Декларация за поверителност
Ние винаги ще спазваме поверителността на Вашите лични данни, които ще се използват само за целите на управлението на предлаганите услуги, отговарят на отправените от Вас искания, изпълняват административни задачи и изпращат техническа, търговска или рекламна информация.
За да упражните правото си на възражение, коригирате или анулирате, трябва да ни пишете чрез формата за контакт или на имейл: revbul@mail.com.

Условия за ползване
Условията за достъп и използване на този уебсайт се уреждат от действащото законодателство и от принципа на добросъвестността, като не задължават потребителя да използва сайта. Не се допускат поведение, което противоречи на закона, правата или интересите на трети страни. 
Да бъдете потребител на сайта revbul.com означава, че признавате, че сте прочели и приели тези условия и какви са приложимите правни разпоредби в тази област. Ако по някаква причина не сте съгласни с тези условия, не продължавайте да използвате този уебсайт. Всеки вид уведомление и / или искът ще бъде валиден само с писмено уведомление и / или сертифицирана поща.

Отговорности
revbul.com не носи отговорност за информация и съдържание, съхранявани във форуми, социални мрежи или други средства, които позволяват на трети страни да публикуват съдържание самостоятелно на уебсайта на доставчика.
Въпреки това, revbul.com се ангажира с оттеглянето или блокирането на съдържание, което може да засегне или да противоречи на национално или международно законодателство, права на трети лица или морал и обществен ред. Освен това компанията не носи отговорност за каквито и да е щети, които могат да възникнат поради повреди или лоши конфигурации на софтуера, инсталиран на компютъра на интернет потребителя. Това изключва всякаква отговорност за технически инцидент или неуспех, който възниква, когато потребителят се свърже с интернет. По същия начин, липсата на прекъсвания или грешки при достъпа до уебсайта не е гарантирана.
По същия начин, revbul.com си запазва правото да актуализира, променя или изтрива информацията, съдържаща се в уебсайтa, както и неговата конфигурация или представяне, по всяко време, без да поема отговорност за това. 
Уведомяваме Ви, че всяка цена, която можете да видите на нашия уебсайт, е само индикативна и може да варира при посещение на уебсайта на продавача, който ще управлява крайната цена на продукта.

Интелектуалната и индустриалната собственост
revbul.com притежава всички права върху софтуера на дигиталната публикация, както и правата на индустриална и интелектуална собственост, отнасящи се до включеното съдържание, с изключение на правата върху продукти и услуги на трети лица, които не са собственост на това дружество.
Материали, публикувани на този уебсайт, не могат да бъдат възпроизвеждани, копирани или публикувани без писменото съгласие на revbul.com. Цялата информация, получена в мрежата, като коментари, предложения или идеи, ще се счита за възложена на revbul.com безплатно. Не трябва да се изпраща информация, която НЕ МОЖЕ да бъде третирана по този начин. Всички продукти и услуги на тези страници, които НЕ са собственост на revbul.com, са регистрирани търговски марки на съответните им собственици и са признати като такива от нашата компания. Изложени се само на сайта на revbul.com за целите на промоцията. Тези собственици могат да поискат промяна или елиминиране на информацията, която им принадлежи.


revbul.com партнира с различни онлай магазини, афилиейт рекламни програми, предлагащи на уебсайтовете начин да получат рекламни комисионни. Цените на продуктите, показани на този уебсайт, са ориентировъчни и не съответстват на действителната цена, която е посочена на официалния сайт на продавача.