Най-добрите нутри блендери

Всеки човек, който се грижи за своето и здравето на семейството си има под ръка нутри блендер NutriBullet, който е на доста достъпна цена. Рекламиран за извличане на хранителни вещества от цели плодове и зеленчуци, тази марка се фокусира силно върху рецепти на растителна основа, за да поддържате зравето си правилно.

За да направят това възможно, те проектираха NutriBullet 900, за да постигнат най-добри резултати с по-малко работа.

Нутрибулет – Блендер и Смути-мейкър

NutriBullet Pro 900 серия
NutriBullet Pro 900
Към Офертата

Този нутри блендер не само предлага възможност за удобно приготвяне на здравословни смутита и шейкове, но серията 900 произвежда 30% повече мощност от Нутрибулет Nut, който пък за сметка на това е на по-ниска цена.

Основата на мощността с висок въртящ момент поставя 900 ватовия мотор да работи с циклоничното действие, с което тази марка е известна!

Двете чаши вкючени в пакета са идеални за сутрешни смутита и са значително по-големи от тези, които могат да предложат други марки. Можете да пиете смутито си в движение, като използвате един от двата включени капака с отвор за пиене или просто му се насладете у дома като добавите удобната дръжка към чашата, която също идва с този нутри блендер.

Нутри блендер Heinner HSB-1000

Heinner 1000 вата нутри блендер

Нутри блендер Heinner HSB-1000
Нутри блендер Heinner HSB-1000
Към Офертата

Натиснете бутона два пъти: направете всичко свежо, здравословно и вкусно с този нутри блендер Heinner сами. Плодов сок, зеленчуков сок, трошете лед, пюрета, мелете кафе и др.

Основната мощност на мотора е 1000 вата, който осигурява максимална скорост 20 000 об / мин. Мели плодове, зеленчуци, семена, ядки и дори лед. 

Острието на този нутри блендер е от неръждаема стомана, което смила семената на плодовете и се справя с твърди плодове и зеленчуци.
Контейнера е подходящ за приготвяне на сос, пюре, сметана, мелене на кафе, билки и подправки.

Леснен за почистване

Всички части се разглобяват, нямат вредни пластмаси и са безопасни за миене в съдомиялна машина, което прави почистването лесно, дори можете да използвате функцията “Рulse” за почистване на чашата.

Стабилни крачета

Здравата му основа с гумени крачета предотвратява движение и завъртане при използването му.

Спецификации

Мощност: 1000 вата
Скорост (без продукти): Ниско-12,000 оборота Високо-20
000 об. / Мин. Ниво на шум: 80 dB KB

Гаранция

36 месеца гаранция

Общи характеристики

  • Heinner нутри блендер: Мощният мотор с мощност 1000 вата без усилие мели плодове, зеленчуци, ядки и дори разбива лед. 20 000 оборота в минута извличат страхотна напитка, съдържаща витамини и хранителни вещества от плодовете и зеленчуците.
  • 1000 мл. и 500 мл. контейнера с три херметично затварящи се капака правят здравословните, персонализирани напитки лесни за носене навън, а също така и много лесни за почистване, тъй като всички те са безопасни за миене дори в съдомиялна машина.
  • Многофункционални остриета: емулгиращият нож може да смеси дори най-трудните съставки и да постигне едни от най-добрите резултати при приготвянето на коктейли, сокове, шейкове, сосове. Плоското острие идеално за смилане на подправки, билки, кафе на зърна, ядки и семена на прах.
  • Функцията за висока, ниска скорост и функцията Рulse прави храната точно както ви харесва лесно само с едно дикосване. Автоматичното изключване предпазва от прегряване, а системата за блокиране осигурява повече безопасност. 

Какво получите с Heinner нутри блендер?

1000 ватов уред, 1 литър чаша, 500мл чаша, острие, 1 капак “Готов за път” , 2 капака за съхранение, потребителско ръководство, 3 година гаранция.

Нутри блендер Russell Hobbs Nutri Boost

нутри блендер Russell Hobbs
Нутри блендер Russell Hobbs
Към Офертата

Представяме ви друг сензационен нутри блендер или мултифункционален модел на Russell Hobbs – Nutri Boost 23180-56, който е много подобен на предишния модел, но единствената разлика между тях е хромираното му покритие и невероятният му мотор с голяма мощност, който се характеризира с това, че е един от най-мощните в момента ако го сравним с малкия размер, който има. Можете също да го местител лесно навсякъде без проблем, дори можете да го занесете в офиса, за да си приготвите смути по време на почивката.

Захранван от 700 ватов мотор, този нутри блендер е много лесен за използване. Всичко, което трябва да направите е да напълните контейнера със съставките, поставете ножовете и накрая просто поставете контейнера в основата на пасатора. След това с едно просто натискане на контейнера ще започнете да въртите. Само за една минута вашото плодово смути ще бъде готово за пиене. Накрая измийте контейнера и основата с остриетата под течаща вода, бързо и лено.

Нутри блендер Star-Light BD-2310SS

Нутри блендер Star-Light
Нутри блендер Star-Light
Към Офертата

Този нутри блендер от Star-Light е идеален за приготвяне на всякакъв вид коктейли. В допълнение с него можете да направите не само плодово и зеленчуково смути, но и коктейли, млечни шейкове, смутита, десерти, сосове и закуски, както и много други ястия и напитки само за броени минути. Мелене, разбиване или смесване, с тази машина за приготвяне на смутита няма да имате никакви ограничения, освен това има 3 различни контейнера с капаци, така че можете да носите приготвеното смути с вас мого лесно. Този нутри блендер включва поредица от подвижни части, които можете да поставите в съдомиялна машина без проблем, въпреки почистването им е съвсем просто.

Eкстрактор ZEPHYR ZP 1162 NB

Нутри Блендер екстрактор ZEPHYR ZP 1162 NB
Нутри Блендер екстрактор ZEPHYR
Към Офертата

Поставете малко целина или спанак и замразени плодове в този нутри блендер и ги смелете до освежаващо смути за по-малко от 30 секунди. Лесен е за употреба: просто поставете съставките в контейнера, добавете основата с остриетата, поставете контейнера върху основния блок. Натискате и само за броени секунди ще приготвите шейкове или смутита здравословни и много вкусни.

Този нутри блендер за смутита идва с два контейнера от безопсна пластмаса, както и капак, който е се затваря херметически, което позволява безопасното пренасяне, без да е необходимо изпозвате допълнителни съдове.

След употреба не ви трябват гъби и кърпи, дори не може да не си мокрите ръцете, напълнете контейнера с вода, добавете няколко капки препарат за почистване, включете няколко секунди, изплакнете и сте готови.

Редовното миене и поддръжката на бледера, както и правилната употреба ще удължат живота му, което означава мислейки в дългосрочен план, вие ще изполвате този блендер дълго време без да се налага да инвестирате пари в нов.

Нутрибулет Смути-мейкър 600 W

Нутрибулет Блендер и Смути-мейкър 600 W
Нутрибулет Блендер и Смути-мейкър 600 W
Към Офертата

Това е проста и ефективна машина, която намираме за идеална за приготвяне на коктейли с меки плодове и овесени ядки, правейки смутита с невероятна консистенция за 10 секунди. Можете да ги приготвите и със замразени плодове, лед или ядки. Има два различни контейнера 550мл и 800мл и две остриета (тип кръстосани и тип плоски). За да използвате този нутри блендер, трябва да напълните избрания контейнер, затворете го с капака, който е с остриета, обърнете контейнера и го поставите в блендера, като го натиснете надолу и завъртите надясно.

Този уред е малко шумен и може да излъчва механична миризма, което е напълно нормално, това не се отразява на вкуса по никакъв начин.  Трябва да кажем, че контейнерите могат да се почистват с помоща на съдомиялната машина.

Каква е разликата между нутри блендер и обикновен блендер?

Тъй като обществото става все по-обсебено от здравето и общото благосъстояние, ние започваме да наблюдаваме значително увеличение на производството на различни джаджи и технологии, предназначени да ни помагат да постигнем тези видове цели.

Независимо дали е смартфон приложение за проследяване на вашия физически резултати или машина за приготвяне на някаква здравословна храна, ресурсите са все по-достъпни, за да ви помогнат да водите здравословен и пълноценен живот.

Разбира се, с толкова много различни модели налични на пазара, може да е трудно да се каже разликата между някои от тях или да се определи кои всъщност си струва да се използват в по-традиционни варианти.

Какво е нутри блендер?

Ако сте запознати с индустрията на здравословните храни, в каквото и да е качество вероятно сте чували за уреда наречен нутрибулет, това е блендера, който завладя света. Това е модел, който повечето хора бъркат с традиционен блендер.

Предполага се, че това устройство е усъвършенстван, чудодействащ блендер, който всъщност разгражда храната на молекулно ниво, извличайки хранителните вещества от всякаква храна.

С Нутрибулет изглежда, че всяка храна може да се превърне в “суперхрана”. Като се има предвид факта, много хора настояват да има ясно разграничение между нури блендер и всеки друг редовен блендер.

Нутрибулет е специално обозначен като “блендер на хранителни продукти за суперхрани”, което означава, че прави много повече от всеки обикновен блендер. Тази способност се дължи на мощните му скорости на мелене от 10 000 оборота в минута и невероятната мощност на 600, 900 или 1100 ватов мотор.

Нутри блендер срещу обикновен

Разликите между нутри блендер и обикновен блендер са следните.

Разбира се, най-очевидната и видима разлика между нутри блендера и обикновения блендер е чистата сила, която всички нутри блендери използват за смесване на плодове и зеленчуци.

В рекламата на продукта нутрибулет смеси всички съставки в гладко и чисто смути, докато традиционният блендер остави пулпа и много парчета.

Високата скорост, с която работи нутри блендера, позволяват на устройството да смесва всякакъв вид хранителни продукти, които слагате в него, което означава, че ще извлечете ползите от всички хранителни вещества, които храната може да ви предложи.

Следващата най-голяма разлика вероятно е неговият размер. В сравнение с много традиционни блендери, всеки нутри блендер може да се счита за малък. Като вземете това предвид, няма да е необходимо да използвате голямо количество продукти за да получите същото количество хранителни вещества, което ще получите при използването на традиционния блендер.

Контейнерът, използван за съхраннение на смутита и шейкове при нутри блендер, също е различен от много традиционни модели. Докато традиционният блендер може да се достави само с един контейнер, който не можете да извадите.Много от нутри блендерите се предлагат с много различни контейнери и чаши, които можете да използвате според вашите нужди.

Също голяма разлика може да се види и в гъвкавостта на нутри блендер, тъй като без проблем може да смеси всяка съставка, вкючително ядки и семена до гладка, подобна на сок консистенция.

Предимства от използването на нутри блендер

В този момент е малко трудно да се отрече или спори с многобройните предимства на използването на нутри блендер. Ако прави това, което се твърди, че може да направи, (въпреки, че това вече е доказано) тогава това е най-добрият вариант за правене на зравословни смутита и шейкове, който бихте могли да използвате.

И на всичкото отгоре, повечето нутри блендери всъщност са доста достъпни, като се има предвид колко универсални, полезни и мощни са. 

Като цяло, след когато сравнихме двата вида блендери, нутри блендера печели битката срещу традиционния блендер. Този екстрактор за суперхрана ви дава повече качество за цената, която плащате.

Що се отнася до плодовете и зеленчуците сега можете да ги смесите, без да пропускате никакви съществени хранителни съставки, които изчезват при другите блендери, които не са достатъчно мощни. И накрая трябва да отбележим, че получавате повече хранителни вещества от по-малко храна, отколкото можете да получите от всяко друго устройство.