 1.5 л
Купи

Първият блендер в списъка е добре познатата марка StarLight Toro. Става въпрос за еволюцията на предишния модел и като такъв той е подобрил много от неговите характеристики. Той подчертава, например, най-големия размер на контейнера, способен да държи до 1.5 литра, и високата мощност на неговия двигател.

Използването му е без усилие благодарение на наличието на пет скорости. Нейната  1000W мощност  ви позволява да смилате всяка храна без затруднения. Ако искате да приготвите шейкове или сосове, можете дори да чупите лед.

Също така, следвайки политиката на марката, този блендер има прекрасен дизайн, който ще украси всяка кухня. Купата и капакът са безопасни за съдомиялни машини, а съхранението им ще бъде без усилие, благодарение на системата за съхранение на  кабели. 

Заключение:

Марката StarLight Toro винаги прави продукти с най-високо качество. Такъв е случаят с този кухненски блендер, който има много мощен двигател, ефектен дизайн и много проста операция благодарение на системата си 1,2,3,4,5. Неговите остриета ще служат за смачкване на всякакъв вид храна без никакви затруднения и техните части са съвместими с миялната машина, така че можете да го почистите бързо и лесно.

2. Мини блендер Concept SM-3390

Мини блендер Concept SM-3390
Купи

Модела Concept SM-3390 е пълноценен мини блендер с голям брой аксесоари, които ще ви дадат много гъвкавост в кухнята. С един продукт ще имате достъп до функции като разбиване на лед, блендер и много други.

Той има дванадесет нормални скорости и турбо функция, която в комбинация със своята  700 W мощност гарантира, че вашата храна е готова за миг. В  селектора ви помага скоростта да се запази постоянна през цялото време, без да се налага да се притеснявате за натиска, който упражнява върху бутона.

Той има подходящ захват, който има анти- хлъзгащ  ефект  и бутони, проектирани така, че можете да го използвате с една ръка. В допълнение, тя е напълно подвижна, и всички нейни аксесоари са в съдомиялна машина.

Заключение:

Кухненският блендер SM-3390 на марката Concept е един от най-завършените на пазара. С голям брой стандартни аксесоари, той ви позволява да изпълнявате много различни функции с едно устройство. Ергономичната му дръжка е проектирана така, че можете да я използвате с една ръка, а нейните скорости плюс импулс режим гарантират, че вашата храна ще бъде подготвена за нула време.

3. Чопър Russell Hobbs Desire 24660-56, 200W

Чопър Russell Hobbs Desire 24660-56, 200W
Купи

Усъвършенствана система за нарязване на храната

Продължаваме с този модерен блендер от марката Russell Hobbs. Характеризира се преди всичко с остриетата разположени на различна височина, с които ще се погрижите храната ви да бъде напълно нарязана.

Стъкления съд  ви дава възможност да знаете точното количество храна, която използвате, в допълнение към капацитета до 500мл. Също така, тази кухненски чопър има  мощност от 200W, което е повече от достатъчно, за да нареже всяка храна.

Можете да използвате Russell Hobbs Desire лесно и удобно с наличието на една скорост. Херметичния капак  и неговата  система за сигурност  (което не позволява на машината да функционира, ако не е затворена) ще ви помогне да направи процеса по-безопасно. 

Заключение:

Ако ви е омръзнал факта, че имате остатъци от храна, останали без смачкване със стария ви блендер, Russell Hobbs Desire е идеалното решение за вашия проблем. Със своите две остриета на различна височина, ще се уверете, че няма останали парченца. Той има една скорост, голям капацитет и няколко системи за сигурност, така че нямате никакви проблеми при използването му.

4. Кухненски робот Bosch MCM3501M, 800 W

Купи

Много функции

MCM3501M на  Bosch  е кухненски робот, който включва много аксесоари и функции, за да ви даде повече възможности в кухнята. С един уред можете да приготвяте десерти, сосове, тесто и разбира се, леки закуски.

Той има значителна мощност от 800W, което гарантира, че можете да смачкате храната си без никакви усилия. Освен това, контейнерът на Bosch MCM3501M има капацитет на блендера 1 литър и 2,3 литра на купата. Непрекъснатия контрол на скоростта ще ви позволи да намерите точната точка за всяка от вашите рецепти.

За цената на един уред, ще получите  няколко аксесоари от най-високо качество  като блендер стъкло, смесително острие, диск за рязане и решетка, емулгираща пръчка и сокоизстисквачка, така че  ще спестите място,  като имате тези функции в едно устройство.

Заключение:

MCM3501M на Bosch е кухненски робот с най-високо качество. С огромна мощност, способност за нарязване и обработка на голямо количество храна, както и множество аксесоари, които ви позволяват да го използвате за много функции, това е едно от най-качествените уреди от този тип. Лесно и удобно за използване, ще ви помогне да приготвите почти всеки вид чиния, за които можете да се сетите.

5. Блендер Bosch MMR08R2, 400 W, 0.8 л, Червена

Блендер Bosch MMR08R2
Купи

Чудесно качество на най-добра цена 

Ние завършваме нашия списък с тази марката Bosch. Това е продукт, който предлага  най-доброто съотношение цена-качество  на пазара. Той има мотор с мощност от 400W, повече от достатъчно, за да смаже всяка храна без проблеми

Неговият контейнер е с капацитет от 0,8 литра, така че можете да го използвате за приготвяне на всички видове сосове и пюрета. В допълнение, професионалното му острие може да даде до 21 100 оборота в минута.

Този блендер също има  допълнителен диск с мелница, който ви помага да изрязвате леката храна. Също така е напълно отстраним, така че можете да го почистите, без да се страхувате от повреда на ножовете или двигателя.

Заключение:

Bosch MMR08R2 е блендер с най-добро съотношение цена-качество на пазара. Той има огромна мощност, капацитет до 0,8 литра храна и професионални ножове, които се въртят с 21 100 оборота в минута. Употребата му е проста и е способна да смачка всички видове храни – от ядки до месо. Без съмнение, една от най-добрите покупки на този година.