Roborock 2 Робот прахосмукачка за сухо и мокро почистване

Прахосмукачка и мoп в едно устройство

Робот прахосмукачка Roborock 2
Xiaomi Roborock 2 впечатлява най-вече със голямата си сила на засмукване, новата функция за бърсане и много други полезни функции на приложението. Може да изчисти идеално твърди подове и килими. Когато почиствате, Xiaomi автоматично адаптира мощността на засмукване към типа на пода. Роботът за прахосмукачка се управлява лесно чрез смартфон апликация - от където и да сте. Xiaomi Roborock 2 предлага отстраняване на мръсотия на най-високо ниво.
Към Офертата

Xiaomi Roborock 2 е модерен робот прахосмукачка за подови настилки. Това е не само прахосмукачка, но също така и моп, освобождава ви от две скучни домакински задължения едновременно.

Изключително силна всмукателна мощност за чисти подове

Xiaomi роботът е идеален за твърди подове и килими. С особено силна мощност на засмукване от 2000 Pa, Roborock 2 премахва замърсяванията, праха и косата изключително ефективно.

Робот прахосмукачка с функция за сухо и мокро почистване

робот прахосмукачка за сухо и мокро

За да използвате функцията за почистване, трябва да монтирате резервоара за вода и подметката под робота. Резервоарът за вода е оборудван със специална технология, която дава възможност на Xiaomi Roborock 2 да бърше непрекъснато 60 минути.

Xiaomi Roborock 2 се настройва към вашия под

Роботът за прахосмукачка разпознава различните типове подове и съответно адаптира мощността си на засмукване. Смукателната мощност се увеличава на килимите, за да се осигури пълно почистване.

Управление на прагове до 2 cm

Roborock 2 се движи над праговете на вратите и килимите до 2 см височина. Това му позволява да се придвижва от стая в стая без никакви проблеми, като осигурява пълно почистване.

Контрол без усилие – дори когато сте в движение

Безплатно приложение за Android и iOS

Xiaomi-App (наличен за Android и iOS ) ви позволява да контролирате Xiaomi Roborock 2 чрез вашия смартфон – където и да сте.

Забележка : приложението е достъпно на следните езици: английски, френски, испански, италиански и китайски.

Изберете областта за почистване чрез App

При почистването с Xiaomi Roborock 2 се изгражда карта за почистване на вашия дом. След това можете да изберете определена площ, която ще бъде почистена (например дневна).

Xiaomi Roborock 2: особено модерен робот прахосмукачка и моп

Лазерна навигация

На върха на Xiaomi Roborock има лазерен сензор. Този лазер сканира заобикалящата среда на робота с прахосмукачка или моп до 1800 пъти в секунда. Затова роботът знае дали някакви препятствия са на пътя му. Тогава може да планира възможно най-добрия маршрут, без да губи ориентацията си.

Автоматично зареждане и възобновяване на почистването

Ако по време на процеса на почистване батерията се изтощи, роботът се зарежда посредствено. След това той продължава да почиства или почиства от мястото, където е спрял преди това.

Миещ се филтър за ниски разходи на поддръжка

Интегрираният филтър на Xiaomi Roborock може да се изплакне с вода. Следователно, филтърът не трябва да се сменя редовно (както при друг робот). Въпреки това, филтърът трябва да се почиства редовно.

Наследник на Xiaomi Mi

В Roborock 2 е новата версия на добре позната Xiaomi Mi. В сравнение с Xiaomi Mi, този робот предлага следните предимства: по-силна мощност на засмукване, функция за почистване, филтър за миене и подобрени функции на приложението.