Процесор i3-8100 Coffee Lake

Процесор i3-8100 Coffee Lake за настолен компютър

Процесор Intel® Core™ i3-8100 Coffee Lake
5
Процесор Intel® Core™ i3-8100 Coffee Lake
Към Офертата

Осмото поколение процесори на Intel ви дават невероятни гейминг, развлечения и VR изживявания. Процесор i3-8100 Coffee Lake разширява всички възможности, които потребителите обичат от процесорите от предишното поколение, с още по-напреднали иновации, които осигуряват нови нива на производителност, които ви потапят във вашите изчислителни процеси на множество форм фактори. 8100 разполага с най-новите технологии на Intel, за да ви позволи да имате най-доброто изчислително изживяване някога.

Моля, обърнете внимание: Процесорите на Gen ‘Coffee Lake са съвместими само с дънни платки Intel 300 серии. Процесорите на Gen ‘Coffee Lake споделят един и същ контакт като процесорите на 7-ми и 6-ти поколения на Intel.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ НА I3

Intel i3 8100

8-то поколение процесори Intel Core предефинират работата на настолните компютри. I3 8100 има четири ядра за повече процесорна мощност – това са още две ядра от предишното поколение i3 процесор и до 6MB кеш памет. За ентусиастите има отключена 8-ма версия на този чип, процесорът i3 8350K ви дава възможност да настроите производителността на платформата до пълния му потенциал и да се насладите на още по-добри игри и VR изживявания.

4К разделителна способност

Възможност за игра в 4K UHD

настолни компютри, базирани на 8-мо поколение Intel процесори интегрират модерни медийни технологии, които носят превъзходно, висококачествена картина на вашото бюро, включително 10-битово кодиране / декодиране на HEVC, VP9 10-битово декодиране. премиум 4K UHD забавление на вашия компютър от водещи онлайн доставчици. Intel i3 8100 осигурява пълноразмерни, потапящи в екрана преживявания при гледане с 4K видео и 360-градусови записи, дава възможност за невероятно 4K видео създаване и споделяне с лекота, и най-накрая позволява висок динамичен обхват (HDR) и Rec. 2020 (Wide Colour Gamut) за жизнен вид на луминисците, за да се осигури подобрено изживяване при гледане на изображения и видео. Технологията Intel® Quick Sync Video ускорява повечето видео възможности, позволявайки на потребителите да създават и споделят в реално време.

Вградена защита

ХАРДУЕРНО-БАЗИРАНА СИГУРНОСТ

Осмото поколение Intel Core процесорите интегрират хардуерни технологии, които укрепват защитата на активирания софтуер за сигурност. Хардуерно-базирана сигурност ви помага да извършвате онлайн и офлайн дейности със спокойствие, активирани от функциите, които включват разширения Intel Software Guard (Intel® SGX), които помагат на приложенията да предпазват системата ви и данните ви заедно с Intel® BIOS Guard и Intel® Boot Guard които помагат за защитата на вашата система по време на стартиране.

ФАМИЛИЯ ПРОЦЕСОРИ ОТ 8-МО ПОКОЛЕНИЕ

ПРОЦЕСОРИ ОТ 8-МО ПОКОЛЕНИЕ

Седемте поколения процесори от Intel Core процесори са чудесна инвестиция в настолните компютри – независимо дали става въпрос за игри, забавления или ежедневно използване, където и да ви отведе животът ви. От производителността на процесора Intel Core i7 с шест ядра до практическите възможности на процесорите Intel Core i3, нашето последно поколение настолни процесори се вписва в широка гама бюджети и нужди. Независимо дали сте професионалист, на който му е нужна производителност, изключителен ентусиаст или купувате за първи път, има процесор Intel Core от 8-мо поколение, който ще даде възможност да опитате, това който търсите. Ако форм-факторът е вашият приоритет, семейството на 8-то поколение процесори Intel Core предлага набор от процесори, предназначени за настолни компютри с висока производителност, до стилене всичко-в-едно компютри и компактни мини-компютри.

Характеристики на Процесор i3-8100 Coffee Lake

INTEL® SMART CACHE

Динамично разпределя споделения кеш за всяко процесорно ядро, въз основа на натоварване, намаляване на латентността и подобряване на производителността.

ИНТЕГРИРАН КОНТРОЛЕР НА ПАМЕТТА DDR4

Предлага зашеметяваща четене / запис на паметта чрез ефективни алгоритми за предварително извличане, по-ниска латентност и по-висока честотна лента на паметта.

INTEL® UHD GRAPHICS

Възпроизвеждайте 4K UHD видеоклипове с изключителна яснота, преглеждайте и редактирайте дори най-малките детайли от снимки и играйте съвременните игри.

PCI-E 3.0

Предлага до 8 GT / s за бърз достъп до периферни устройства с до 16 ленти. Пътищата могат да бъдат конфигурирани като 1×16, 2×8 или 1×8 и 2×4 в зависимост от дизайна на дънната платка.

ПОДДРЪЖКА НА INTEL OPTANE MEMORY

Осигурява подобрения в производителността, както и бързо време за реакция на приложенията за ускоряване и реакция на системата, когато се свърже с модул с памет на Intel Optane.